gagbill20 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Αλλος ενας υποψηφιος στην κληρωση.. (μπας κι αποκτησει υπολογιστη ο αδερφος μου..) ευχαριστω anyway και συγχαρητηρια για τη σκεψη και πρωτοβουλια.. πιστευω ομως οτι θα μπορουσε να το δωρισει σε καποιο ιδρυμα φροντιδας παιδιων (σοσ, χαμογελο ακομη και σε καποιο ειδικο σχολειο..) παντως μπραβο!!
VagosM Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μπορώ να πάρω και εγώ μέρος στην κλήρωση? πότε θα γήνει?
BadBoy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Γιατί δεν το βάζει στο ανάλογο thread και δημιουργεί όλον αυτόν τον ντόρο; Δεν βλέπω το λόγο κλήρωσης, αν είναι δυνατόν ας μεταφερθεί εκεί.
BLISS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέσα κι εγω. Αν προσθεσω μερικα parts ακομα, θα ειναι οκ για να το χαρισω με τη σειρα μου. Pay It Forward! thanks
livewire Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 1000E κι από μένα! Όσο για την κλήρωση, count me out. Καλοφάγωτος. Edit Count me out, λέμε!
alexandrosss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Ως τώρα αυτοί δήλωσαν για την κλήρωση --------------------------------- aledjo kage bolec Lucifer ferongr angmar InsertCoinToJoi kx5 iced washcloud xristakits NikosFE elis88 DeathBoy iNCubO klainmaingr Apostolishatz darknemus01 sleepless_102 clevercitizen admin11111 gagbill20 VagosM jimarass pappous_soulis BLISS livewire alexiou92 Tzimmys ---------------------------------
andreapaog328 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 μέσα και εγώ (ο κάφρος...) αν και δεν έχω κερδίσει ποτέ τίποτα στην ζωή μου...(γκαντέμης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.