Προς το περιεχόμενο

Lost: Season 5 - Θεωρίες και Απόψεις (ΠΡΟΣΟΧΗ, spoilers έως και 4ης περιόδου)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι συμφωνα με δηλωση ενος απο τους σκηνοθετες,η 5η σαιζον του λοστ ειναι οτι πιο περιεργο-παραξενο εχει κανει ποτε του στην τηλεοραση.

Οποτε,ετοιμαστειτε για καψιμο περισσοτερων εγκεφαλικων κυτταρων :P

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν είναι ο Jack Bender αυτός που έκανε την παραπάνω δήλωση ε. Πωωω μας καις τώρα. Δώσε url, συνέντευξη, βίντεο, mp3, ό,τι έχεις. O τυπάς έχει σκηνοθετήσει το Carnivale, οπότε μιλάμε για πολύ κάψιμο.

Δημοσ.

Συμφορουμιτες θέλω τη βοήθεια σας.

Κάπου στην τέταρτη σεζόν σταμάτησα να βλέπω Lost και τώρα που θέλω να συνεχίσω ξέχασα που σταμάτησα. Το τελευταίο επεισόδιο που ενθυμούμαι ήταν...

..αυτό που δείχνει το καραφλό αγόρι σε μια κάσα (να σφύζει από ζωή)

Παίζει να ναι και το φινάλε της Δ' σεζόν και να μην το χω καταλάβει...Τι λέτε?

Δημοσ.

Πρέπει να σου γνωρίσω τον θείο μου.

Δημοσ.
Συμφορουμιτες θέλω τη βοήθεια σας.

Κάπου στην τέταρτη σεζόν σταμάτησα να βλέπω Lost και τώρα που θέλω να συνεχίσω ξέχασα που σταμάτησα. Το τελευταίο επεισόδιο που ενθυμούμαι ήταν...

..αυτό που δείχνει το καραφλό αγόρι σε μια κάσα (να σφύζει από ζωή)

Στο φινάλε είναι αυτό, καλά είσαι

εάν είδες και νησί να κάνει τσίου τότε είναι σίγουρα, κι ο τύπος μόνο από ζωή δεν σφύζει, είναι ντεντ, D-E-D, Ded!

Δημοσ.

Yeap, την συζητούσαμε μια-δυο σελίδες πίσω. Κάποια στοιχεία του promo trailer την επαληθεύουν.

EDIT: Επειδή το προηγούμενο video στο youtube για το promo trailer της 5ης σεζόν σβήστηκε, μπορείτε να το βλέπετε εδώ: http://spoilerslost.blogspot.com/

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που δεν έχει διαβάσει και δεν θέλει να διαβάσει τη θεωρία? :rolleyes: Τουλάχιστον λέτε ότι είναι γαμάτη οπότε θα περιμένω ωραία πράματα χωρίς να τα γνωρίζω :-D

Δημοσ.

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι σου χαλάει μεγάλο μέρος της εμπειρίας της σειράς, καθώς σου λέει όλα όσα έχουν γίνει ή θα γίνουν μέχρι οι 6 να γυρίσουν. Όχι αναλυτικά, αλλά τη γενική γραμμή και τα βασικά σημεία. Και εγώ δεν ήθελα να τη διαβάσω αρχικά, αλλά έδρασε το σύνδρομο στέρησης :-). Προσωπικά πάντως δεν μετάνιωσα που τη διάβασα, εν τέλει όλοι πάνω κάτω σκεφτόμασταν τι περίπου πρέπει να γίνεται μετά την αποκάλυψη της χρονομηχανής.

Δημοσ.
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι σου χαλάει μεγάλο μέρος της εμπειρίας της σειράς, καθώς σου λέει όλα όσα έχουν γίνει ή θα γίνουν μέχρι οι 6 να γυρίσουν. Όχι αναλυτικά, αλλά τη γενική γραμμή και τα βασικά σημεία. Και εγώ δεν ήθελα να τη διαβάσω αρχικά, αλλά έδρασε το σύνδρομο στέρησης :-). Προσωπικά πάντως δεν μετάνιωσα που τη διάβασα, εν τέλει όλοι πάνω κάτω σκεφτόμασταν τι περίπου πρέπει να γίνεται μετά την αποκάλυψη της χρονομηχανής.

Σιγουρα ολοι εχουμε καταλαβει οτι κατι γινεται με τη

"χρονομηχανη", το χρονο γενικοτερα που κυλαει διαφορετικα, αλλα εγω δεν ειχα ξαναδιαβασει αυτη τη λεπτομερεια στις υπολοιπες θεωριες.

time loop

που κανει τη διαφορα.

Τελικα αυτη θα ηταν η καλυτερη εξηγηση που θα μπορουσαν να δωσουν στα παντα, αν τελειωνε ετσι η σειρα, θα εγραφε "ιστορια" στο ειδος της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...