Προς το περιεχόμενο

Μπορεί κανείς να βοηθήσει

meliosman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα είμαι σχτικά άσχεδτοσ με συνδέσεις internet και θέλω ν ρωτίσω ποιά βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να το εγκαταστήσω σε περίπτωση που κάνω format τον δίσκο μου.... Δηλαδή ενοοώ ποίες ρυθμίσεις και τι πρέπει να κανω άλλο για να λειτοθργεί όπως τώρα ( είχα καλέσει τεχνικό και μου το είχε φτίαξει )

Τα χαρακτηριστικά της σύνδεσης μου ειναι :

1) wireless με flashaki

2) wii router speedtouch

3) ταχύτητα 1 mbps

4) και ένα modem του ΟΤΕ

Υ.Γ Την ίδια σύνδεση χρησιμοποιούν άλλοι δύο υπολογιστές

Δημοσ.

βαζεις τα windows κανονικα και μετα τους drivers απο το flashaκι και ολα οκ θεοριτικα....και επιδη δεν ξερω ακριβος πως ειναι μπορει μετα να χρειαστει να κανεις ενα scan για δικτια ....

Δημοσ.

και τους drivers του modem router αλλα στο site της otenet θεωριτικα οι ρυθμισεις ειναι αποθηκευμενες....για περιμενε μηπως ξερει κανεις αλος καλιτερα γιατι δεν εχω ote εχω forthnet και εχω βαλει δικο μου router και απλα αυτο που κανω ειναι να βαλω τους drivers απο το flashακι στο pc που θελω , να κανω ενα scan για το δικτυο και τελος....

Δημοσ.

ολα τα στοιχεα σου εφοσον εχεις ρουτερ ειναι περασμενα μεσα στον ρουτερ.οποτε εσυ απλα θα περασεις drivers για το φλασακι και θα βρεις το δικτυο σου θα βαλει κωδικο και εισαι ready.αν δεν εχεις βαλει κωδικο καλο 8α ειναι να βαλεις να μην σου κλεβουν ταχυτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...