MannerBoy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 σωστα ολα αυτα που λες και βγαζουν νοημα αλλα ο πατερας του τζακ που κολαει τοτε?! Είναι πολύ μπερδεμένο με τον πατέρα του Jack. Σκέψου πως στο τέλος ο πατέρας του Jack μιλάει εκμέρους του Jacob. (Ο Jacob μιλάει μόνο στους εκλεκτούς πχ Ben και ζητάει βοήθεια απο τον Lock ίσως επειδή γνωρίζει οτι ο Lock θα είναι ο επόμενος ηγέτης του νησιού. Άρα για να μπορεί ο πατέρας του Jack να μιλήσει εκ μέρους του ίσως παλιότερα υπήρξε και αυτός εκεί και όταν έφυγε έκανε όλα αυτά που ο Jack ποτέ δεν κατάλαβε πχ ποτο) Υπάρχει και κάτι ακόμα πιο περίεργο , είναι πραγματικά νεκρός ? Σε κάποιο απο τα flash-forward ο Jack επισκέπτετε ένα φαρμακείο και λέει πως την συνταγή την έγραψε ο πατέρας του. Όταν η φαρμακοποιός λέει πως πρέπει αν τηλεφωνήσει στο γραφείο του ο Jack ταράζετε και φεύγει. Επίσης στο finale της season 3 και ενω βρισκόμαστε σε flash-forward ο Jack (και μάλιστα χρονικά πολύ πρόσφατο flash-forward αφού δλδ. έχει φύγει απο το σπίτι με την Kate κτλπ) λέει στο "νέο" αφεντικό του στο νοσοκομείο όταν τον ρωτάει για το πώς βρέθηκε τόσο γρήγορα στο ατύχημα και τι δουλειά είχε στην γέφυρα (οταν πήγε για να αυτοκτονήσει) Jack : Δεν έχεις ακούσει τίποτα για εμένα ? Έχεις ιδέα.. τι έχω περάσει ? Γιατρός : Πόσο έχεις πιεί σήμερα Jack ? Jack : Λοιπόν κοίτα τι θα κάνουμε. Φέρε τον πατέρα μου εδώ. Φέρε τον εδώ τώρα! Και αν είμαι πιο μεθυσμένος απο αυτόν, μπορείς να με απολύσεις Ίσως ο Jack να ήταν πολύ μεθυσμένος αλλά... ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε και στο season 1 είχε βρει το φέρετρο αλλά δεν βρήκε το πτώμα.
MannerBoy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Χμμ.. έχεις σωστό point για τον Widmore. Πολλές απορίες... ΟΚ τα οράματα να εμφανίζονται στο νησί, αλλά τώρα και εκτός; Εκτός κι αν υπάρχει δίοδος στη διάσταση του νησιού μέσο των ονείρων. Σʼ αυτό με την Charlotte=Annie δεν είναι απαραίτητο να κολλάμε στην ηλικία εφʼοσον έχουμε δεί το παράδειγμα με τον Richard Alpert και έχουμε και το θέμα του time travelling όπως με τον Desmond. Είναι πολύ μυστήρια η Charlotte, όπως κι αυτό που συνέβη στην ανασκαφή στη Σαχάρα (1). Καλά, σκέφτηκα ολόκληρη θεωρία για τη Charlotte. Οκ πείτε οτι είναι πολύ μικρή για να είναι η Annie. Είναι όμως just για να είναι η πραγματική κόρη του Ben και της Annie αν την έκανε μικρός. Ξέρουμε οτι ο Ben ένοιωθε πάντα ενοχές που πέθανε η μητέρα του στη γέννα. Αν η Charlotte όντως γεννήθηκε στο νησί, ξέρουμε τι συμβαίνει στις έγκυες γυναίκες που έχουν συλλάβει παιδί στο νησί. Αν κατάφερε να σωθεί το μωρό, ο Ben δε θα ήθελε με τίποτα να ζήσει το παιδί του αυτές τις ενοχές που έζησε κι ο ίδιος. Κατάφερε λοιπόν να στείλει τη Charlotte να μεγαλώσει εκτός νησιού, και να μη μάθει για τους πραγματικούς της γονείς. (Σε ποια ηλικία το έκανε αυτό, και πώς αναγνωρίζει η Charlotte το σήμα της Dharma – μάλλόν όταν θα άρχισε να καταλαβαίνει και να ρωτάει για τη μαμά της). Σαν leader του νησιού ο Ben, έβαλε σκοπό να καταφέρει να λύσει το φαινόμενο με τις ανώμαλες εγκυμοσύνες στο νησί και έτσι προσλάβανε και την Juliet. Και κάτι άλλο. Ο Ben με το που γυρίζει τον τροχό και μετακινεί το νησί, βρίσκεται στο flash forward (4x09), εκεί που κάνει recruit τον Sayid. Φοράει το ίδιο μπουφανάκι στη μέση της Σαχάρας (2) και τα ίδια ρούχα. Κάτι που σου ξεφεύγει είναι πως ο Ben πυροβολεί την Charlotte και αυτή σώζεται επειδή φοράει αλεξίσφαιρο.. Ναι ο Ben ξυπνάει στην Σαχάρα μήπως όμως πρίν βρισκόταν κάπου αλλού ? Γιατί μόλις φτάνει στο ξενοδοχείο ρωτάει τι ημερομινία έχουμε ?
Danny7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ναι το πτωμα ελιπε οποτε...αλλα αυτο που λες που ειπε για τον πατερα του μπορει να ηταν πανω στην μεθη και να μην καταλαβαινε τι ελεγε
MannerBoy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ναι το πτωμα ελιπε οποτε...αλλα αυτο που λες που ειπε για τον πατερα του μπορει να ηταν πανω στην μεθη και να μην καταλαβαινε τι ελεγε Αυτό είναι το πιο πιθανό όμως ας κρατήσουμε μια πισινή γιατί δεν ξέρουμε τι του είπε ο Lock και τον έπεισε πως πρέπει να γυρίσει στο νησί και τον έκανε έτσι. Να μην προσέχει τον εαυτό του , να πίνει , να ψάχνει ναρκωτικα , να χωρίσει με την Kate (ενω της είχε κάνει πρόταση γάμου), να προσπαθεί να βρεί το νησί και να πετάει ελπίζοντας να πέσει πάλι εκεί...
SpectralQ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Κάτι που σου ξεφεύγει είναι πως ο Ben πυροβολεί την Charlotte και αυτή σώζεται επειδή φοράει αλεξίσφαιρο.. Γιατι πολύ απλά, ήξερε ότι ήταν προστατευμένη και δεν κινδύνευε. Άπλά ήθελε να πειστούν οι άλλοι μια ώρα αρχίτερα για τις αληθινές προθέσεις των "rescuers". http://www.youtube.com/watch?v=XWJey7-u1_Y Ναι ο Ben ξυπνάει στην Σαχάρα μήπως όμως πρίν βρισκόταν κάπου αλλού ? Γιατί μόλις φτάνει στο ξενοδοχείο ρωτάει τι ημερομινία έχουμε ? Καλά, εδώ ολόκληρο το νησί μετακινήθηκε στο χωροχρόνο, ο Ben βρέθηκε απ' τον Ειρηνικό στη Σαχάρα και δε θα υπήρχαν συνέπειες στον χρόνο που βέθηκε?
MannerBoy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Γιατι πολύ απλά, ήξερε ότι ήταν προστατευμένη και δεν κινδύνευε. Άπλά ήθελε να πειστούν οι άλλοι μια ώρα αρχίτερα για τις αληθινές προθέσεις των "rescuers". Αυτό μπορεί να ισχύει , άλλωστε ο Ben πάντα έχει σχέδιο. Καλά, εδώ ολόκληρο το νησί μετακινήθηκε στο χωροχρόνο, ο Ben βρέθηκε απ' τον Ειρηνικό στη Σαχάρα και δε θα υπήρχαν συνέπειες στον χρόνο που βέθηκε? Αυτό ακριβώς είπα. Συμφωνούμε απόλυτα, απλά εγώ ρωτάω , που βρισκόταν ο Ben πρίν ξυπνήσει στην Σαχάρα ? Τι έκανε εκεί που βρισκόταν ?
SpectralQ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Κάτι περίεργο παίζει με τη Σαχάρα κι έχω την εντύπωση, αν και δεν έχω πρόχειρη υδρόγειο σφαίρα, οτι το σημείο που βρέθηκε ο Βen ήταν ακριβώς στην άλλη άκρη απο την τοποθεσία του νησιού στον Ειρηνικό. χμμμ.... edit: Βρήκα αυτή τη θεωρία πάνω σ'αυτο που φαινεται να είναι πιο κοντά
MannerBoy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Νομίζω είναι ένα απο τα πολλά ερωτήματα που θα απαντηθούν πιθανόν αρκετά αργότερα. Επίσης το αεροπλάνο που μετέφερε τους εμπόρους ναρκωτικών που απογειώθηκε απο την Νιγηρία είχε μέσα έναν χάρτι της Σαχάρας.
nikosBruin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Αυτή η σειρά μου δίνει την εντύπωση ότι την γράφουν κάποιοι τύποι ενώ τα πίνουν και συναγωνίζονται ο ένας τον άλλο τι ακόμη μπούρδα θα βάλουν. Η στρόφιγγα για να "μετακινηθεί" το νησί είναι σε μια παγωμένη (!) σπηλιά που για να τη φτάσεις ανατινάζεις (μόνο προς τα πίσω, όχι τη πόρτα!) ένα φούρνο μικροκυμάτων μεγέθους ντουλάπας( !) και μετά περνάς ένα διάδρομο και σπάζεις ένα γυάλινο σκέπαστρο που βρίσκεται στο πάτωμα (! ). Οι στρατιώτες θέλουν να τους σκοτώσουν όλους. Αλλά βάζουν και μια τεράστια βόμβα με ένα πολύπλοκο μηχανισμό πυροδότησης στο μοναδικό πλοίο που μπορεί να τους γυρίσει πίσω. ... κλπ ... κλπ ... κλπ ... Ούτε τα πιο σαχλά video games δεν έχουν τέτοια ανόητα σενάρια!!!
Arcanaloth Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Παρόλα αυτά,οι φανατικοί της σειράς αποδεικνύουν πως Ο,ΤΙ μπούρδα και να τους πασάρουν θα την βρουν "απίστευτη,φαναστική,δεν το περίμενα με τίποτα!!". Το φινάλε ήταν άθλιο κατά την ταπεινή μου γνώμη, ειδικά οι σκηνές που "μετακινείται" το νησί. Επίσης έχω καταλάβει πως ό,τι και να συζητάμε μεταξύ μας για το τι μπορεί να συμβαίνει δεν έχει κανένα νόημα,καθώς η κύρια έγνοια των σεναριογράφων είναι να βρίσκουν κάτι το τελείως απίστευτο, ασχέτως πόσο πιθανό/λογικό είναι ώστε να λες "ρε τους κερατάδες τι σκέφτηκαν πάλι! Ποιος το περίμενε???" Προβλέπω τρελό ξενέρωμα στο τέλος της σειράς, μέχρι στιγμής μόνο ρομπότ νίντζα και εξωγήινους τερατομάχους που τρέχουν να σωθούν από σατανικούς πιγκουίνους δεν έχουμε δει. Shock value και Άγιος ο Θεός!! "omg, πέθανε ο Locke!" So what? Εδώ έχουμε time travel, δεν γερνάμε λέμε, και οι νεκροί ανασταίνονται!!! Αθάνατο Lost.
anthony_88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εμενα παντως δε μου αρεσε ιδιαιτερα. Ναι μεν φαινονται ολα φαντασμαγορικα αλλα μου μοιαζουν και λιγο χωρις νοημα. Αρκετα σεναριογραφικα τρικ χωρις καμια ομως ουσια... Η τελευταια σκηνη, ΟΚ, καποιος απο τους γνωστους θα ηταν, χαιρω πολυ. Πιο πολυ μου αρεσε η σκηνη που συναντανε το πλοιο της Πενυ και βλεπει τον Ντεσμοντ. Εκατσα και σκεφτηκα παντως, οτι αν για καποιο λογο, δεν ειχε καποιος τη δυνατοτητα να δει το lost, και του εξηγουσαν με λογια τι γινεται στις πρωτες σεζον, θα ακουγε με μεγαλο ενδιαφερον. Κατι τετοιο ομως, δεν ισχυει για την 4η σεζον. Στην τελικη τι εγινε; Μια μιξη Alias, Rambo, ενα περιεργο συνοθυλευμα και ολα αυτα γιατι? Για να μας πουν οτι υπαρχει trouble στο νησι και αφοτου εφυγαν οι Oceanic 6?? Ενταξει, χαλαρα, who cares και ποιος δεν το περιμενε; Ενιωθα, με λιγα λογια, οτι ελειπε ενα big picture, που θα παει τη σειρα σε αλλο επιπεδο (οπως σε καθε φιναλε) και απλα μπαλωνονταν συνεχως πραγματα που περιστρεφονται γυρω απο το νησι, χωρις ομως να μπαινει στην ουσια του μυστηριου οπως γινοταν στις πρωτες 3 σεζον...
MannerBoy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Όπως έχουν πει οι σεναριογράφοι εδω και πάρα πολύ καιρό (και αυτό φένεται μέσα απο κάποιες λεπτομέριες στην σειρά) ξέρουν απο την πρώτη στιγμή τι γίνεται και για όλα υπάρχει πιθανή εξήγησει. (δεν είναι πχ. όνειρο , δεν είνα νεκροί). Τώρα αν γενικά δεν σας αρέσει... ε μην την βλέπετε με το ζόρι. Οι αφού είναι τόσο χαζή σειρά και έχετε απάντηση για όλα βάλτε κανα spoiler για να μην μας χαλάσετε το τέλος
sheik Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Αυτό ακριβώς είπα. Συμφωνούμε απόλυτα, απλά εγώ ρωτάω , που βρισκόταν ο Ben πρίν ξυπνήσει στην Σαχάρα ? Τι έκανε εκεί που βρισκόταν ? Μα ειπαμε,ειναι φανερο οτι στη ΑΜΕΣΩΣ πριν βρεθει στη Σαχαρα,γυρισε τον τροχο. Οταν ξυπναει βγαζει παγωμενα χνωτα και ποναει απο το γδαρσιμο στο μπρατσο,που οπως ειδαμε το επαθε οταν επεσε απο την σκαλα κατεβαινοντας στο δωματιο.
flo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Παρόλα αυτά,οι φανατικοί της σειράς αποδεικνύουν πως Ο,ΤΙ μπούρδα και να τους πασάρουν θα την βρουν "απίστευτη,φαναστική,δεν το περίμενα με τίποτα!!".Το φινάλε ήταν άθλιο κατά την ταπεινή μου γνώμη, ειδικά οι σκηνές που "μετακινείται" το νησί. Επίσης έχω καταλάβει πως ό,τι και να συζητάμε μεταξύ μας για το τι μπορεί να συμβαίνει δεν έχει κανένα νόημα,καθώς η κύρια έγνοια των σεναριογράφων είναι να βρίσκουν κάτι το τελείως απίστευτο, ασχέτως πόσο πιθανό/λογικό είναι ώστε να λες "ρε τους κερατάδες τι σκέφτηκαν πάλι! Ποιος το περίμενε???" Προβλέπω τρελό ξενέρωμα στο τέλος της σειράς, μέχρι στιγμής μόνο ρομπότ νίντζα και εξωγήινους τερατομάχους που τρέχουν να σωθούν από σατανικούς πιγκουίνους δεν έχουμε δει. Shock value και Άγιος ο Θεός!! E, δες Sex and the city εσυ, αφου εμεις γιαυτο το βλεπουμε, επειδη βλεπουμε οτι πιο απιθανο θα περιμεναμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.