Προς το περιεχόμενο

Lost: Season 5 - Θεωρίες και Απόψεις (ΠΡΟΣΟΧΗ, spoilers έως και 4ης περιόδου)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι σου χαλάει μεγάλο μέρος της εμπειρίας της σειράς, καθώς σου λέει όλα όσα έχουν γίνει ή θα γίνουν μέχρι οι 6 να γυρίσουν. Όχι αναλυτικά, αλλά τη γενική γραμμή και τα βασικά σημεία. Και εγώ δεν ήθελα να τη διαβάσω αρχικά, αλλά έδρασε το σύνδρομο στέρησης :-). Προσωπικά πάντως δεν μετάνιωσα που τη διάβασα, εν τέλει όλοι πάνω κάτω σκεφτόμασταν τι περίπου πρέπει να γίνεται μετά την αποκάλυψη της χρονομηχανής.

Το ανοιξα αλλα κρατηθηκα και το εκλεισα. Δεν θελω να το παιξω εξυπνος ουτε θα θεωρησω οτι ειμαι γαματος αν συμφωνει ενας τυχαιος στην θεωρια του με μενα(τυχαιος δεν ειναι?fan made μου φανηκε, δεν νομιζω οτι ειναι επισημη) οποτε προτιμω το surprise και την αναμονη της σειρας

Δημοσ.

Τυχαίος είναι, ουδέποτε έχει πει ότι έχει πάρει τις πληροφορίες εκ των έσω, απλά είναι τόσο λεπτομερής η θεωρία που είναι πολύ δύσκολο να μην είναι βασισμένη σε διαρροή.

Δημοσ.

γεια σας παιδια. θα ηθελα να μου πειτε αν θελετε με ποιον τροπο κατεβαζετε τα καινουρια επεισοδια και πως μετα βαζω υποτιτλους. thanks.

Δημοσ.

O παντα εγκυρος DarkUfo αναφερει οτι συμφωνα με τις πηγες του, η λοσταρα(:P) ξεκιναει 21 Γεναρη, με μια ΤΡΙΩΡΗ πρεμιερα(1 recap επεισοδιο και θα ακολουθησουν τα 5χ01 και 5χ02)...

Yay!

Δημοσ.

Πάντα με το που πιάσουν τα κρύα ξεκινάει μαζί τους και η ανυπομονησία. Αργεί ακόμα ρε γμτ. 72 μέρες είναι πολλές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...