Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εσύ μου τον είπες Οκ...Για να καταλαβουν κια οι αλλοι φιλοι που ειχαν προβλημα.
mpolar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Το ιδιο πρόβλημα ειχα και γω....χάρη σε σας ομως το εφτιαξα...και κατεβάζω με rapget..κανονικά...Ευχαριστώ Εδω βάζω και μια εικόνα...τι πρέπει να κλικάρεις..
kaiser Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα, Λοιπόν ύστερα απο αρκετό ψάξιμο βρήκα άκρη, στα settings του Rapget για το Rapidshare έβαλα το αρχικό username μόλις δημιούργησα το λογαριασμό και για password έβαλα αυτό που άλαξα απο τις ρυθμίσεις του λογαρισμού και τώρα πλέον παίζει κανονικά
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ξαφνικα σταματησε να μου λειτουργει κι εμενα το rapget...Μεχρι προχθες μια χαρα ηταν.Με ie και firefox κατεβαινουν τα αρχεια...Κοιταξα τις ρυθμισεις και το direct download ειναι κλικαρισμενο.... Εχει καποιος αλλος προβλημα ? Ευχαριστω.
Composer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Και μένα τα ίδια.. Σταμάτησε, αν και το πρόσεξα μετά από format για άλλο λόγο. Σ'ενα ξένο φόρουμ είσα ότι όλοι λένε ότι εδώ και 3 μέρες τους έχει σταματήσει...
macabre_sunsets Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Και εμένα μου σταμάτησε χτες για κάποιο περίεργο λόγο. Μπορείτε να ποστάρετε logs? Εμένα λέει τα παρακάτω. Επίσης, ενώ κατέβαζα μια χαρά από firefox (δλδ είχα τσεκάρει το Direct Download), χτες όταν πήγα να κατεβάσω κάτι μου ζήτησε login (βασικά μου έβγαλε στην οθόνη για free/premium user)! Οπότε κάτι θα έχουν πειράξει... δεν γίνεται... >6/18/2009 3:46:43 PM: Not found the signature ("has been deleted", URL=...) 6/18/2009 3:46:43 PM: Not found the signature ("unescape(", URL=...) 6/18/2009 3:46:43 PM: Not found the signature ("<form", URL=...)
Mika Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 μια απο τα ιδια και σε εμενα... απ οτι καταλαβα απο ενα ξενο site το rapget δε λειτουργει πλεον... υπαρχει κανεις που να του λειτουργει ακομα; ή να προτεινει εναν εναλλακτικο downloader που να παιζει κανονικα; με βολεβει ρε γμτ το rapget γιατι ειναι πολυ πιο απλό απο τα άλλα
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 μια απο τα ιδια και σε εμενα... απ οτι καταλαβα απο ενα ξενο site το rapget δε λειτουργει πλεον... υπαρχει κανεις που να του λειτουργει ακομα; ή να προτεινει εναν εναλλακτικο downloader που να παιζει κανονικα; με βολεβει ρε γμτ το rapget γιατι ειναι πολυ πιο απλό απο τα άλλα Με ενα φιλο που μιλησα μου ειπε οτι του δουλευει... Εμενα τιποτα.εβαλα το FlasGet.Κι εμενα με βολευε παρα πολυ το rapGet. Edit Επειδη φαντατηκα οτι ο φιλος που μου ειπε οτι κατεβαζει με rapget δεν ειναι και ...σχετικος , τον ξαναπηρα τηλ και ειχε μπερδεψει το ...rapget με το ...rapidshare. Ουτε αυτος τελικα κατεβαζει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Γιαννη το flashget σου λειτουργει κανονικα; Το πρωι που κατεβασα μια χαρα ηταν.Τωρα εχει κολησει στο 99% στο τελευταιο rar.
manosmod Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 εγω κοιταξα και ειναι κλικαρισμενο το κουτακι στις ρυθμισεις premium ομως δεν δουλευει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.