tazoulis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Γεια σε όλους, Είχα εγκατεστημένα τα Vista Home... έβαλα το CD των Vista Business και πήγα τα εγκαταστήσω. Κατά τη διαδικασία της εγκατάσταης έκανα format (αυτό που προσφέρεται από την εγκατάσταση των Vista. Συνεχίζοντας με την όλη διαδικασία...φτάνω στο σημείο όπου πατάω next για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα. Μου πετάει ένα μήνυμα το οποίο δε θυμάμαι ακριβώς τώρα, αλλά η ουσία είναι ότι δεν μπορεί να βρει κάτι και μου λέει πως πρέπει να επανεκκινήσω τον υπολογιστή. Μήπως ξέρει κανείς γιατί μπορεί να κολάει κατά την εγκατάσταση; Ευχαριστώ, Υ.Γ. Δοκίμασα και με τα Home που είχα πιο πριν, όμως και με αυτά παρουσιάζει πρόβλημα.
kostas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Καλημερα,καλα να παθεις,σκεψου οτι το καταλαβε ακομα και το ιδιο το λειτουργικο και δεν θελει να εγκατασταθει,βαλε Ubuntu,η τουλαχιστον ξεκινα με το cd Ubuntu,η με αλλο live cd Linux,και ακολουθα της οδηγιες,αν θελεις μη το εγκαταστησεις,αλλα γραψε εδω,τι μυνημα σου βγαζει....
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 σε φορητό ή σταθερό pc έγιναν αυτά ? κάτι μου λέει οτι θες οδηγούς για τον sata controller σου
tazoulis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Σε σταθερό έγιναν, όμως είναι παράξενο γιατί τα Vista ήταν εγκατεστημένα σε αυτόν τον υπολογιστή. Μήπως με το format χάθηκαν οι drivers που λες; Αλλά και πάλι, πώς μπορώ να εγκαταστήσω drivers πριν βάλω τα Windows; Υ.Γ. Το μήνυμα δεν το θυμάμαι και δεν μπορώ να το δω τώρα γιατί το πρόβλημα εμφανίζεται σε ενός φίλου και πρέπει να πάω εκεί για να δω ακριβώς το μήνυμα.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 σε σταθερό δύσκολα να παίξει τέτοια κατάσταση εκτός αν έιναι αρκετά παλιό ξαναδοκίμασε και πες μας τι μήνυμα σου βγάζει να δούμε τι έχει
tazoulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Παιδιά έκανα format και η εγκατάσταση προχώρησε κανονικά... δεν κόλλησε. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.