Προς το περιεχόμενο

Lost: Season 5 - Θεωρίες και Απόψεις (ΠΡΟΣΟΧΗ, spoilers έως και 4ης περιόδου)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πιστευω οτι αν αρχισοθμε μια επαναληψη ολο το λοστ απο την αρχη θα καταφερουμε να καταλαβουμε πολλα πραγματα που δεν εχουμε καταλαβει........................... κατι ασχετο γιατι ο ντεσμοντ δεν εδοσε πωτε το γραμμα του τσαρλη στην κλαιρ και γιατι δεν σωθηκε η κλαιρ αφου το ειχε δει το οραμα ο ντεσμοντ οτι θα σωθει?

Δημοσ.

Ειτε γιατι καναν μαλακια οι σεναριογραφοι ειτε γιατι παιζει κατι αλλο.Μια εντελως lame δικαιολογια, αλλα δικαιολογια μεν(και πιστευτη) ειναι πως ο Ντες ειδε το οραμα σχετικα θολο(lol) και ειδε μοναχα τον Ααρων να μπαινει στο ελικοπτερο και εβγαλε συμπερασμα πως Κλαιρ+Ααρων σωζονται, ενω τελικα ο Ααρων ηταν στα χερια της Σαν οταν εμπαινε.

Δημοσ.

η μπορει ο ντεσμοντ να ειπε ψεματα διοτι στο οραμα του ειδε την πενη η απο την αλλη μπορει να μην πεθανε ο τσαρλη γι αυτο να εγιναν ολα αυτα

Δημοσ.

Ρε μπας και δεν πεθανε ο ξανθομπάμπουρας? Διοτι απ οτι θυμάμαι τον εχουμε δει στο "μέλλον" . Αυτο που θελω να πω ειναι, μήπως οταν τον είδε ο Χερλι δεν ηταν στην φαντασία του. Αλλα πραγματικός φάντης μπαστούνης. Δηλ. οταν έγινε η έκρηξη αυτος με καποιο τροπο κατάφερε να βγει... Τον βρήκε ο Μπεν και τον εκανε μελος των "Αλλων". Ετσι οταν βγηκε εξω, τον χρησιμοποιεί ωστε να πείσει τον Χερλι να γυρίσει πισω.

Λεω εγω.

Μάλλον μπαρούφα αλλα κουβεντα να γίνετε. Δεν τα θυμάμαι και πολυ καλα τα γεγονοτα. :o

Δημοσ.

Εχμ, ο ξανθομπάμπουρας πνίγηκε (για τον Τσάρλι δεν μιλάμε;). Άλλωστε, και στο ψυχιατρείο είπε στον Χέρλι "Ι am dead". Φαντάζομαι η παρουσία του εντάσσεται στη γενικότερη πασαρέλα νεκρών εντός και εκτός νησιού. Τέλος πάντων θα δούμε. Όχι βέβαια ότι μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε σ' αυτή τη σειρά.

Δημοσ.

λεει ειμαι νεκροοσ αλλα ειμαι ταυτοχρονα και εδω ............ με κανεναν αλλο νεκρο δεν εχουν ανοιξη συζητηση αρα ισως και να ζει ........... ακομα οι σεναριογραφοι εχουν πει οτι ο θανατος ειναι σχετικοωσ στο λοστ

• Moderators
Δημοσ.
με κανεναν αλλο νεκρο δεν εχουν ανοιξη συζητηση αρα ισως και να ζει

Εννοείς πέρα από τον Charlie, τον πατέρα του Jack, τον αδελφό του Eco, και κάτι τύπους από τους Others που περιφέρονται στη ζούγκλα ενώ κατα γενική ομολογία είναι νεκροί χρόνια τώρα... (off the top of my head)

Δημοσ.

τους ειχα ξεχασει αυτους ............. ομως απο την στιγμη που δεν βρεθηκε το σωμα του τσαρλη υπαρχει πιθανοτητα να ζει (μακαρι) οσο για τον πατερα του τζακ δεν πιστευω να ειναι νεκρος πιστευω οτι εχει γινει κατι οπως θα γινει και με τον λοκ ..................... γιατι αν ειναι νεκρος ο πατερας του τζακ σημαινει οτι ειναι νεκρη και η κλαιρ ............ πραγμα που δεν το πιστευω

Δημοσ.

Μου περναει η υποψια οτι στο τελος του lost θα πουνε καμια μλκια οτι ολα τα παραξενα που συνεβησαν ειχαν σχεση με την προσωπικη δυναμη του καθενος και αλλες τετοιες μλκιες και οτι το νησι ειναι νορμαλ κτλπ εκτοσ και αν για πρωτη φορα δουμε κατι πρωτοτυπο απο την αγαπημενη μας σειρα....

Δημοσ.

Εγω φοβαμαι, οπως ειχε πει και καποιος αλλος, μην ξυπνήσει ο γιατρός και πει: "Πωω ρε π@@στη μου εφιάλτης" !!! Ετσι ολα λύνονται με επιστημονικό τρόπο. :-D

• Moderators
Δημοσ.
και οτι το νησι ειναι νορμαλ

Μπα. Το νησί απλά δεν γίνεται να βγει νορμάλ στο τέλος...(ούτε νομίζω ότι είναι στους σκοπούς των σεναριογράφων αυτό).

Στο Lost δεν λείπει η πρωτοτυπία. Άλλα πράγματα, ναι.

Δημοσ.
Άλλα πράγματα, ναι.

Όπως???

Δεν το ρωτάω για να υπερασπιστώ την σειρά, απλά για να δω τι δεν σ'αρέσει σε αυτήν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...