Προς το περιεχόμενο

Εγγραφη avi>2GB

spocky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να γραψω ενα αρχειο avi το οποιο ειναι 2.2 gb σε dvd ετσι ωστε να το δω απο το dvd της τηλεορασης, ομως το nero δεν με αφηνει να γραψω αρχειο πανω απο 2 gb.Ξερει κανεις καποιο τροπο ωστε να πετυχω να το γραψω σε dvd και να το αναγνωριζει το dvd μου ως divx?

Δημοσ.

Το δοκιμασα και αυτο που λες αλλα δεν αναγνωριζει το dvd μου.Μηπως τα dvd που παιζουν divx αναγνωριζουν ενα συγκεκριμενο μεγεθος αρχειων?

Δημοσ.
Το δοκιμασα και αυτο που λες αλλα δεν αναγνωριζει το dvd μου.Μηπως τα dvd που παιζουν divx αναγνωριζουν ενα συγκεκριμενο μεγεθος αρχειων?

Κατσε να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα. Τι ακριβως συμβαινει:

To nero δε βλεπει το αδειο dvd στο οποιο προσπαθεις να γραψεις το video?

ή το γραφεις σαν UDF και μετα δεν το βλεπει το dvd player που εχεις συνδεμενο στην τηλεοραση? Αν συμβαινει το δευτερο τοτε ισως να μην παιζει το dvd player σου divx, avi κτλ και να πρεπει να το γραψεις σαν dvd-video με το νερο (αφου περιμενεις καποια ωρα για το encoding).

Δημοσ.

Συμβαινει η δευτερη περιπτωση μιας και επειδη δεν γραφεται σε iso το γραφω σε udf.Oμως το dvd μου παιζει σιγουρα τα divx(IQ-340).Μηπως φταιει οτι το γραφω σε dvdrw?

Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε να το παίζει, μιας και τα dvd-video σε udf μορφή γράφονται. Μήπως δεν κλείνεις (finalize) το δισκάκι;

Ο σίγουρος τρόπος: κόψ' το στα δύο (π.χ. με VirtualDub/VirtualDudMod) και γράψ' το κανονικά ως iso dvd.

Δημοσ.

Αντί να ανοίξω καινούριο θρεντ και επειδή η ερώτηση μου είναι περίπου η ίδια με του τόπικ στάρτερ, σας την παραθέτω εδώ...

Έχω ένα αρχείο AVI μεγέθους 4.6GB. Θέλω να το γράψω σε DVD και δεν χωράει για 100MB. Όταν το κάνω convert σε DVD παρατηρώ τα εξής:

1) Δεν παίζει όλο. Το βίντεο είναι 21΄ και παίζει μόνο η εισαγωγή (Αν αναρωτιέστε πως γίνετε 21΄= 4.6GB, είναι βίντεο μονταρισμένο στο premier, έχει effects και διάφορα άλλα που το κάνουν να "ζυγίζει" 4.6GB, το έκανα export σε AVI για να μην χάσω ποιοτικά) και μετά δείχνει μαύρη εικόνα, αλλά η μουσική από πίσω παίζει κανονικά.

2) Έχω την εντύπωση πως ο ήχος με την εικόνα δεν συμβαδίζουν..δηλαδή πως ο ήχος έχει κάνει ένα κλικ πιο πίσω απ'ότι είναι αν το δείς στο PC. Υπάρχει αυτή η περίπτωση;

:\

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...