bj.eirini Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 εχω ένα απλό καθημερινό φλασάκι το οποίο όταν το βάζω σε υπολογιστι δν το αναγνωρίζει καθόλου ούτε στο "υπολογιστής μ" εμανίζει τίποτα γενικά σαν να μν έχω βάλει τίποτα ενώ μ άλλα φλασάκια μια χαρα το βάζω και στους δυο υπολογιστες μ αλλα τιποτα yiok nothing μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συνβένει ή μήπως έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
washcloud Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Αναγνωριζόταν δλδ πριν, και τώρα κάνει το κορόιδο ; Ή αναγνωριζόταν/ίζεται σε ΑΛΛΟΥΣ υπολογιστές ;
bj.eirini Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 λίγο καιρό πριν το αναγνώριζε κανονικά τώρα σε όποιον υπολογιστη και να το βάλω (το χω βάλει σε πολλούς) δεν το αναγνωρίζει....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Κλασικη περιπτωση φλασακιου που τα 'παιξε. Πισω με την εγγυηση του
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ...κι αν είναι εκτός εγγύησης, δοκιμάζεις να του κάνεις ένα φορμάτ.
bj.eirini Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 μάλλον ο GeorgeMan εχει δικιο στην εγγύηση.washcloud θα του έκανα format αλλα καν δν το αναγνωρίζει είναι σαν να μη βάζω τίποτα κατάλαβες.thx a lot
washcloud Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 (επειδή είπες μόνο για το my computer το ανέφερα...Δεν ξέρω αν αναγνωρίζεται ως συσκευή στο devide manager)
bj.eirini Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 όχι πουθενά δν το εμφανίζει....δν το βρίσκει καν....
alexiou92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 πηγε και αυτο μαζι με το δικο μου στον παραδεισο του hardware
bj.eirini Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 don't worry ειναι σε καλά χέρια μας κοιτάνε από ψιλά κ μας χαμογελάνε (κυλάει κ ένα δάκρυ)....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.