Innersense Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Καλορίζικο το καινούργιο Thread Το κομμάτι της εφημερίδας που έγινε post στο προηγούμενο thread, όπου αποδεικνύεται ότι κάποιοι γνώριζαν το πραγματικό όνομα το Lock είναι όλα τα λεφτά! Καλά τόσες και τόσες βόμβες έχουμε δει να απενεργοποιούνται, αυτή την παπαριά δεν μπόρεσαν να την απενεργοποιήσουν; Μου άρεσε που ο Τζιν πάλευε μέχρι τελευταία στιγμή και έλεγε μπορώ μπορώ απλά κοιτάζοντας την... Τεσπα... αντε μην αρχίζουμε το θάψιμο τώρα...
ex3Lmei Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Εγώ νομίζω ότι ο Τζιν... δεν πέθανε, πρόλαβε να πάρει τα απαραίτητα και πήδηξε στη θαλασσα.Άλλωστε είχε δείξει ένα flashforward με τον Τζιν να θέλει να πάρει αυτό το Πάντα Όσο για το νησί... έγινε όπως έγινε και με την καταπακτή,εξαφανίστηκε και μεταφέρθηκε στο χωροχρόνο ¨Οσο για τον Ντέσμοντ... άμα μάθει ότι ο Μπεν θέλει να σκοτώσει την Πέννυ....θα γίνει τις κακομοίρας Όσο για τον Μάικλ... έχει πάει στα πουρνάρια και μας βλέπει από πάνω
Sellers Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Εγώ νομίζω ότι ο Τζιν... δεν πέθανε, πρόλαβε να πάρει τα απαραίτητα και πήδηξε στη θαλασσα.Άλλωστε είχε δείξει ένα flashforward με τον Τζιν να θέλει να πάρει αυτό το Πάντα Δεν ήταν flash forward. Ηταν flash back.
ex3Lmei Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δεν ήταν flash forward.Ηταν flash back. Όχι..Αφού η Σαν ήταν στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης και ήθελε να βγάλει το παιδί. Για ξαναδές το.
soturin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Οι σκηνές με την sun ήταν forward, οι σκηνές με τον Jin flash-back, εσύ ξαναδές το. Χαζοεπεισόδιο που απλά η σκηνοθεσία είχε σκοπό να σε μπερδέψει
ex3Lmei Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Οι σκηνές με την sun ήταν forward, οι σκηνές με τον Jin flash-back, εσύ ξαναδές το. Χαζοεπεισόδιο που απλά η σκηνοθεσία είχε σκοπό να σε μπερδέψει Είναι σίγουρο αυτό????Ρε παίδια..αφού λέει ειδοποιήστε τον Τζιν τον αντρα μου..Το είδα μόλις τώρα για επιβεβάιωση
Innersense Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Είναι σίγουρο αυτό????Ρε παίδια..αφού λέει ειδοποιήστε τον αντρα μου.. ναι αλλά τους δείχνει να είναι σε διαφορετικό νοσοκομείο right; οπότε τρέχα γύρευε, άνετα μπορεί να εννοεί κάποιον άλλο... κλασική σκηνοθεσία lost
ex3Lmei Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 ναι αλλά τους δείχνει να είναι σε διαφορετικό νοσοκομείο right; οπότε τρέχα γύρευε, άνετα μπορεί να εννοεί κάποιον άλλο... κλασική σκηνοθεσία lost Εγώ λέω να δείτε την σκηνη αυτή καλα...Το όνομα Τζιν το λέει 3 φορές
flo1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Είναι σίγουρο αυτό????Ρε παίδια..αφού λέει ειδοποιήστε τον Τζιν τον αντρα μου..Το είδα μόλις τώρα για επιβεβάιωση Nαι ειναι σιγουρο αυτο, κι εγω ειχα μπερδευτει τοτε.
sheik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Ωχου, και η Κλαιρ οταν ειδε τον Σωγιερ μετα την εκρηξη απο τη ρουκετα, ειπε Τσαρλυ ρε παιδια,τι σημαινει οτι ο Τσαρλυ μετενσαρκωθηκε? Η Σαν το ειπε το ονομα απο την παραζαλη της εγκυμοσυνης κι επειδη θα ηθελε να ειναι κοντα της ο τζιν,αλλα οπως ειδαμε ΚΑΙ στο τελος εκεινου του επεισοδιου ΚΑΙ στο φιναλε,ο Τζιν πεθανε..(η επεζησε και ειναι στο νησι). Ο Τζιν σε εκεινο το επεισοδιο ειχε φλασμπακ που το κανανε ετσι ωστε να μας μπερδεψει και να μας φανει απροσδοκητο το τελος με τον θανατο του.Εξαλλου ο τζιν ειχε αναφερει οτι ειναι η χρονια του δρακου,που χρονια του δρακου ηταν το 2000 νομιζω,οταν παντρευτηκε με την Σαν...
ex3Lmei Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Nαι ειναι σιγουρο αυτο, κι εγω ειχα μπερδευτει τοτε. Ρε παιδια η Σαν είναι στο τελευταίο σταδιο της εγκυμοσύνης και την αφήσαμε χωρίς κοιλιά...και στο νοσοκομείο λέει το όνομα Τζιν να τον ειδοποιήσετε..τον άντρα μου... Θα με τρελάνετε σήμερα? Τέσπα,θα το δούμε στην επόμενη σαιζόν αυτό
Gerant Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 η σαν ειναι στο μελλον....ο τζιν ειναι στο παρελθον...τι απο ολα αυτα δεν καταλαβαινεις???? ο τζιν εκτελει μια αποστολη (που πηρε προφανως απο τον πατερα της σαν),η οποια ειναι να παραδωσει το παντα στην κορη του προξενου η σαν βρισκετε σε νοσοκομειο και γεναει το παιδι του τζιν...λογικο μου ακουγετε να αναφερει το ονομα του τζιν...ο πατερας του ειναι αλλωστε
konnak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Αμάν πια με αυτό το flash back... Αν δεν πείθεστε, δείτε προς το τέλος που λέει ο Τζιν ότι είναι δυο μήνες παντρεμένος . Άρα είναι 2000. Δεν περίμενα να έχει παρανοήσει τόσος κόσμος με ένα από τα πιο απλά επεισόδια στο Lost.
ex3Lmei Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 η σαν ειναι στο μελλον....ο τζιν ειναι στο παρελθον...τι απο ολα αυτα δεν καταλαβαινεις???? ο τζιν εκτελει μια αποστολη (που πηρε προφανως απο τον πατερα της σαν),η οποια ειναι να παραδωσει το παντα στην κορη του προξενου η σαν βρισκετε σε νοσοκομειο και γεναει το παιδι του τζιν...λογικο μου ακουγετε να αναφερει το ονομα του τζιν...ο πατερας του ειναι αλλωστε Αυτά τα έχω καταλάβει.Γιατί δεν είπε την μητέρα της που τα έχει καλά μαζί της και είπε και είπε τον Τζιν.Να μου πεις είναι ο συζυγός της αλλά όχι μόνο το αναφέρει το όνομα η Σαν αλλά και η νοσοκόμα πάει να τον πάρει τηλέφωνο..Η νοσοκόμα ξανθια δεν ήταν για να πάει να πάρει τηλέφωνο σε κάποιον που είχε πεθάνει....Τι άλλο να πω ..και τι να πείτε και σεις..Θα το δούμε στην επόμενη σαιζόν
Sellers Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Αμάν πια με αυτό το flash back... Αν δεν πείθεστε, δείτε προς το τέλος που λέει ο Τζιν ότι είναι δυο μήνες παντρεμένος . Άρα είναι 2000. Δεν περίμενα να έχει παρανοήσει τόσος κόσμος με ένα από τα πιο απλά επεισόδια στο Lost. Ναι αλλά έτσι δεν εξηγούνται οι πολικές αρκούδες... :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.