ex3Lmei Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Αμάν πια με αυτό το flash back... Αν δεν πείθεστε, δείτε προς το τέλος που λέει ο Τζιν ότι είναι δυο μήνες παντρεμένος . Άρα είναι 2000. Δεν περίμενα να έχει παρανοήσει τόσος κόσμος με ένα από τα πιο απλά επεισόδια στο Lost. Τι θέλει να πει ο ποιητής για μένα....
Gerant Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 αν και με προλαβε ο konnak.... για να τελειωνουμε με το θεμα flashback flashforward.... στο 37:35' ο ιδιος ο τζιν λεει στην νοσοκομα οτι ειναι μονο 2 μηνες παντρεμενος... δες το και μονος σου
ex3Lmei Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Αυτά τα έχω καταλάβει.Γιατί δεν είπε την μητέρα της που τα έχει καλά μαζί της και είπε και είπε τον Τζιν.Να μου πεις είναι ο συζυγός της αλλά όχι μόνο το αναφέρει το όνομα η Σαν αλλά και η νοσοκόμα πάει να τον πάρει τηλέφωνο..Η νοσοκόμα ξανθια δεν ήταν για να πάει να πάρει τηλέφωνο σε κάποιον που είχε πεθάνει....Τι άλλο να πω ..και τι να πείτε και σεις..Θα το δούμε στην επόμενη σαιζόν τι είπα πριν?Μην πέφτεται πάνω μου λες και είμαι κοκκινιστο!
flo1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Εγω εχω μπερδευει με την Κλαιρ.Δεν εχω καταλαβει αν ειναι ζωντανη ΄ή οχι. 1)Αν δεν ειναι, πως πεθανε? 2)Το οραμα του Ντεσμοντ δεν βγαινει αληθινο?
Gerant Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 εγω απλα προσπαθω να σου εξηγησω οτι ειναι στο παρελθον οσα δειχνει για τον τζιν...γιατι πιο πανω εγραψες οτι ειναι forward το αν ο τζιν ειναι ζωντανος μετα την εκρηξη ειναι αλλη ιστορια... @flo1 ΑΝ πεθανε,πεθανε γιατι ενα μπαζουκας ανατοιναξε το σπιτακι που εμενε στον καταυλισμο... αυτο με το οραμα του ντεσμοντ που αναφερεις ... ειναι μια απο τις απαντησεις που θα παρουμε μαλλον στον 5ο κυκλο
ex3Lmei Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Εγω εχω μπερδευει με την Κλαιρ.Δεν εχω καταλαβει αν ειναι ζωντανη ΄ή οχι.1)Αν δεν ειναι, πως πεθανε? 2)Το οραμα του Ντεσμοντ δεν βγαινει αληθινο? Πολλά ερωτηματικά...Περισσότερα ξέρει ο σεναριογράφος..Όχι εμείς...Γιαυτό υπομονή για την επόμενη σαιζόν.
sheik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 .Τι άλλο να πω ..και τι να πείτε και σεις..Θα το δούμε στην επόμενη σαιζόν Καλα αμα περιμενεις να δεις κατι σχετικο με το θεμα στην επομενη σαιζον,στο περιμενε θα μεινεις Σοβαρα τωρα,τα πραγματα ειναι εντελως ξεκαθαρα,ο Τζιν ειχε φλασμπακ και η Σαν φοργουορντ, ο Τζιν εκτελουσε μια απο τις πρωτες δουλειες που του ανεθεσε ο πατερας της Σαν,η Σαν γεννουσε στο νοσοκομειο....οπου εχουμε 2005 ενω η χρονια του δρακου στην οποια βρισκεται ο Τζιν ειναι το 2000.... Καταλαβατε η να κανω και κακα?
flo1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 @flo1 ΑΝ πεθανε,πεθανε γιατι ενα μπαζουκας ανατοιναξε το σπιτακι που εμενε στον καταυλισμο... Μετα απο αυτο τη βλεπουμε να ζει ομως, μπορει να πεθανε οταν "εξαφανιστηκε". Εκτος αν ειναι φαντασμα απο την αρχη και εχει παρει ανθρωπινη μορφη.
ex3Lmei Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 εγω απλα προσπαθω να σου εξηγησω οτι ειναι στο παρελθον οσα δειχνει για τον τζιν...γιατι πιο πανω εγραψες οτι ειναι forward το αν ο τζιν ειναι ζωντανος μετα την εκρηξη ειναι αλλη ιστορια... Δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις για κάτι το οποίο ξέρω...Το συγκεκριμένο που μου αναφέρεις είναι fashback και συμφωνώ μαζί σου...εγώ δεν ήμουν σαφής για το ποιο λέω Flash back και flash forward... Τελειώσαμε ή θα γίνω πάλι κοκκινιστο?
Gerant Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 @flo1 δεν ξερω το ποτε ακριβως εγινε φαντασμα ( η οτι αλλη οντοτητα θεωρουνται οσοι περιφερονται σε αυτο το νησι ) παντως αν ηταν να πεθανει σε καποια σκηνη απο αυτες που εχουμε δει τουλαχιστον , θεωρω αυτη με το σπιτακι την πιο πιθανη @ex3Lmei δεν εχουμε κανενα λογο να μαλωνουμε ρε συ, απλα ο καθενας εκφραζει την αποψη του , δημοκρατια εχουμε απο οσο ξερω p.s. μην λες για κοκκινιστο, πειναω ;p
MannerBoy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Συμφωνώ οτι για να είναι η Charlotte η Anny θα έπρεπε να είναι αρκετά μεγαλύτερη ωστε να έχει την ηλικία του Ben. Όμως απο την άλλη ο χρόνος είναι κάτι σχετικό. Δές για παράδειγμα τον Richard πως έκανε τα ταξίδια στον χρόνο (στην γέννηση του Lock , στο ορφανοτροφείο που ήταν ο Lock όταν του έδωσε τα αντικείμενα) και πως έχει ακόμα την ίδια ηλικία. Η Charlott επίσης λέει οτι ψάχνει να βρεί το που γεννήθηκε.. Είναι ξεκάθαρο οτι ο Jin είναι νεκρός. Επίσης είναι ξεκάθαρο οτι αν έχεις τις γνώσεις δεν είναι δύσκολο να φύγεις απο το νησί. Η Claire δεν θα εμφανιστεί στην season 5 σχεδόν καθόλου και θα επιστρέψει στην season 6 (τουλάχιστον έτσι είναι το συμβόλαιό της). Γενικά δεν γίνετε τίποτα τυχαία στην σειρά. Όσοι μπορείτε ξαναδείτε το videaki με τον Carl όταν του κάνουν πλύση εγκεφάλου και περνάνε τα μυνήματα στην οθόνη. Κάποια στιγμή περνάει το μύνημα "God loves you as he loved Jacob". Eπίσης οι σεναριογράφοι επίσημα για το θέμα του Jacob είπαν πως τον έχουμε ξαναδεί. Είναι κάποιος που είχε non-speaking role στην σειρά.
ex3Lmei Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Είναι ξεκάθαρο οτι ο Jin είναι νεκρός. Άντε πάλι.. Διαβάστε λίγο τα τελευταία ποστ.Τοσο δύσκολο είναι..?Με υποθέσεις δεν γίνετε...Ο σεναριογραφος ξέρει περισσότερο από μας.Όσο για το πότε η Κλαιρ θα βγει,λογικό μου ακούγεται, αφού απότι φαίνεται στη 5η σαιζόν θα διαδραμματίζονται οι σκηνές εκτός νησιού. p.s. και κάνα σπόιλερ δεν είναι κακό.
MannerBoy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Άντε πάλι.. Διαβάστε λίγο τα τελευταία ποστ.Τοσο δύσκολο είναι..?Με υποθέσεις δεν γίνετε...Ο σεναριογραφος ξέρει περισσότερο από μας. p.s. και κάνα σπόιλερ δεν είναι κακό. Tι ακριβώς εννοείς "τόσο δύσκολο είναι" ? Αν και δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει κάποιος, επειδή είδα οτι υπήρχε μια ψιλοδιαφωνία στα τελευταία post γι αυτό ακριβώς το έγραψα οτι πέθανε.. Το επεισόδιο με την γέννα μάλλον μπέρδεψε μερικούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.