Προς το περιεχόμενο

Lost: Season 5 - Θεωρίες και Απόψεις (ΠΡΟΣΟΧΗ, spoilers έως και 4ης περιόδου)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ και μόλις πριν απο μία ώρα τελείωσα τον 4ο κύκλο..

Επαναφέρω το θέμα, μια και σήμερα (απ'όσο ξέρω) αρχίζει η προβολή του 5ου κύκλου!!

Διάβασα όλο το thread (ναι,ναι,τ'ορκίζομαι!!) και ήθελα να πω κάτι που δεν αναφέρθηκε μέχρι τώρα..

Όλοι γράψατε πως ο πατέρας του Τζακ ήταν ο πρώτος αρχηγός του νησιού και ο Γουίντμορ ο δεύτερος (και ο Μπεν τρίτος..).

Εγώ άλλο κατάλαβα...

Νομίζω ότι ο Γουίντμορ ήταν ο αρχηγός της Πρωτοβουλίας Ντάρμα και πως γι'αυτό βρέθηκε και ο Ντέσμοντ εκεί (τον έστειλε δηλ. ο Γουίντμορ για να τον απομακρύνει απο την κόρη του..)!

Έτσι εξηγείται και το μίσος του για τον Μπεν, γιατί, αν θυμάστε, ο Μπεν "καθάρισε" όλα τα μέλη της Ντάρμα, και γι'αυτό θέλει να σκοτώσει τους πάντες στο νησί (γιατί κανείς πια απο τη Ντάρμα δεν είναι εκεί).

Θέλει να σκοτώσει τους πάντες, και τον Ντέσμοντ (για να τον ξαποστείλει μια και καλή), αλλά και τους επιζώντες, για να συνεχίσει πάλι το έργο της Πρωτοβουλίας Ντάρμα...

Επίσης, νομίζω ότι ο Τζιν είναι ζωντανός, γιατί αν παρατηρήσατε τη στιγμή της έκρηξης, ο Τζιν ήταν στην άκρη του καταστρώματος, και η κάμερα δεν έδειξε να καταστρέφεται εκείνο το κομμάτι του πλοίου..(τώρα θα μου πέιτε, και πού να πήγε, αφού το νησί εξαφανίστηκε.. μάλλον εκεί που πήγαν και οι υπόλοιποι με το δεύτερο φουσκωτό..!)

Επίσης, έχω την εντύπωση ότι ο Μπεν θέλει να γυρίσει και ο Λοκ στο νησί, γιατί αν επιστρέψει, μάλλον θα αναστηθεί (εξαιτίας της διαφοράς χρόνου βεβαίως)!!

Η Σάρλοτ, πάλι, δε νομίζω να είναι η Άννυ.. (λίγο διαβολική μου φαίνεται...:rolleyes:)

Αυτά απο μένα..

Να σημειώσω ότι ο 4ος κύκλος ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!

Για πείτε λοιπόν για τον Γουίντμορ.....

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...