Προς το περιεχόμενο

Lost: Season 5 - Θεωρίες και Απόψεις (ΠΡΟΣΟΧΗ, spoilers έως και 4ης περιόδου)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Όσοι έχουν nova δεν χρειάζεται να βλέπουνε ANT1 και ΕΤ1 γιατί στη nova δείχνουν τις τελευταίες σεζόν που βγήκανε.

όσοι πάλι έχουν μπάρμπα στην Αμερική, δεν χρειάζεται να βλέπουν Nova.

ξερει κανεις κανενα παρομοιο site ??

Για την 4η season. Βασικά είχε ανα επεισόδιο για όλες τις season, αλλά δεν μπορώ να βρω direct link για τις προηγούμενες.

http://www.thetailsection.com/lost-easter-eggs.php

Επίσης μπορείς να δεις εδώ, αν και έχει πολύ υλικό που δεν θεωρείται easter egg, και αρκετό που μπορεί να θεωρηθεί spoiler : http://losteastereggs.blogspot.com/

Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζουν οι εικόνες στο παρακάτω άρθρο:

Αlternate Εnding Screencaps

(υποθέτω ότι θα πείτε πως ηταν decoy για το φινάλε ε; )

Alternate_ending2.jpgAlternate_ending_3.jpg

Source.png Πηγή: losteastereggs.blogspot.com

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Here are a couple of shots of the infamous "monster". According to the writers, what we are seeing is about 5% of the "monster". Do you ever feel used?

τώρα εγώ είμαι φτηνός αν πω ότι ο καπνός είναι μόνο η κλανιά του τέρατος?

Δημοσ.

Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζουν οι εικόνες στο παρακάτω άρθρο:

Αlternate Εnding Screencaps

(υποθέτω ότι θα πείτε πως ηταν decoy για το φινάλε ε; )]

Nαι σχετικα με τα Αlternate Εnding, ειχα διαβασει πως το εκαναν για να μην υπαρξουν spoilers και διαρευσει με καποιο τροπο (μεσω του cast) το πραγματικο τελος της season ..:lol:

....

p.s.

τι λετε?

ποιος να ειναι τελικα αυτος ο Τζεικομπ??

οι δημιουργοι της σειρας ειχαν πει πως ειναι καποιος που εχει εμφανιστει αλλα δεν εχει μιλησει ...(εγω παλι λεω οτι θελουν απλα να μας τρελανουν ;) )

Δημοσ.
τι λετε?

ποιος να ειναι τελικα αυτος ο Τζεικομπ??

οι δημιουργοι της σειρας ειχαν πει πως ειναι καποιος που εχει εμφανιστει αλλα δεν εχει μιλησει ...(εγω παλι λεω οτι θελουν απλα να μας τρελανουν ;) )

Σοβαρά μιλάς?

Εγώ μέχρι τώρα πίστευα ότι ήταν αυτός ο Οράτιος... ( αν θυμάμαι καλά και το όνομα)

Δημοσ.
Σοβαρά μιλάς?

Εγώ μέχρι τώρα πίστευα ότι ήταν αυτός ο Οράτιος... ( αν θυμάμαι καλά και το όνομα)

Οταν λες Ορατιος??

αυτος που βρηκε τον πατερα και τη μητερα του μπεν ,τη μερα που ο Μπεν γενηθηκε??

και μετα το θανατο της μαμας του οταν ο Μπεν ηταν μικρος τους πηγε στο νησι ,στη νταρμα ??

δεν νομιζω να ειναι αυτος ...εξαλου αυτος πεθανε σε ενα παγκακι τη μερα που ο Μπεν προδωσε τους Νταρμα κα πηγε με τον Ριτσαρντ..()

Τωρα που ειπα Ριτσαρντ καλα ποσο χρονων ειναι αυτος ??? ΕΛΕΟΣ....

ωραια ηταν η ατακα που του ειπε ο Μπεν ..."θυμασαι τι ειναι γενεθλια ριτσαρντ??"

Δημοσ.

Μερικά άκυρα που έχω δει..

Στη 2η Season κοντά στο τέλος, εκεί που ο Μάικλ σκοτώνει την Άννα-Λουσιά και τη Λύμπη, η Λύμπη μετά στο κρεβάτι που πεθαίνει φαίνεται ξεκάθαρα πως αναπνέει.. Πως τους ξέφυγε? :P

Στην 4η Season, Επεισόδιο 4 (Eggtown), όταν ο Λοκ βγαίνει από το δωμάτιο που κρατάει τον Μπεν, και πετάει τον δίσκο με τα αυγά στον τοίχο, ο τοίχος σα να βουλιάζει λίγο, ταρακουνιέται.. Πως φαίνεται ότι όλοι οι σταθμοί της Dharma είναι φτιαγμένοι με γυψοσανίδες.. :P

Στη 2η Season πάλι, εκεί που ο Σόγιερ είναι στο κρεβάτι και τον προσέχουν η Κέιτ και ο Τζάκ, ο Σόγιερ τη μια στιγμή έχει την βρεγμένη πετσέτα στο μέτωπο, την άλλη δε την έχει, και μετά την ξαναέχει.. :P Πολύ φτηνιάρικο.. Λες και είναι καμιά περίπλοκη σκηνή.. Κάτι μαλακία θα έκαναν στους διαλόγους και θα το ξανατράβηξαν.. :P

@ lost&crazy: Ο Οράτιος είναι αυτός που έκοβε και ξαναέκοβε εκείνο το δέντρο, στο επεισόδιο 11 (Cabin Fever) της 4ης Season.. Είναι αυτός που είπε στον Λοκ πως θα βρεί την καμπίνα, και ο Λοκ πήγε στο πτώμα του και πήρε έναν χάρτη.. Αυτός που λες εσύ είναι ο Goodspeed, αυτός που έδωσε δουλειά στον πατέρα του Μπεν..

Δημοσ.
Μερικά άκυρα που έχω δει..

@ lost&crazy: Ο Οράτιος είναι αυτός που έκοβε και ξαναέκοβε εκείνο το δέντρο, στο επεισόδιο 11 (Cabin Fever) της 4ης Season.. Είναι αυτός που είπε στον Λοκ πως θα βρεί την καμπίνα, και ο Λοκ πήγε στο πτώμα του και πήρε έναν χάρτη.. Αυτός που λες εσύ είναι ο Goodspeed, αυτός που έδωσε δουλειά στον πατέρα του Μπεν..

το ονομα αυτου του τυπου ειναι Horace Goodspeed

και ειναι το ιδιο ατομο που ηταν εκει οταν γενηθηκε ο Μπεν και πηρε τους γονεις του και μετα πηγε τον πατερα του στην νταρμα ..

μετα πεθανε στο παγκακι και μετα ξαναεμφανιστηκε στον Λοκ...ως ενα απο τα πολλα "φαντασματα" που κατα καιρους εμπλεκονται....

ααα ναι και εχτισε και την καλυβα που τωρα ειναι ο Tζεικομπ...

περιεργο εεε???

δες λιγο εδω..http://www.lostpedia.com/wiki/Horace..

Δημοσ.
επίσης μια εικασία για την ταυτότητα του jacob με βάση το "already seen in a non-speaking role" προτείνει

Aaron

εχω διαβασει και καποιες αλλες εικασιες σχετικα με την ταυτοτητα του ΤΖΕΙΚΟΜΠ

1.οπως ειπες να ειναι ο Ααρον ,αν και ο Ααρον μιλησε ειπε " μαμα την ΚΕΙΤ

:-):-)" (δεν θυμαμαι τι ειχε πει εκεινο το μεντιουμ στην κλερ..για το μωρο)

2. να ειναι ο πατερας του Jack (ακυρο κατα την γνωμη μου και δεν κολαει με το non-speaking role)

3.να ειναι ο Λοκ..;);) (Αυτος και αν εχει μιλησει...)

Απο αυτους τους 3ς ψηφιζω Ααρον ...ισως και λιγο τον Λοκ ...:-D

Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι κανείς από αυτούς τους 3..

Ο Ιάκωβος στη Βίβλο είναι προ-προ-πάππους του Άαρων.. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι τυχαία αυτά τα 2 ονόματα στο Lost.. Ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά..

Άαρων:

1. Μητέρα: Κλερ

2. Παππούς: Κριστιάν

3. Προ-πάππους: (μήπως) Ρίτσαρντ

4. Προ-προ-πάππους: Τζέικομπ

Εξ'άλλου, μάλλον γι'αυτό το λόγο η Κλερ και ο Κριστιάν είναι στην καμπίνα του Τζέικομπ στο επεισόδιο 11 της 4η Season.. Ίσως να δούμε τον προ και προ-προ πάππου του Άαρων εκεί μέσα, στο μέλλον..! :-)

Υ.Γ: Επίσης, στη Βίβλο ο Ιάκωβος (Jacob) έχει 12 γιούς, ο μικρότερος των οποίων ονομάζεται Benjamin.. Δε νομίζω όμως ο Jacob να έχει σχέση με τον Benjamin στο Lost, αν και φαίνεται πως οι παραγωγοί μπλέχτηκαν με τη Βίβλο για να βγάλουν τα ονόματα..

Δημοσ.

Απλα πολλες φορες οι παραγωγοι οταν τους αρεσουν βιβλια κλπ,πετανε διαφορες ετσι αναφορες μεσα στη σειρα μεσω ονοματων,καταστασεων κλπ.

Βεβαια μερικα απο αυτα,μπορει οντως να σχετιζονται και να μην ειναι απλες αναφορες(Τζεικομπ-Μπεντζαμιν-Ααρων)

Δημοσ.

Ο Ιάκωβος στη Βίβλο είναι προ-προ-πάππους του Άαρων.. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι τυχαία αυτά τα 2 ονόματα στο Lost.. Ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά..

Άαρων:

1. Μητέρα: Κλερ

2. Παππούς: Κριστιάν

3. Προ-πάππους: (μήπως) Ρίτσαρντ

4. Προ-προ-πάππους: Τζέικομπ

Εξ'άλλου, μάλλον γι'αυτό το λόγο η Κλερ και ο Κριστιάν είναι στην καμπίνα του Τζέικομπ στο επεισόδιο 11 της 4η Season.. Ίσως να δούμε τον προ και προ-προ πάππου του Άαρων εκεί μέσα, στο μέλλον..! :-)

Υ.Γ: Επίσης, στη Βίβλο ο Ιάκωβος (Jacob) έχει 12 γιούς, ο μικρότερος των οποίων ονομάζεται Benjamin.. Δε νομίζω όμως ο Jacob να έχει σχέση με τον Benjamin στο Lost, αν και φαίνεται πως οι παραγωγοί μπλέχτηκαν με τη Βίβλο για να βγάλουν τα ονόματα..

ΟΥΑΟΥ.... η αναλυση ηταν πολυ καλη ..υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι σωστη..ή τουλαχιστον ετσι πιστευω...βεβαια με βαση αυτη την αναλυση και ο τζακ εχει αμεση σχεση-συνδεση με τον Τζεικομπ ως γιος του Κριστιαν ...θα το δουμε σε μερικους μηνες..:-D

αλλα ονοματα που σχετιζονται με την βιβλο?? η να εχουν σημασια ??

ΠΧ: Ο λοκ ή Jeremy Bentham εχει μερικα στοιχεια εδω για αυτον..http://en.lostpedia.com/wiki/John...

επισης υπαρχει μια πολυ ενδιαφερουσα ιστορια σχετικα με το "Black Rock"(το οποιο με βαση καποια

θα το δουμε στον 5ο κυκλο διοτι οι παραγωγοι εψαχναν για τα γυρισματα ενα τετοιο "πειρατικο"...Ισως μαθουμε πως βρεθηκε στο νησι ,ποιοι ηταν στο πλοιο κτλ

)....

http://en.lostpedia.com/wiki/Black_Rock/Theories

• Moderators
Δημοσ.
.Ισως μαθουμε πως βρεθηκε στο νησι

Μετά το τελευταίο κολπάκι του νησιού, δεν είναι δύσκολο να υποθέσει κανείς πως το πλοίο βρέθηκε πάνω στο νησί (ή πιο σωστά πως το νησί βρέθηκε κάτω από το πλοίο).

Δημοσ.

It's a measure of last resort.. Και αυτός που το μετακινεί φεύγει για πάντα απ'το νησί.. Δε νομίζω να βρέθηκε έτσι ο Μαύρος Βράχος στο νησί..

Πιστεύω πως το πλοίο βρέθηκε εκεί από τσουνάμι ή κάτι τέτοιο, το οποίο θα εξηγούσε και το σπασμένο άγαλμα (που είχε μείνει μόνο ένα τεράστιο πόδι) που είχαν δει ο Σαγίντ, η Σαν και ο Τζιν με τη βάρκα Ελίζαμπεθ.. Αλήθεια, τι πιστεύετε να είναι αυτό το άγαλμα?

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω την γνωστή θεωρία που κυκλοφορεί σε εκείνη την σελίδα στο ίντερνετ (δεν θυμάμαι link) η οποία έλεγε ότι το πλοίο κουβαλούσε μανγητικά υλικά και σίδερο και όταν πέρασε κοντά απο το νησί, το νησί λόγω του ισχυρού του μαγνητικού πεδίου το τράβηξε πάνω του και το κάρφωσε κυριολεκτικά στην επιφάνεια του. Πλέον ότι κι αν βλέπω το εξηγώ με βαση εκείνο το link...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...