Προς το περιεχόμενο

Lost: Season 5 - Θεωρίες και Απόψεις (ΠΡΟΣΟΧΗ, spoilers έως και 4ης περιόδου)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό όμως δεν εξηγεί γιατί ήταν μεσ' τη μέση της ζούγκλας. Αν ήταν έτσι θα ήταν προς στα παράλια. Πιο πιθανό μου φαίνεται να βρέθηκε από κάτω του το νησί.

Αλήθεια, το διάβασες όλο εκείνο το megaspoiler link;

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εσύ το είχες δώσει?

Φυσικά και το διάβασα. Για την ακρίβεια είμαι πεπεισμένος ότι το 80% αυτών που λέει είναι σωστά. Ή ακόμα κι αν δεν είναι , θα ήταν πολύ ωραίο να ήταν. Η εξήγηση του καπνού και του κουμπιού ήταν πραγματικά κορυφαία. Επίσης εκεί διάβασα πρώτη φορά για την χροομηχανή όπου και μισό χρόνο μετά στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης ο Μπέν έκανε λόγο για την χρονομηχανή...

Δημοσ.

Όχι, από άλλους είχε δοθεί. Απλά είχα μπει στον πειρασμό να το διαβάσω, αλλά δεν ήθελα να αυτοspoilerιαστώ :-).

Χαίρομαι πάντως που, απ' ότι λες, δίνει κορυφαίες εξηγήσεις.

Δημοσ.

αληθεια ποσα αναπαντητα ερωτηματα εχουν μεινει??

σιγουρα ειναι πολλα ..υπαρχει μια μεγαλη λιστα ερωτηματων εδω ανα προσωπο η περιοχη

http://www.lostpedia.com/wiki/Unanswered_questions

αλλα και εδω

http://www.lostpedia.com/wiki/Unanswered_questions#Flight_815_survivors (ανα επεισοδιο, για το τελευταιο επεισοδιο ειναι ΠΟΛΛΑ..)

Y.Γ. Να ρωτησω και κατι ακυρο?? εκεινη η αγελαδα ..

που ειδε ο πιλοτος του ελικοπτερου ειναι η ιδια που ηταν στο σταθμο φλογα ,

μαζι με τον μικαελ, και την ειδαμε να βοσκαει οταν εφτασαν εκει ο Λοκ,ο Σαιντ και η Κειτ?;);) :lol::lol:

καμια ακυρη απορια κανεις αλλος??:o

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

o ben οταν λεει πρεπει να γυρισουμε ολοι μαζι πισω στο νησι ακομα και ο νεκρος εννοει και τον εαυτο του?γιατι αυτο ακυρωνει το οτι οποιος μετακινησει το νησι δεν μπορει να ξαναπαει σε αυτο τι λετε?

Δημοσ.

το δεν μπορεί είναι μαλλον ότι δεν ξερει που είναι (γιατί πριν πηγαινοερχόντουσαν). Κι ο widmore απότι καταλάβαμε το "εχασε" ενώ ήταν δικό του και οι άνθρωποι του το ξαναβρήκαν

τώρα αν σημαίνει ότι το πρόσωπο που γύρισε μοχλό δεν μπορεί με τίποτα, μπορεί να το πε στον jack για να μην κάθεται να εξηγει "εγώ δεν μπορώ" και να τον πείσει

ο νεκρός φυσικά είναι ο Λοκ

Δημοσ.
Εσύ το είχες δώσει?

Φυσικά και το διάβασα. Για την ακρίβεια είμαι πεπεισμένος ότι το 80% αυτών που λέει είναι σωστά. Ή ακόμα κι αν δεν είναι , θα ήταν πολύ ωραίο να ήταν. Η εξήγηση του καπνού και του κουμπιού ήταν πραγματικά κορυφαία. Επίσης εκεί διάβασα πρώτη φορά για την χροομηχανή όπου και μισό χρόνο μετά στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης ο Μπέν έκανε λόγο για την χρονομηχανή...

Τελικά δεν άντεξα και το διάβασα και εγώ. Μακάρι οι σεναριογράφοι να το πάνε όντως όπως περιγράφει η εν λόγω θεωρία, γιατί δίνει πολύ καλές απαντήσεις στα περισσότερα θέματα, όπως π.χ. γιατί ο Λοκ περπάτησε αμέσως στο νησί και η Ρόουζ δεν είχε πλέον καρκίνο, γιατί ο Ben δεν μπορεί να σκοτώσει τον Widmore, γιατί κυκλοφορούν "φαντάσματα" στο νησί, γιατί ο Ντέσμοντ "βλέπει" το μέλλον, κτλ. κτλ.. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι, αν όντως αυτή είναι η θεωρία τους, δεν τους παίρνει πλέον για filler episodes, πρέπει να αρχίσουν από τώρα να τα συμμαζεύουν για να μην έχουμε κανένα φινάλε ανάλογο με το Matrix Reloaded όπου ο αρχιτέκτονας είπε εν τροχάδην μέσα σε 5 λεπτά τα πάντα για το Matrix.

Αλήθεια Sellers το είχες διαβάσει πριν την 4η σεζόν; Ό,τι λέει δηλαδή για την 4η τα είχε πει από πριν;!; Respec' τότε, αν και αυτό θα σημαίνει ότι έχει κάποιον insider ;).

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν ήταν στο τόπικ ''Θεωρίες και σκέψεις πριν την 4η σεζόν'' ή στο ''Τέταρτη σεζόν'' αλλά ακόμα και στην τέταρτη σεζόν να ήταν, ήταν κάπου στα αρχικά επεισόδια. Εγώ το είχα διαβάσει μια φορά όλη κι'όλη όταν μου το πρωτοδώσανε αλλά επειδή έδωσα το link μέσω msn σε χιλιάδες φανατικούς Λοστικούς κάθε τρεις και λίγο μου λέγανε ότι το εμπλουτίζουνε. Ωστόσο όταν το διάβασα εγώ, έλεγε π.χ για την χρονομηχανή πράγμα που δεν είχε αναφερθεί ποτέ στην σειρά. Αυτό που λες π.χ γιατί ο Μπέν δεν μπορεί να σκοτώσει τον Γουίντμορ δεν το διάβασα. (Αν δεν σου κάνει κόπο γράψτο εδώ ή αν είναι τόσο σπόλιερ κάνε έναν π.μ κόπο).

Γενικά πάντως εξηγήσεις του τι είναι ο καπνός ή το τι έκανε ο Ντέσμοντ όταν πατούσε το κουμπί ή γιατί μερικοί γιατρεύτηκαν τις είχε απο τότε και είναι πραγματικά αντριχιαστικές. Σε σημείο που έλεγα ότι αν είναι άλλες οι εξηγήσεις θα ξενερώσω...

Και τέλος όντως πρέπει να έχουν κάποιο insider. Αν επαληθευτούν θα έχουν πιάσει τρομερές λεπτομέρεις.

Δημοσ.
Αυτό που λες π.χ γιατί ο Μπέν δεν μπορεί να σκοτώσει τον Γουίντμορ δεν το διάβασα. (Αν δεν σου κάνει κόπο γράψτο εδώ ή αν είναι τόσο σπόλιερ κάνε έναν π.μ κόπο).

Ακολουθεί πιθανό μεγάλο spoiler αν επαληθευτεί η εν λόγω θεωρία.

Και ο Widmore και ο Ben ξέρουν ότι θα είναι ζωντανοί το 2007 σίγουρα. Οπότε στη συνάντησή τους το 2005 κανένας τους δεν μπορεί (ή καλύτερα, δεν θα μπορέσει (αν το επιχειρήσει) να σκοτώσει τον άλλον.

Πάντως όντως κάποιες απαντήσεις που δίνει είναι ανατριχιαστικές και κάποια ολόκληρα κομμάτια ιστορίας που ακόμα δεν έχουμε μάθει συγκλονιστικά (π.χ. με την μητέρα του Ben). Αν το τελειώσουν έτσι, και προσέξουν λίγο τις τελευταίες δύο σεζόν ώστε να είναι πετυχημένο το story telling (δεδομένου ότι όσα δεν έχουν πει ακόμα που αναφέρει η θεωρία δεν μπορείς να τα μάθεις μαζεμένα ούτε καν σε τετράωρο επεισόδιο), θα είναι για μένα η κορυφαία σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης.

Δημοσ.

Σωστός...

Το πιθανότερο είναι πως κάτι τέτοιο συμβαίνει και απορώ πως διέρευσε. Τους είχα για πολύ τσακάλια για να την πατήσουν έτσι. Μέχρι που σκέφτηκα (μιλάμε όμως για παλιά που η παράνοια του Λοστ με κυρίευε) ότι επίτηδες βγάλαν αυτήν την εκδοχή ενώ η αλήθεια είναι άλλη. Τώρα βέβαια που έχω ηρεμήσει και απλά βλέπω την σειρά χωρίς να την αναλύω δεν το πιστελυω αυτό. Το πιο κουφό στις προβλέψεις είναι κάποιες ιστορίες που δεν βγαίνουν μόνο και μόνο με μαντεψιές. Όπως π.χ οι ημερομηνίες του καραβιού, η ιστορία με την αρρώστια και άλλα... Οψόμεθα...

• Members
Δημοσ.

Και ο Αββαδών (ο μυστήριος μαύρος που εμφανίστηκε στον Χέρλι) είναι από τους πρωταγωνιστές στο The Wire (η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι τρομερή σειρά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...