Innersense Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Γεια χαρά. Γενικά δεν ασχολούμαι πολύ με παιχνίδια οπότε δεν είμαι σε συνεχόμενο DirectX Update fever. Πρόσφατα όμως παρουσιάστηκε κάποια δυσλειτουργία σε κάποιες ρυθμίσεις για την αναπαραγωγή HD αρχείων, η οποία όπως με ενημέρωσαν σε άλλο Forum απαιτούσε την εγκατάσταση των τελευταίων εκδόσεων DirectX. Να πω την αλήθεια παραξενεύτηκα πολύ γιατί τα λειτουργικά που έχω εγκατεστημένα είναι Windows XP SP3 και Windows Vista SP1, υποθετικά με πολύ φρέσκα Service pack οπότε και δεν φανταζόμουνα ότι χρειαζόταν Update. Ξεκίνησε λοιπόν η αναζήτηση για Latest DirectX Full Package Download όπου για τα μεν Windows XP βρέθηκε εδώ (αρχείο 70MB) και μάλιστα έλυσε και το πρόβλημα μου. Για τα Vista όμως δεν βρήκα πουθενά Full αρχείο με την 10.1. Ξέρει κανένας τίποτα; Μην μου πείτε για Microsoft Update. Θεωρούμε ότι ο υπολογιστής δεν έχει πρόσβαση στο Internet και ψάχνω Full Package Download. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ: Καλό μήνα, καλό καλοκαίρι, καλά μπανάκια!
Innersense Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Καλά παιδιά ας προσποιηθούμε ότι δεν ρώτησα ποτέ... Το αρχείο που έδωσα στο link είναι και για Windows XP και για Windows Vista. Πάω σε καμιά παραλία να λιαστώ γιατί άμα αρχίσουν οι ζέστες θα είναι ζόρικα τα πράγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.