Προς το περιεχόμενο

Lost: Season 5 - Θεωρίες και Απόψεις (ΠΡΟΣΟΧΗ, spoilers έως και 4ης περιόδου)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

megaspoiler link

Εσύ το είχες δώσει?

Φυσικά και το διάβασα. Για την ακρίβεια είμαι πεπεισμένος ότι το 80% αυτών που λέει είναι σωστά. Ή ακόμα κι αν δεν είναι , θα ήταν πολύ ωραίο να ήταν. Η εξήγηση του καπνού και του κουμπιού ήταν πραγματικά κορυφαία. Επίσης εκεί διάβασα πρώτη φορά για την χροομηχανή όπου και μισό χρόνο μετά στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης ο Μπέν έκανε λόγο για την χρονομηχανή...

Γράφω πρώτη φορά σε thread για το lost. Τη θεωρώ ΚΟΡΥΦΑΙΑ σειρά και απολαμβάνω κάθε επεισόδιο. Χαίρομαι επίσης που οι πιο πολλοί insomniaks βλέπω ότι γουστάρουμε lost, σε αντίθεση με φίλους που γουστάρουν prison brake το οποίο δε μου γέμισε καθόλου το μάτι (πολύ επιοικά). Sellers αν το έχεις ακόμη το link που λες μπορείς να το δώσεις?

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό είναι το link (DISCLAIMER - MHN ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ, ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ SPOILERS):

Άουτς!

:lol::lol::lol::lol: Και εμένα δε μου καθόταν καλά, αλλά δε μπορούσα να βρω πως γράφεται σωστά ούτε στον ορθογράφο του firefox, ούτε στο word, ούτε στο google και το κοπάνησα έτσι. :lol::lol::lol:

edit και σε ευχαριστώ για το link.

Δημοσ.
Γράφω πρώτη φορά σε thread για το lost. Τη θεωρώ ΚΟΡΥΦΑΙΑ σειρά και απολαμβάνω κάθε επεισόδιο. Χαίρομαι επίσης που οι πιο πολλοί insomniaks βλέπω ότι γουστάρουμε lost, σε αντίθεση με φίλους που γουστάρουν prison brake το οποίο δε μου γέμισε καθόλου το μάτι (πολύ επιοικά). Sellers αν το έχεις ακόμη το link που λες μπορείς να το δώσεις?

Κάθε σειρά έχει τις χάρες της. Εγώ τώρα πια γουστάρω και τις δυο το ίδιο (μετά τις φρίκες του Lost season1+κάτι και PB season3).

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια, από prison είδα μόνο τη πρώτη γιατί εδώ αυτοί που τη γουστάρανε λένε ότι αυτή μόνο μετρούσε και ότι οι άλλες δε λέγανε πολλά. Τελικά λένε τίποτα?

Δημοσ.

Για το Prison Break πιστεύω πως:

Season 1<Season 2<Season 3

Στην πρώτη γενικά πολύ ψέμα πέφτει, φαντασία μπόλικη... Στην δεύτερη μιλάμε για πολύ κυνηγητό... πιο action φάση. Στην τρίτη γίνετε άνω των 18 η σειρά, πολύ ξυλίκι. Hardcore.

Η τέταρτη δεν άρχισε καλά. Η σειρά έπρεπε να τελειώνει στον πρώτο κύκλο. Το μόνο ενδιαφέρον το έχω για

να δω αν θα πεθάνει ο Μιχάλης, αν θα σπάσει κανέναν στο ξύλο ο μεγάλος αδελφός, πως θα τους την φέρει ο πράκτορας Μαχον και επιτέλους πότε θα μαυρίσουν τα κινέζικα μάτια του μαύρου μπράβου και μάλιστα θα προτιμούσα να τον κανόνιζε ο σκύλα που την έβαζε να μυρίζει κάτουρα.

Όσο για το LOST, είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ.

Δημοσ.
Τελικά δεν άντεξα και το διάβασα και εγώ. Μακάρι οι σεναριογράφοι να το πάνε όντως όπως περιγράφει η εν λόγω θεωρία, γιατί δίνει πολύ καλές απαντήσεις στα περισσότερα θέματα, όπως π.χ. γιατί ο Λοκ περπάτησε αμέσως στο νησί και η Ρόουζ δεν είχε πλέον καρκίνο, γιατί ο Ben δεν μπορεί να σκοτώσει τον Widmore, γιατί κυκλοφορούν "φαντάσματα" στο νησί, γιατί ο Ντέσμοντ "βλέπει" το μέλλον, κτλ. κτλ.. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι, αν όντως αυτή είναι η θεωρία τους, δεν τους παίρνει πλέον για filler episodes, πρέπει να αρχίσουν από τώρα να τα συμμαζεύουν για να μην έχουμε κανένα φινάλε ανάλογο με το Matrix Reloaded όπου ο αρχιτέκτονας είπε εν τροχάδην μέσα σε 5 λεπτά τα πάντα για το Matrix.

Αλήθεια Sellers το είχες διαβάσει πριν την 4η σεζόν; Ό,τι λέει δηλαδή για την 4η τα είχε πει από πριν;!; Respec' τότε, αν και αυτό θα σημαίνει ότι έχει κάποιον insider ;).

Το λινκ, αν σου ειναι ευκολο. Ευχαριστω.

Δημοσ.
Για το Prison Break πιστεύω πως:

Season 1<Season 2<Season 3

Στην πρώτη γενικά πολύ ψέμα πέφτει, φαντασία μπόλικη... Στην δεύτερη μιλάμε για πολύ κυνηγητό... πιο action φάση. Στην τρίτη γίνετε άνω των 18 η σειρά, πολύ ξυλίκι. Hardcore.

Η τέταρτη δεν άρχισε καλά. Η σειρά έπρεπε να τελειώνει στον πρώτο κύκλο. Το μόνο ενδιαφέρον το έχω για

να δω αν θα πεθάνει ο Μιχάλης, αν θα σπάσει κανέναν στο ξύλο ο μεγάλος αδελφός, πως θα τους την φέρει ο πράκτορας Μαχον και επιτέλους πότε θα μαυρίσουν τα κινέζικα μάτια του μαύρου μπράβου και μάλιστα θα προτιμούσα να τον κανόνιζε ο σκύλα που την έβαζε να μυρίζει κάτουρα.

Όσο για το LOST, είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ.

Έλα ρε φίλε. Επειδή για το τη πρώτη έχω ακριβώς την ίδια άποψη με σένα, θα δω και τις άλλες. Thanks. :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Πρωτο επισημο promo για την νεα σαιζον.

http://www.youtube.com/watch?v=DfeR9hNwBLE

Πανάθεμά σε Γιακουμή :-D … Είναι νωρίς ακόμα να μας ανεβάζεις τα αίματα. Πάνω που κάνεις να το ξεχάσεις. Κατά την άποψή μου ο 5ος κύκλος θα είναι πιο «εγκεφαλικός», σε αντίθεση με τον 4ο όπου είχε περισσότερη περιπέτεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...