Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Ρε τρελαρα Sean απο τοτε που γνωριστηκαμε στο παλιο μακρυνο ξενο Overclocking forum μεχρι τις octech εποχες με τον 3700+ παλευες! Γιατι να το δωσεις? Πφφφφφφ χαλαει ο κοσμος. Εγω Δε θελω να λαβω μερος για συναισθηματικους λογους....
alexandrosss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 ούτε εγώ παίρνω μέρος απλώς βοηθάω στην οργάνωση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 πρώτη κάφρικη ερώτηση, ( όχι δεν θέλω να πάρω μέρος στον διαγωνισμό ) που μένει ο MrSeanKon?
parsifal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Me too. Με τον εξής όρο όμως: Ο MrSeanKon να δεσμευθεί ότι αν με αναδείξει η κλήρωση, θα ψάξει εκεί κοντά που μένει (ή μέσω δουλειάς, παρέας κλπ) για κάποιο μικράκι από οικογένεια χωρίς οικονομική επιφάνεια, και να το δωρίσει εκ μέρους μου (Καφρίλα. Χωρίς το «εκ μέρους μου»)...
kx5 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Πάντα έχανα στις κληρώσεις (άτιμο joker) αλλά αυτή τη φορά ίσως να είμαι τυχερός. Μέσα.
washcloud Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? (...αυτό το ποστ δένει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ με το avatar...) count me in too, alexandrosss...
klainmaingr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 count me in... και ότι έψαχνα ένα για το γραφείο.. άντε να δούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.