alexandrosss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 παιδεια μιλάει ο seankon δινει εντολες μεσω τηλεφωνου αυριο το πρωι γυρω στης 10 θα μπει μέσα και θα ανακοινώσει τον νικητή της κλήρωσης μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι αύριο !!!
Mika Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Γιατί δεν το βάζει στο ανάλογο thread και δημιουργεί όλον αυτόν τον ντόρο; Δεν βλέπω το λόγο κλήρωσης, αν είναι δυνατόν ας μεταφερθεί εκεί. +1 Για δωρεες υπαρχει αναλογο Thread στο αναλογο section. Γιατι να γινει ολοκληρος ντορος στο μπλαμπλα?
me27yo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Ελπιζω να με λυπηθει ο θεος , μιας και εχω μνημη 256 (sdram βλεπεις και παλια motherboard) , και ο υπολογιστης μου απλα σερνεται!!!
zeys13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Και ΄γω μεσα αν γινετε. Γιατι οχι; Κια θελω και ενα δευτερο μηχανηματακι
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Προφανώς ο MrSeankon (άξιος) ψάχνει έναν πιτσιρίκο. Εσείς που πάτε ρε ολόκληρα γαϊδούρια;
snik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 μεσα και εγω...αν και κατι μου λεει οτι θα μαζευτουμε παρα πολα ατομα!
Nearly_God Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Τζα!!! Νάμε κι εγώ να δοκιμάσω την τύχη μου... Και αν κερδίσω αλλάζω τo nic μου σε "Gladstone Gander" :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.