VagosM Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Πως να βλαω υπότιτλους σε AVI? Χωρίς να κάνω εγγραφές και τα λιπά.
drmetal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Να "κάψεις" υπότιτλους σε AVI ή να δεις avi με υπότιτλους?
parsifal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δώσε περισσότερες πληροφορίες: Πού θα γίνεται η αναπαραγωγή, τί έννοείς «χωρίς να κάνω εγγραφές» κλπ...
gadg3takias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Για να μπορείς να δεις μια ταινία με υπότιτλους στον υπολογιστή (χωρίς να κάνεις ενσωμάτωση τους υπότιτλους στο video, που από ότι κατάλαβα αυτό ζητάς) αρκεί να εγκαταστήσεις το VobSub και από κει και πέρα θα πρέπει το αρχείο των υπότιτλων και το αρχείο της ταινίας να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα και να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο
VagosM Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 ευχαριστώ. τωρα δεν μπορώ να κανω dvd με υποτιτλους στο ConvertXtoDVD.
blackhill66 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 να δω avi με υπότιτλους.ΚΑΤΕΒΑΣΕ το ΚΜ PLAYER OR VLC PLAYER KAI ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ αvi με υποτιτλους κανονικοτατα
sreve Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Πρόσφατα μετέφερα σε ηλεκτρονική μορφή βιντεοταινίες στο σκληρό μου δίσκο.Προσπαθώ να τις δω στο οικιακό DVD αφού τις έκανα copy σε DVD αλλά δεν παίζουν. Μπορεί κάποιος να μου πει με απλά λόγια και βήμα - βήμα πώς θα τα μεταφέρω σε DVD ώστε να παίζουν στο οικιακό DVD.
parsifal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Πρόσφατα μετέφερα σε ηλεκτρονική μορφή βιντεοταινίες στο σκληρό μου δίσκο. Σε τί μορφή; Αν πόσταρες μέσα σε SPOILER ένα text report-ανάλυση του αρχείου από το δωρεάν πρόγραμμα MediaInfo θα βοηθούσε. Προσπαθώ να τις δω στο οικιακό DVD αφού τις έκανα copy σε DVD αλλά δεν παίζουν. Τις μετέτρεψες εκ νέου με κάποιο πρόγραμμα ή γράφοντας «copy σε DVD», εννοείς δημιουργία απλού Data DVD με τα αρχεία video; Μπορεί κάποιος να μου πει με απλά λόγια και βήμα - βήμα πώς θα τα μεταφέρω σε DVD ώστε να παίζουν στο οικιακό DVD. Ποιο ακριβώς μοντέλο DVD έχεις; Έχει σημασία. Αν π.χ. είναι παλιό και δεν υποστηρίζει MPEG-4 video, θα πρέπει αναγκαστικά να μετατρέψεις τα videos σε κανονικό DVD VIDEO format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.