Προς το περιεχόμενο

Χανεται η ασυρματη συνδεση

apomat1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την κοινότητα του Insomnia.

Εχω εδω και τρεις μερες το i-Call της Altecnet. Μπορω να πω οτι με εντυπωσίασε η ταχύτητα που ενεργοποιησε τη γραμμη μου και η ευκολια εγκαταστασης αφου εγω δεν εκανα τιποτα.

Να περασω ομως στο δια ταυτα.

βαζοντας ολο τον απαραιτητο εξοπλισμο ολα δουλεψαν κανονικα. Μετα απο μιση ωρα περιπου ομως αρχισε να με πεταει απο το ασυρματο δικτυο. Αυτο γινεται σε τυχαιες στιγμες αλλα σιγουρα δυο φορες την ωρα. Βαζοντας ασυρματα ενα λαπτοπ δουλευει κανονικα οποτε υποθετω οτι το προβλημα υπαρχει στον υπολογιστη μου και μαλλον στην καρτα ασυρματου δικτυου. Την αγορασα απο το e-shop και ειναι η Level1 WNC-0301. Δυστυχως το router ειναι ρυθμισμενο απο την εταιρια και οπως θα ξερουν πολλοι δεν υπαρχει τροπος να καταλαβω τη μαρκα του.

Μηπως ξερει κανεις να μου πει αν παρελειψα να κανω ρυθμισεις στον υπολογιστη μου και τα κανει αυτα. Αν εγκαταστησω την καρτα δικτυου και οχι τα utilities της ωστε να διαχειριζονται τα windows τη συνδεση θα γινει κατι; Τι προτεινετε;

Ευχαριστω και συγνωμη αν δεν εξηγησα κατι καλα

Δημοσ.

Το σταθερο καλυτερα να το χεις με καλωδιο....εαν δεν γινεται...τοτε τσεκαρε στο σιτε της Level1 για νεους drivers k software. Αλλιως δοκιμασε με την διαχειριση των windows.

Δημοσ.

Να το εχω με καλωδιο δεν υπαρχει περιπτωση. Πηρα ασυρματο ρουτερ για να εκμεταλλευτω αυτη του την ιδιοτητα. Αλλωστε απεχουν μεταξυ τους περι τα 7 μετρα. στη σελιδα της εταιριας εχουν παλιοτερους οδηγους οι οποιοι και δεν δουλευουν

Δημοσ.
Να το εχω με καλωδιο δεν υπαρχει περιπτωση. Πηρα ασυρματο ρουτερ για να εκμεταλλευτω αυτη του την ιδιοτητα. Αλλωστε απεχουν μεταξυ τους περι τα 7 μετρα. στη σελιδα της εταιριας εχουν παλιοτερους οδηγους οι οποιοι και δεν δουλευουν

Φαντάζομαι θέλει να πει το σταθερό PC να είναι μέσω ethernet συνδεδεμένο με το router! Η παραπάνω πρόταση δεν είναι για το laptop!

Δημοσ.

δοκιμασε να βαλεις αλλο κλειδωμα στο δικτυο και ισως να παιξει η δοκιμη με αλλη ασυρματη καρτα η αλους drivers η αλλο firmware στο ρουτερ.

Δημοσ.

Αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι πρεπει καθε φορα, ενω γινεται αυτοματα η συνδεση στο ασυρματο, θα πρεπει να την κανω κι εγω χειροκινητα μεσω του προγραμματος της ασυρματης καρτας. Απο τοτε που αρχισα να το κανω αυτο ολα πηγαινουν ρολοι. Δεν ξερω βεβαια τι θα προκυψει στην πορεια.

Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σας και τις συμβουλες σας.

Αν συνεχισει το προβλημα θα επανελθω

Δημοσ.

Φίλε μου έχω 2 ίδιεσ κάρτες με αυτήν που έχεις και εσύ και αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα με speedtouch και linksys. Παρατήρησα οτι η ισχυς του σήματός μου στο network status όταν έπεφτε κάτω από ένα ποσοστό, τότε έχανα τη σύνδεσή μου, ή νέκρωνε εντελώς. Το έλυσα ρυθμίζοντας την κάρτα μου να συνδέεται στα 12mbps αντί για τα 54 με το ρουτερ και έτσι λύθηκε το πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω όταν το σήμα μου πέσει κάτω από το 50% σε αυτήν την ταχύτητα.

Δημοσ.
Αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι πρεπει καθε φορα, ενω γινεται αυτοματα η συνδεση στο ασυρματο, θα πρεπει να την κανω κι εγω χειροκινητα μεσω του προγραμματος της ασυρματης καρτας. Απο τοτε που αρχισα να το κανω αυτο ολα πηγαινουν ρολοι. Δεν ξερω βεβαια τι θα προκυψει στην πορεια.

Πράγματι συνδέεται αυτόματα η κάρτα με το ρούτερ αλλά μέσω του προγράμματος αν πατήσεις πάλι στο όνομα του ασύρματου δικτύου που έχει εντοπιστεί μπορείς να πατήσεις πάλι connect. Κουλό μεν αλλά η σύνδεση έχει ήδη πραγματοποιηθεί και δεν είναι απαράιτητο να πατηθεί.

Δημοσ.

Οντως ειναι κουλο που ξαναπαταω για συνδεση αλλα αυτο φαινεται να πιανει. εκτος κι αν ειναι κατι αλλο και μου διαφευγει.

παρ' ολα αυτα η παρατηρηση σου για το σημα ειναι πολυ ενδιαφερουσα. αν και τη ριξω στα 12 Mbit δεν θα εκμεταλλευτω την 24αρα συνδεση μου. θα μου πεις θα την πιασω ποτε; σιγουρα οχι! αλλα το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο!! ΧΑΧΑΧΑ!!!

θα το δοκιμασω σιγουρα το απογευμα και θα ενημερωσω.

Thanx boy!

Δημοσ.

εγω εδω έχω 4αρα γιατι το πιο αστείο είναι οτι δεν υποστηρίζεται ακόμα στην περιοχή μου:) τουλάχιστον από αυτήν την άποψη εγώ δεν επηρεάζομαι κατεβαίνοντας στα 12. Κάνε το πάντως και ενημέρωσε

Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις σαν πρωτευων το προγραμμα της καρτας τοτε και οχι τον windows και το αναποδο να δεις πως θα παιξει

Οντως ειναι κουλο που ξαναπαταω για συνδεση αλλα αυτο φαινεται να πιανει. εκτος κι αν ειναι κατι αλλο και μου διαφευγει.

παρ' ολα αυτα η παρατηρηση σου για το σημα ειναι πολυ ενδιαφερουσα. αν και τη ριξω στα 12 Mbit δεν θα εκμεταλλευτω την 24αρα συνδεση μου. θα μου πεις θα την πιασω ποτε; σιγουρα οχι! αλλα το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο!! ΧΑΧΑΧΑ!!!

θα το δοκιμασω σιγουρα το απογευμα και θα ενημερωσω.

Thanx boy!

αναλογως στα ποσα κλειδωνεις.εχω δει να παιζει καποιος στα 10 mbit και ενω το ασυρματο κλειδωνε 54 mbps παλι κατεβασε πιο αργα.και διπλα του εγω με αλλο λαπτοπ κατεβαζα μια χαρα.εξαρτατε απο πολλα.

εγω εδω έχω 4αρα γιατι το πιο αστείο είναι οτι δεν υποστηρίζεται ακόμα στην περιοχή μου:) τουλάχιστον από αυτήν την άποψη εγώ δεν επηρεάζομαι κατεβαίνοντας στα 12. Κάνε το πάντως και ενημέρωσε

αν εισαι μακρια απο το αστικο κεντρο τοτε θα περιμενεις του αγιου ποτε να μπει αλλο αστικο κεντρο η να παμε σε οπτικες για την ελλαδα δηλαδη εχουμε χρονια ακομα.

Δημοσ.

Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα το τελευταιο που σκεφτομαι τωρα ειναι με ποσο θα κατεβαζει. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι γιατι με πεταει συνεχεια. Εχω αλλαξει τις ταχυτητες που συνδεεται και δε φανηκε να αλλαζει κατι.προσανατολιζομαι τωρα στο να αλλαξω καρτα να τελειωνουμε. με το ρισκο βεβαια να μην διορθωθει τιποτα και να μου μεινει η καρτα

Δημοσ.

δεν θυμαμε αν το εγραψα αλλα δοκιμασε με διαφορετικα κλειδωματα.σε μια φιλη μου αν εβαζα οτιδηποτε κλειδωμα οταν κατεβαζε full εχανε το connection.τελικα αναγκαστηκα να βγαλω το κλειδωμα και να βαλω κλειδωμα με mac address

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι δεν το κατεχω πολυ το αθλημα αλλα θα προσπαθησω να το κανω. αυτο το κλειδωμα ομως ειναι ασφαλες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...