Προς το περιεχόμενο

Logitech G51 Η Z-2300

kostakiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι καταευχαριστημενος απο τα ηχεια με μονο 1 αρνητικο..το ενα ηχειο τριζει ελαχιστα..και ξερετε που το καταλαβα?οταν πατησα το κουμπι που κανεις τηλεφωνο στο msn..ολα τα αλλα κανουν νορμαλ ηχο..αυτο τριζει..στα τραγουδια δε παρατηρησα μεγαλη διαφορα αλλα οσο να ναι με χαλαει που ειναι ετσι αυτο..το καλυπτει η εγγυηση αυτο το πραμα?πειτε με λεπτεπίλεπτο :P αλλα με χαλαει xD

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
τελικα τα πηγα πισω,μου ηρθε χτες ολοκαινουργια κουτα απ το service! ;)

Τα περιμενω τα ηχεια επιτελους την Δευτερα. Δεν ειχανε διαθεσιμοτητα οι τυπαδες και με πηραν τηλεφωνο χθες πως θα τα εχω τοτε. Ελπιζω να μεινω τοσο ικανοποιημενος οσο πιστευω με τα G51 γιατι ειναι τεραστια αναβαθμιση απο τα Χ530 που εχω τωρα.

Edit: Τελικα παλικαρια τα ειδα αυτα τα Ζ 2300 και τα παραγγειλα αμεσως (ΛΟΛ), αυριο κιολας θα παρω τηλεφωνο για να ακυρωσω την παραγγελια στο πλαισιο απο τα G51. Απλα τα σπανε τα Ζ 2300 και δεν αντεξα στον πειρασμο και σιγα την διαφορα τιμης που εχουν, 15 ευρω. Κλαιν μωρε, τουλαχιστον αυτα τα ηχεια θα ειναι επενδυση και οχι κατι για να βγαλουμε και αυτο το 6μηνο.

Δημοσ.

Λοιπον παλικαρια μολις τα εγγατεστησα τα Ζ 2300. Τωρα που μιλαμε ακουω κατι απιστευτα Tiesto sunrise κομματια και πραγματικα η ποιοτητα τους ειναι απιστευτη. Μερα με τη νυχτα απο τα Χ530. Εκπληκτικο γουφερ και ηχος χωρις να τριζει και να μπουκωνει. Λοιπον αυτα απο μενα τωρα γιατι εχω κ@υλωσει (σορρυ κιολας αλλα ετσι ειμαι αυτη τη στιγμη) και θελω να ακουσω παρα πολλα ακομα!!

Δημοσ.
Λοιπον παλικαρια μολις τα εγγατεστησα τα Ζ 2300. Τωρα που μιλαμε ακουω κατι απιστευτα Tiesto sunrise κομματια και πραγματικα η ποιοτητα τους ειναι απιστευτη. Μερα με τη νυχτα απο τα Χ530. Εκπληκτικο γουφερ και ηχος χωρις να τριζει και να μπουκωνει. Λοιπον αυτα απο μενα τωρα γιατι εχω κ@υλωσει (σορρυ κιολας αλλα ετσι ειμαι αυτη τη στιγμη) και θελω να ακουσω παρα πολλα ακομα!!

+1 απο μένα απλά τα ηχεία για τα λεφτά τους είναι απίστευτα. Ελπίζω φιλε kostakiss να μη μετανιώσεις που πήρες τα G51

Δημοσ.
Αν είναι εύκολο ας πει κάποιος, μια είσοδο έχουν τα z2300; Αναρωτιέμαι αν μπορώ να τα έχω μαζί με το 360 και το πισι.

Ανετα τα συνδεεις με το 360.

Δημοσ.
KAI με το 360; :-) δλδ. ταυτόχρονα; Έχει δυο εισόδους;

Ταυτοχρονα μονο με Τν box μπορεις να το συνδεσεις αλλιως απλα θα κανεις αλλαγες μεταξυ του υπολογιστη και το 360. Αν παρεις ενα box ομως θα τα εχεις και τα 2 σε 1.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...