Προς το περιεχόμενο

RapGet Πρόβλημα!

papahlamidas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το RapGet για να κατεβάζω από διάφορους servers και σήμερα το πρωί δεν μου κατέβαζε από το RapidShare, μου έβγαζε το μπλε ρολόι.

Εάν πήγαινα να κατεβάσω από το browser όλα οκ.

Επίσης δεν είναι θέμα account γιατί έχω αγοράσει 5 Premium Accounts και είναι όλοι κάτω από τα 7GB στο download limit του RapidShare.

Εάν συμβαίνει και σε εσάς let me know.

Ίσως άλλαξε κάτι το RapidShare.

Ίσως όμως μαλ*(&(*&( το PC μου.

Δημοσ.

welcome to the club..

Εγω το εχω δοκιμασει σε 3 pc

2xp και 1 σε Vista..

ειδικα το δοκιμασα και μετα απο format σε Vista και κανει το ιδιο..

Ξερω οτι ειναι το καλυτερο και το πιο απλο προβλημα αλλα τουλαχιστον σε μενα δε διορθωνεται με τιποτα και αναγκαστηκα και κατεβασα το rapidshare download manager που δεν εινια καλο..

και κολλαει συχνα πυκνα

αλλα αν δε κολλησει την δουλεια του την κανει

tip: αν το κατεβασεις εκει που λεει τις ταχυτητες καλυτερα μην γραψεις δικια σου αλλα προτιμησε απο αυτες τις επιλογες

που σου δινει γιατι αλλιως κολλαει :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τί παιδεύεστε με rapget και αηδίες, γιατί δε βάζετε ένα απλό και καλό download manager, που πιάνουν και καλύτερες ταχύτητες; Πλέον όλοι έχουν επιλογές για να εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Ενδεικτικά αναφέρω orbit download manager (αυτόν έχω εγώ) και flashget.

Δημοσ.

orbit και flashget με premium account Και ολες τις σωστες ρυθμισεις παλι δεν λειτουργουν..

κατεβαζουν 1 αρχειακι 6kb καπου εκει και μετα τιποτα :)

Δημοσ.
Ρε παιδιά, τί παιδεύεστε με rapget και αηδίες

Όχι και αηδία το 600kb προγραμματάκι που δεν θέλει καν εγκατάσταση και το δούλευα πόσους μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα ....

Δημοσ.

παιδια και εγω το ιδιο προβλημα εχω!!!το καλυτερο μαλλον ειναι το internet download manager.Γαμωτο το ειχα συνηθισει το rapget.κριμα!

Επισκέπτης
Δημοσ.
orbit και flashget με premium account Και ολες τις σωστες ρυθμισεις παλι δεν λειτουργουν..

κατεβαζουν 1 αρχειακι 6kb καπου εκει και μετα τιποτα :)

Μάλλον κάτι κάνεις λάθος στις ρυθμίσεις όπως και εγώ στην αρχή.Λοιπόν πάτα εργαλεία προεπιλεγμένες ιδιότητες λήψης μετά τσέκαρε το σύνδεση με τον διακομιστή και βάλε το username και το pass από το premium account σου και θα δουλέψει.Για το flashget έτσι για το orbit δεν ξέρω.

Δημοσ.

Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα αλλα πηγα στις ρυθμισεις του λογαριασμου μου στο raridshare και δεν ξερω πως ηταν ξεκλικαρισμενο το direct download. Το κλικαρα και ολα ειναι ΟΚ !!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα αλλα πηγα στις ρυθμισεις του λογαριασμου μου στο raridshare και δεν ξερω πως ηταν ξεκλικαρισμενο το direct download. Το κλικαρα και ολα ειναι ΟΚ !!!

πας στο rapidshare μετά premium zone login options και μετά τσεκάρεις το Direct-downloads

Δημοσ.

@koulouri το πρόβλημα που έχεις με το μικρό αρχειάκι είναι επειδή αυτοί οι download managers κοιτάνε τα cookies του internet explorer. Κάνε login μια φορά στο rapidshare μέσω ΙΕ και μη σβήσεις το cookie (κοινώς μη κάνεις μετά logout) και θα δεις οτι θα κατεβάζουν μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...