Προς το περιεχόμενο

Lost: Season 5 - Θεωρίες και Απόψεις (ΠΡΟΣΟΧΗ, spoilers έως και 4ης περιόδου)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eπίσης οι σεναριογράφοι επίσημα για το θέμα του Jacob είπαν πως τον έχουμε ξαναδεί. Είναι κάποιος που είχε non-speaking role στην σειρά.

Οχι δεν ειπαν κατι τετοιο...

non-speaking role αν θυμαμαι εννοουσαν οτι ειχε αυτος που "επαιξε" τον Τζεικομπ στην σκηνη του 3χ19 οταν εμφανιστηκε για μισο δευτερολεπτο :-D

Ολα ειναι πιθανα για το ποιος ή τι μπορει να ειναι..

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτά τα έχω καταλάβει.Γιατί δεν είπε την μητέρα της που τα έχει καλά μαζί της και είπε και είπε τον Τζιν.Να μου πεις είναι ο συζυγός της αλλά όχι μόνο το αναφέρει το όνομα η Σαν αλλά και η νοσοκόμα πάει να τον πάρει τηλέφωνο..Η νοσοκόμα ξανθια δεν ήταν για να πάει να πάρει τηλέφωνο σε κάποιον που είχε πεθάνει....Τι άλλο να πω ..και τι να πείτε και σεις..Θα το δούμε στην επόμενη σαιζόν

Το "τόσο δυσκολο είναι" εννοώ για το να διαβάσεις τα προηγουμενα πόστ.

Αν το θεωρείς ξεκάθαρο για τον Τζιν, αυτό που είπα το γράφεις εε?

Δημοσ.
Το "τόσο δυσκολο είναι" εννοώ για το να διαβάσεις τα προηγουμενα πόστ.

Αν το θεωρείς ξεκάθαρο για τον Τζιν, αυτό που είπα το γράφεις εε?

Θεωρώ ξεκάθαρο οτι πέθανε επειδή πρώτα απο όλα το επεισόδιο με την γέννα είναι flash back/flash forward , επειδή τόσο καιρό μετα την επιστροφή τον 6 δεν έχει εμφανιστεί πουθενά και η ταφόπλακα αναφέρει ως μέρα θανάτου την πτώση του αεροπλάνου στο νησί και ΚΥΡΙΩΣ γιατί οι σεναριογράφοι είχαν πει πως στο finale της season 4 θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ 3 απο του ΑΡΧΙΚΟΥΣ ηθοποιούς.

Όπως φάνηκε σε αυτό το επεισόδιο... 1) Michael 2) Lock 3) Jin ...

Δημοσ.
Θεωρώ ξεκάθαρο οτι πέθανε επειδή πρώτα απο όλα το επεισόδιο με την γέννα είναι flash back/flash forward , επειδή τόσο καιρό μετα την επιστροφή τον 6 δεν έχει εμφανιστεί πουθενά και η ταφόπλακα αναφέρει ως μέρα θανάτου την πτώση του αεροπλάνου στο νησί και ΚΥΡΙΩΣ γιατί οι σεναριογράφοι είχαν πει πως στο finale της season 4 θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ 3 απο του ΑΡΧΙΚΟΥΣ ηθοποιούς.

Όπως φάνηκε σε αυτό το επεισόδιο... 1) Walter 2) Lock 3) Jin ...

Εγώ τι είπα για το Flash forward και το flashback στο επεισόδιο αυτο.Διαβαζεις λάθος ...

Ποιος Walter...Μαικλ εννοείς.

Αντε πάλι με τον Τζιν...Αν είναι 3εις τι να πω.

Δημοσ.
Οχι δεν ειπαν κατι τετοιο...

non-speaking role αν θυμαμαι εννοουσαν οτι ειχε αυτος που "επαιξε" τον Τζεικομπ στην σκηνη του 3χ19 οταν εμφανιστηκε για μισο δευτερολεπτο :-D

Ολα ειναι πιθανα για το ποιος ή τι μπορει να ειναι..

Νομίζω πως είχαν πει πως τον έχουμε δει σε non-speaking role , άλλωστε ο Jacob στο επεισόδιο που αναφέρεις μιλάει ζητώντας βοήθεια απο τον Lock.. έτσι δεν είναι ?

Δημοσ.
Εγώ τι είπα για το Flash forward και το flashback στο επεισόδιο αυτο.Διαβαζεις λάθος ...

Ποιος Walter...Μαικλ εννοείς

Ναι sorry δικό μου λάθος , το διόρθωσα

Δημοσ.
οι σεναριογράφοι είχαν πει πως στο finale της season 4 θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ 3 απο του ΑΡΧΙΚΟΥΣ ηθοποιούς.

Άμα μας πεις που το διάβασες καλά θα ήταν.

Δημοσ.
Άμα μας πεις που το διάβασες καλά θα ήταν.

Οι πληροφορίες και οι φήμες για το Lost στον δίκτυο είναι πάρα πολλές και δεν θυμάμε που το είχα διαβάσει ακριβώς.

Αν θέλεις να το αμφισβητήσεις δεν θα σε εμποδίσω , άλλωστε εδώ απόψεις και ιδέες διατυπώνουμε. Άν ξέραμε το τί θα γίνει δεν θα συζητούσαμε.

Όπως είχα διαβάσει οτι ο Jacob είναι κάποιος που έχουμε ξαναδεί σε non-speaking role και κάποιος που ταιριάζει με αυτή την περιγραφή είναι ο.. Aaron

Δημοσ.
Οι πληροφορίες και οι φήμες για το Lost στον δίκτυο είναι πάρα πολλές και δεν θυμάμε που το είχα διαβάσει ακριβώς.

Αν θέλεις να το αμφισβητήσεις δεν θα σε εμποδίσω , άλλωστε εδώ απόψεις και ιδέες διατυπώνουμε. Άν ξέραμε το τί θα γίνει δεν θα συζητούσαμε.

Το ξεκάθαρα μου αρεσε που είπες για τον Τζιν πριν μερικά ποστ.

Υπομονή μέχρι την επόμενη σαιζόν.

Δημοσ.
Το ξεκάθαρα μου αρεσε που είπες για τον Τζιν πριν μερικά ποστ.

Υπομονή μέχρι την επόμενη σαιζόν.

Ξεκάθαρο για εμένα εννούσα απο αυτά που είδα μέχρι στιγμής και που διάβασα.

Δημοσ.

ex3Lmei, είναι απλό. Όταν λες κάτι και όλοι μετά σου λένε το αντίθετο, πόνταρε στο ότι έχεις άδικο. Αν θυμάσαι τόσες λεπτομέρειες όπως το ότι φώναξε "τζιν, παρτε τον αντρα μου κτλ", θα θυμάσαι πως στο νεκροταφείο στον Χέρλυ είπε "μου παν οι νοσοκόμες πως μεσα στην ζάλη μου φώναξα και το όνομα του".

Για το aaron=jacob μαλλόν είναι too much, αν και κρατάμε μια πισινή ως lost που είναι

Δημοσ.
ex3Lmei, είναι απλό. Όταν λες κάτι και όλοι μετά σου λένε το αντίθετο, πόνταρε στο ότι έχεις άδικο. Αν θυμάσαι τόσες λεπτομέρειες όπως το ότι φώναξε "τζιν, παρτε τον αντρα μου κτλ", θα θυμάσαι πως στο νεκροταφείο στον Χέρλυ είπε "μου παν οι νοσοκόμες πως μεσα στην ζάλη μου φώναξα και το όνομα του".

Συγκεκριμένα είπε στην ταφόπλακα. "Ηταν πoλύ δύσκολη η γέννα.Ο γιατρός είπε ότι σε ζητούσα και φώναζα το όνομα σου.Μακάρι να ήσουν εδώ"

Τα ίδια λέγαμε για και για τον Ντέσμοντ ότι πέθανε όταν ήταν μες την καταπακτή αλλά δεν πέθανε...

Δεν ήρθα εδώ για να δω ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο.Ξεκάθαρα ότι ο Τζιν έχει πεθάνει αυτό δεν το βλέπω.Αφήστε με να κάνω υπομονή μέχρι την νέα σαιζόν.Εσείς αμα θέλετε πεθάνετε τον όταν έγινε το μπουμ στο καράβι.Εγώ κρατάω πισινή

Δημοσ.

soturin αμα θυμασε καλα οταν το νησι εξαφανιστηκε αυτοι απο το φουσκοτο κοιτουσαν με απορια και δεν τους εδιχνε και αυτους να εξαφανιζονται!!!ξαναδες εκεινο το σημειο και θα δεις οτι απλα μενουν στην μεση του πουθενα!!!επισης δεν ειναι απαρετιτο να εχει μεταφερθει το νησι και πιο παλια!!!

Δημοσ.
soturin αμα θυμασε καλα οταν το νησι εξαφανιστηκε αυτοι απο το φουσκοτο κοιτουσαν με απορια και δεν τους εδιχνε και αυτους να εξαφανιζονται!!!ξαναδες εκεινο το σημειο και θα δεις οτι απλα μενουν στην μεση του πουθενα!!!επισης δεν ειναι απαρετιτο να εχει μεταφερθει το νησι και πιο παλια!!!

Απαραίτητο δεν είναι , είναι όμως μια θεωρία και μάλιστα αρκετά πιθανή.

Μήν ξεχνάς οτι ο Βen μιλούσε εκμέρους του Jacob όταν πήγαν στην καλύβα και αρκετά αργότερα ο πατέρας του Jack μιλούσε εκμέρους του Jacob όταν ήταν μαζί με την Claire.

Είναι δηλαδή αρκετά πιθανό ο πατέρας του Jack να ήταν "ηγέτης" του νησιού πρίν τον Ben και να έπρεπε να μετακινήσει το νησί για κάποιο λόγο και επειδή μετά δεν μπορούσε να επιστρέψει άρχισε να πίνει κτλπ.

Επίσης είναι πιθανό και ο Widmore να ήταν στο νησί παλιότερα , να το μετακίνησε και απο τότε να το ψάχνει γιατί θέλει να επιστρέψει.

Αυτό εξηγεί και πως το Black Rock βρέθηκε στην μέση της ζούγκλας και μην ξεχνάς πως ο Widmore έκανε τα πάντα στην δημοπρασία για να αγοράσει το ημερολόγιο του πλοίου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...