Danny7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 κι εγω μεσα αν και ποτε δεν κερδιζω ποτε δεν ξερεις ομως ειναι που ειναι το πισι μου για τα μπαζ δεν βλεπω να μου περνουν αλλο φετος οποτε γιατι οχι (:!
parsifal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ----------------------=----------- aledjo kage bolec Lucifer ferongr angmar InsertCoinToJoi kx5 iced washcloud xristakits NikosFE elis88 DeathBoy iNCubO klainmaingr Apostolishatz darknemus01 sleepless_102 clevercitizen admin11111 gagbill20 VagosM jimarass pappous_soulis BLISS livewire alexiou92 Tzimmys andreapaog328 magoufisa tomasss pixies451 me27yo evansdr zeys13 sarithepunk snik panagos Nearly_God nikos903 nik1992 sno0py mafalda19 pappous_soulis PaNtErAz zaxoys Daimon genius_13 rojita_15 talos_2002 Kryptonite De@th L0rd wolf_2002 noasgr iNorganic szaf Cromb zoocra77 vaggelisk alexzzz --------------------------------- WTF? ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ; Me too. Με τον εξής όρο όμως: Ο MrSeanKon να δεσμευθεί ότι αν με αναδείξει η κλήρωση, θα ψάξει εκεί κοντά που μένει (ή μέσω δουλειάς, παρέας κλπ) για κάποιο μικράκι από οικογένεια χωρίς οικονομική επιφάνεια, και να το δωρίσει εκ μέρους μου (Καφρίλα. Χωρίς το «εκ μέρους μου»)... Να υποθέσω ότι ο MrSeanKon δε συμφώνησε με αυτό που πρότεινα... ; Θα δοθεί απάντηση στα παραπάνω ή όχι; Ή μάλλον f#$^ it εντελώς, βάλε με κι εμένα μέσα χωρίς τον παραπάνω όρο. Θα βρω άκρη εδώ στη γειτονιά μου...
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Έχουμε το καρπούζι, έχουμε και το μαχαίρι κύριος... θα κάνουμε ότι θέλουμε!!!
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Στην αρχή ναι... αλλά τώρα που θυμήθηκα ότι φίλιες μεταξύ ενός μοντ και ενός χωρικού δεν μπορούν να υπάρξουν λέω να το παίξω τρελίτσα και να πω ότι το έλεγα για άλλον...
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 WTF? ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ; ...μα...ΑΝ δεν κάνω λάθος, την επιλογή "αόρατου χρήστη", την ΕΧΕΤΕ ενεργοποιημένη Κε parsifal...
MrSeanKon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Προφανώς ο MrSeankonEισαι ο πρωτος που κληρωθηκε.Εχεις προθεσμια ομως περιορισμενου χρονου. Σου εστειλα μυνημα. Και εγώ μέσα... Εισαι ο δευτερος που κληρωθηκε. Κι εγώ μέσα παιδιά, ευχαριστω!Παρακαλω Κληρωθηκες ως τριτος!!!
MrSeanKon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ο φιλος alexandrosss κερδισε ενα CeleronD. Ειχα σκοπο να το δωρησω κι αυτο στο forum αλλα σκεφθηκα πρωτα τους Internetικους φιλους κι ο alexandrosss το δεχτηκε. Για να δουμε τι θα λαβεις αυριο με την ΑCS.... Η μητρικη: Manuals: Cables (many): CDs: Box:
MrSeanKon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Nα και τα συμπραγκαλα του AMD. Πανοραμικη θεα της μητρικης: Η SLK 948U ξεκολληθηκε ομως απο τον επεξεργαστη γιατι εμποδιζε στο πακεταρισμα. Εχω αφησει ομως μεσα στο κουτι τις βιδες και τα απαραιτητα. Η μητρικη ειναι μονταρισμενη στο τσιπσετ: Kαι στον επεξεργαστη: RAM + Video card: AΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΟ ΚΕΡΑΤΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.... Δισκος: Bag μη σπασει και γινει μαλακος!
The_Edge Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μπορείτε να συνεχίσετε στο κατάλληλο thread http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=104228
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.