Προς το περιεχόμενο

RapGet Πρόβλημα!

papahlamidas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το ιδιο πρόβλημα ειχα και γω....χάρη σε σας ομως το εφτιαξα...και κατεβάζω με rapget..κανονικά...Ευχαριστώ:-D

Εδω βάζω και μια εικόνα...τι πρέπει να κλικάρεις..

sssssss.jpeg

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Λοιπόν ύστερα απο αρκετό ψάξιμο βρήκα άκρη, στα settings του Rapget για το Rapidshare έβαλα το αρχικό username μόλις δημιούργησα το λογαριασμό και για password έβαλα αυτό που άλαξα απο τις ρυθμίσεις του λογαρισμού και τώρα πλέον παίζει κανονικά

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξαφνικα σταματησε να μου λειτουργει κι εμενα το rapget...Μεχρι προχθες μια χαρα ηταν.Με ie και firefox κατεβαινουν τα αρχεια...Κοιταξα τις ρυθμισεις και το direct download ειναι κλικαρισμενο....

Εχει καποιος αλλος προβλημα ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Και μένα τα ίδια.. Σταμάτησε, αν και το πρόσεξα μετά από format για άλλο λόγο. Σ'ενα ξένο φόρουμ είσα ότι όλοι λένε ότι εδώ και 3 μέρες τους έχει σταματήσει...

Δημοσ.

Και εμένα μου σταμάτησε χτες για κάποιο περίεργο λόγο. Μπορείτε να ποστάρετε logs? Εμένα λέει τα παρακάτω. Επίσης, ενώ κατέβαζα μια χαρά από firefox (δλδ είχα τσεκάρει το Direct Download), χτες όταν πήγα να κατεβάσω κάτι μου ζήτησε login (βασικά μου έβγαλε στην οθόνη για free/premium user)! Οπότε κάτι θα έχουν πειράξει... δεν γίνεται...

>6/18/2009 3:46:43 PM: Not found the signature ("has been deleted", URL=...)
6/18/2009 3:46:43 PM: Not found the signature ("unescape(", URL=...)
6/18/2009 3:46:43 PM: Not found the signature ("<form", URL=...)

Δημοσ.

μια απο τα ιδια και σε εμενα... απ οτι καταλαβα απο ενα ξενο site το rapget δε λειτουργει πλεον... υπαρχει κανεις που να του λειτουργει ακομα; ή να προτεινει εναν εναλλακτικο downloader που να παιζει κανονικα; με βολεβει ρε γμτ το rapget γιατι ειναι πολυ πιο απλό απο τα άλλα

Δημοσ.
μια απο τα ιδια και σε εμενα... απ οτι καταλαβα απο ενα ξενο site το rapget δε λειτουργει πλεον... υπαρχει κανεις που να του λειτουργει ακομα; ή να προτεινει εναν εναλλακτικο downloader που να παιζει κανονικα; με βολεβει ρε γμτ το rapget γιατι ειναι πολυ πιο απλό απο τα άλλα

Με ενα φιλο που μιλησα μου ειπε οτι του δουλευει...

Εμενα τιποτα.εβαλα το FlasGet.Κι εμενα με βολευε παρα πολυ το rapGet.

Edit

Επειδη φαντατηκα οτι ο φιλος που μου ειπε οτι κατεβαζει με rapget δεν ειναι και ...σχετικος , τον ξαναπηρα τηλ και ειχε μπερδεψει το ...rapget με το ...rapidshare. Ουτε αυτος τελικα κατεβαζει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...