Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με παλιό PC

souvlaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξέρω ότι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων αλλά μέχρι τώρα δεν ειχα τέτοια προβλήματα.Την τάση την έχω στο auto θα δοκιμάσω αυτο που ειπες με τα high και θα σας πω.Για νέο υπολογιστή ποια πλατφόρμα προτείνετε?

Ενας φίλος μου πρότεινε Intel είναι λέει πολύ καλύτεροι και ποιο σταθεροι...Αν και ήμουν amdάκιας το σκέφτομαι γιατί όπως είπα είχα σταματήσει να ασχολούμαι με τις εξελίξεις γενικά σε επεξεργαστές κτλ και μου φαίνεται ότι αυτό το διάστημα όντως η intel έχει φύγει μπροστά...

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το ξέρω ότι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων αλλά μέχρι τώρα δεν ειχα τέτοια προβλήματα.Την τάση την έχω στο auto θα δοκιμάσω αυτο που ειπες με τα high και θα σας πω.Για νέο υπολογιστή ποια πλατφόρμα προτείνετε?

Ενας φίλος μου πρότεινε Intel είναι λέει πολύ καλύτεροι και ποιο σταθεροι...Αν και ήμουν amdάκιας το σκέφτομαι γιατί όπως είπα είχα σταματήσει να ασχολούμαι με τις εξελίξεις γενικά σε επεξεργαστές κτλ και μου φαίνεται ότι αυτό το διάστημα όντως η intel έχει φύγει μπροστά...

Intel:shifty:

Δημοσ.

Μετά το τελευταίο ποστ μου τώρα τελείωσα με τις δοκιμές!Πραγματικά ηταν στιγμές που αν είχα μια βαριά δίπλα θα το έσπαγα να βγάλω το άχτι μου.

Το μόνο που κατάφερα είναι να δουλεύει στο 125 fsb-Απ'ολότελα...

Πολλές φορές ενώ έκανε εκκίνηση δεν ανοιγε η οθόνη και παρέμενε σε sleep mode.Παίζει κάποιο ρόλο αυτό?Μήπως έχει κάψει κάρτα γραφικών?

Υπάρχει κάποιο thread που να έχει συγκριτικό επεξεργαστών ή κάποια κατάσταση που να έχει όλους τους επεξεργαστές που κυκλοφορούν με σειρά απόδοσης ώστε να μπορώ να συγκρίνω και να διαλέξω?Δεν μπορώ να πάρω τους πιο κορυφαίους αλλα θα ήθελα ένα καλό σύνολο...Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις υποδείξεις σας:-)

Φίλε mkpk και εκεί που έφτασα έφτασα επειδή άλλαξα σε μανουαλ το βολτατζ απο auto σε 1,75.Δεν ξέρω νομίζω ότι χρειάζεται ειδικός και ψαγμένος για να βρει τι έχει.

Δημοσ.
Μετά το τελευταίο ποστ μου τώρα τελείωσα με τις δοκιμές!Πραγματικά ηταν στιγμές που αν είχα μια βαριά δίπλα θα το έσπαγα να βγάλω το άχτι μου.

Το μόνο που κατάφερα είναι να δουλεύει στο 125 fsb-Απ'ολότελα...

Πολλές φορές ενώ έκανε εκκίνηση δεν ανοιγε η οθόνη και παρέμενε σε sleep mode.Παίζει κάποιο ρόλο αυτό?Μήπως έχει κάψει κάρτα γραφικών?

Υπάρχει κάποιο thread που να έχει συγκριτικό επεξεργαστών ή κάποια κατάσταση που να έχει όλους τους επεξεργαστές που κυκλοφορούν με σειρά απόδοσης ώστε να μπορώ να συγκρίνω και να διαλέξω?Δεν μπορώ να πάρω τους πιο κορυφαίους αλλα θα ήθελα ένα καλό σύνολο...Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις υποδείξεις σας:-)

Φίλε mkpk και εκεί που έφτασα έφτασα επειδή άλλαξα σε μανουαλ το βολτατζ απο auto σε 1,75.Δεν ξέρω νομίζω ότι χρειάζεται ειδικός και ψαγμένος για να βρει τι έχει.

Πριν το σπασεις.... παρε φορα και δοστου μια γερη με τη βαρια (50 κιλα βαρια :o ) και φωναξε "παρτα ρε M@@@ΚΙΑ"

Μια αλλη καλη λυση ειναι το Water Cooler περνεις φορα αλλα το πετας στο ποταμι η στην θαλασσα!

AMBER%20SEA.jpg

Πλακα κανουμε φιλαρακο μου!

Παρε ενα αλλο PC να εισαι ωραιος μην χαλιεσαι!

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο συγκριτικό που μπορώ να βρω με επεξεργαστές?Εσείς τι προτείνετε?Θέλω να φτιάξω κάτι σχετικά οικονομικό με πολλές δυνατότητες.Δηλ. η κάτι μετριο η κάτι που με λιγα χρήματα επιπλέον και o/c να είναι αντάξιο πολλών αλλων.

Δημοσ.
Υπάρχει κάποιο συγκριτικό που μπορώ να βρω με επεξεργαστές?Εσείς τι προτείνετε?Θέλω να φτιάξω κάτι σχετικά οικονομικό με πολλές δυνατότητες.Δηλ. η κάτι μετριο η κάτι που με λιγα χρήματα επιπλέον και o/c να είναι αντάξιο πολλών αλλων.

Q9300.atihd3870

Δημοσ.
Q9300.atihd3870

Ευχαριστώ NemesisUltra θα το ψάξω,ευχαριστώ για τη βοήθεια...

αν χρειαστώ τίποτα μπορώ να ξαναενοχλήσω έτσι?εχω μεινει λιγο μετεξεταστέος!!!:lol::lol:

Δημοσ.
Ευχαριστώ NemesisUltra θα το ψάξω,ευχαριστώ για τη βοήθεια...

αν χρειαστώ τίποτα μπορώ να ξαναενοχλήσω έτσι?εχω μεινει λιγο μετεξεταστέος!!!:lol::lol:

δεν χερω ποσα μπορεις να διαθεσεις αλλα μπορεις να παρεις αυτα δες το και μονος σου!

Cpu q9300 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558247 219e

mb http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522578 149e

ram http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555277 149e

psu http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806631 80e

Δημοσ.
δεν χερω ποσα μπορεις να διαθεσεις αλλα μπορεις να παρεις αυτα δες το και μονος σου!

Cpu q9300 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558247 219e

mb http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522578 149e

ram http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555277 149e

psu http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806631 80e

Δεν ξέρω μου φαίνεται τέλεια η σύνθεση αλλα με κάρτα γραφικών θα μου πάει κανα 850-900?

Σκέφτομαι να μην ξεπεράσω τα 500? σύνολο...

Εχεις δει πουθενά συγκριτικά τεστ για επεξεργαστές μητρικές κτλ?Θα δω πάντως μια δουλεια που περιμένω πως θα πάει και μπορεί να το τολμήσω!!!Έχω και ένα φίλο που δουλεύει στο e-shop...den ξέρω αν μπορεί να τα πάρει από εκει με έκπτωση:-):-):-)

Καληνύχτα guys!

Δημοσ.
Δεν ξέρω μου φαίνεται τέλεια η σύνθεση αλλα με κάρτα γραφικών θα μου πάει κανα 850-900?

Σκέφτομαι να μην ξεπεράσω τα 500? σύνολο...

Εχεις δει πουθενά συγκριτικά τεστ για επεξεργαστές μητρικές κτλ?Θα δω πάντως μια δουλεια που περιμένω πως θα πάει και μπορεί να το τολμήσω!!!Έχω και ένα φίλο που δουλεύει στο e-shop...den ξέρω αν μπορεί να τα πάρει από εκει με έκπτωση:-):-):-)

Καληνύχτα guys!

φιλε μου αυτα που ζητας ειναι πολλα αυτα που δινεις λιγα πανε καλυτερα στην ταιλανδη αγορασε 3-4 γυναικες και θα δεις οτι η αποδοση σου θα ξεπερασει και τον ποιο τρελο επεξεργαστη!! μετα ομως βαλε ενα water cooler γτ θα παρεις φωτια!

πλακα κανω φιλε μου!!!

υπαρχει μια αλλη λυση να αγορασεις μεταχειρησμενο!!

Δημοσ.

Έχω αρχίσει ήδη να σκανάρω τη Χρυσή Ευκαιρία...να σου πω την αλήθεια με τα λεφτά που βλέπω να ζητάνε μερικοί καλύτερα να πάρω καινούργιο...πιο φτηνά θα μου΄ρθει!:lol:

Βάζουν αγγελίες και εδώ στο φόρουμ πουθενά κάτσε να το ψάξω...

δεν μου είπες όμως που θα βρω συγκριτικά τεστ?

Οσο για τις ταυλανδές δεν τις πάω τις κιτρινιάρικες γμτ να μου λεγες για τίποτα λατίνες:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;););)

Δημοσ.

Είχα ένα Gigabyte me KT400A και την ταχύτητα την ρύθμιζε με jumper. Είσαι σίγουρος ότι το jumper είναι σωστά ρυθμισμένο;

Επίσης αν έχεις πάνω απο μια μνήμες δοκίμασε βάζοντας μια-μια, μπας και φταίει καμιά μνήμη.

Δημοσ.

Ρε Nemesis, sry δηλαδή,αλλά σε 3 σελίδεςτόπικ έχεις μόνο 1 ποστ Ontopic και τα υπόλοιπα είναι παπατζιλίκια για Ταϊλανδές. Έλεορ.

Σουβλάκι, προτείνω έναν C2D 2200 στα 2,2GHz πάνω σε μια Albatron PXP35, 1kit 2GB DDR2 800MHz και μια 8800GT (από 125 στο Πλαίσιο). Μαζί με ένα Chieftec 500W θα σου βγούνε μόνο 350 περίπου και θα μπορείς να κλοκάρεις πολύ άνετα στα 3GHz + ...

Δημοσ.

μητσακο εισαι μέσα απο Λάρισα?Καταγωγή κοντά πέφτουμε...απο Γριζανο Τρικάλων ειμαι...

νομίζω ότι πλέον στους υπολογιστές δεν αξίζει να παίρνεις τα τελευταία τσιπ αλλά όπως προτείνεις καλύτερα να κοιτάς λογο απόδοσης/τιμής...μήπως ειναι προτιμότερο να κοιτάξω σειρά Ε 6000.ευχαριστώ πατρίδα θα το τσεκάρω...κσέρεις μήπως να μου δώσεις κανα λινκ για τεστ επεξεργαστών?

acomaedo θα το τσεκάρω...δεν ειχα πειράξει ποτέ jumbers πάντως

Δημοσ.
Ρε Nemesis, sry δηλαδή,αλλά σε 3 σελίδεςτόπικ έχεις μόνο 1 ποστ Ontopic και τα υπόλοιπα είναι παπατζιλίκια για Ταϊλανδές. Έλεορ.

Σουβλάκι, προτείνω έναν C2D 2200 στα 2,2GHz πάνω σε μια Albatron PXP35, 1kit 2GB DDR2 800MHz και μια 8800GT (από 125 στο Πλαίσιο). Μαζί με ένα Chieftec 500W θα σου βγούνε μόνο 350 περίπου και θα μπορείς να κλοκάρεις πολύ άνετα στα 3GHz + ...

παπατζιλικια ειναι αυτα που προτεινεις του λες δλδ να παρει ενα μουσειο??

Ας κανει το παιδι οικονομια να παρει καποια απο αυτα που ειπα λιγο πριν!! εχω δεικιο η αδικο? οτι ειναι καλο αργει να γινει! (και 5 γιγα να τον κλοκαρει ΔΕΝ!! τον q9300 να παρει κλασεις ανωτερος ειναι που με oc ξεπερναει ολους τους QX

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...