Προς το περιεχόμενο

Lost: Season 5 - Θεωρίες και Απόψεις (ΠΡΟΣΟΧΗ, spoilers έως και 4ης περιόδου)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 407
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα βγεί μήπως και season 6 ?γιατί το είδα στο http://tv.ign.com/objects/904/904682.html

Απο αυτα που εχω διαβασει θα υπαρξουν 2 ακομα Season .5 & 6 και μετα τελος...

στην 5η season θα ειναι ουσιαστικα η προετοιμασια ..για την επιστροφη των 6 στο νησι..

Δημοσ.

Kαι απορώ γιατι στην τηλεόραση στο ANT1 και ET1 δεν βάζουν καινούργια επεισόδια και γιατί βάζουν κάδρο 4:3 ?

Δημοσ.

@ lost&crazy:

1. Ο Μάιλς και ο Μπεν σε καμία περίπτωση δεν είναι στην ίδια ομάδα.. Αφού ο Μάιλς δουλεύει για τον Τσαρλς Γουίντμορ και ο Μπεν είναι αντίπαλός του, πως γίνετια κάτι τέτοιο?

2. Ο θάλαμος που μετακινούσε τα κουνέλια στον χρόνο δεν έχει καμία σχέση με τη μετακίνηση του νησιού.. Ο μπεν απλά έβαλε μέταλα μέσα για να τον καταστρέψει, και να περάσει πίσω από αυτόν, στον τροχό.. Τώρα το αν ο θάλαμος έπαιρνε αυτή τη δυνατότητα από τον τροχό που είναι από πίσω του δε το ξέρω.. Αλλά αν ναι, πράγματι μετακινήθικε στον χρόνο το νησί..

3. Τα έχεις μπερδέψει.. Ο Ντέσμοντ δεν μπήκε ποτέ του στην Ορχιδέα.. Στη δικιά του καταπακτή μπήκε στο υπόγειο και γύρισε το κλειδί..

4. Όχι, δε νομίζω ο Τζακ να έμαθε πως η Κλερ είναι αδερφή του.. Ο ίδιος ήξερε πως απλά το παιδιί είναι της Κλερ, και γι'αυτό ήταν μαζί.. Μετά όμως, μάλλον επειδή η Κέιτ είπε πως έκανε κάτι για τον Σόγιερ, μπορεί να σκέφτηκε ο Τζακ πως το παιδί είναι του Σόγιερ, και γι'αυτό το λόγο να μη θέλει να το βλέπει.. Το περίεργο είναι στο αεροδρόμιο όμως που η Κέιτ του λέει να μη ξαναπεί το όνομα Άαρων..

Δημοσ.
@ lost&crazy:

1. Ο Μάιλς και ο Μπεν σε καμία περίπτωση δεν είναι στην ίδια ομάδα.. Αφού ο Μάιλς δουλεύει για τον Τσαρλς Γουίντμορ και ο Μπεν είναι αντίπαλός του, πως γίνετια κάτι τέτοιο?

2. Ο θάλαμος που μετακινούσε τα κουνέλια στον χρόνο δεν έχει καμία σχέση με τη μετακίνηση του νησιού.. Ο μπεν απλά έβαλε μέταλα μέσα για να τον καταστρέψει, και να περάσει πίσω από αυτόν, στον τροχό.. Τώρα το αν ο θάλαμος έπαιρνε αυτή τη δυνατότητα από τον τροχό που είναι από πίσω του δε το ξέρω.. Αλλά αν ναι, πράγματι μετακινήθικε στον χρόνο το νησί..

3. Τα έχεις μπερδέψει.. Ο Ντέσμοντ δεν μπήκε ποτέ του στην Ορχιδέα.. Στη δικιά του καταπακτή μπήκε στο υπόγειο και γύρισε το κλειδί..

4. Όχι, δε νομίζω ο Τζακ να έμαθε πως η Κλερ είναι αδερφή του.. Ο ίδιος ήξερε πως απλά το παιδιί είναι της Κλερ, και γι'αυτό ήταν μαζί.. Μετά όμως, μάλλον επειδή η Κέιτ είπε πως έκανε κάτι για τον Σόγιερ, μπορεί να σκέφτηκε ο Τζακ πως το παιδί είναι του Σόγιερ, και γι'αυτό το λόγο να μη θέλει να το βλέπει.. Το περίεργο είναι στο αεροδρόμιο όμως που η Κέιτ του λέει να μη ξαναπεί το όνομα Άαρων..

1. Φυσικα και Ξερω οτι τα δεδομενα που εχουμε λενε οτι ο Μαιλς δουλευει για τον Τσαρλς Γουίντμορ οπως και ο Μαικλ ΑΛΛΑ σαν "μυστικος"- "ρουφιανος" του Μπεν ..

άλλο ομως ρωτησα..

ΓΙΑΤΙ Οταν ο Μαιλς μιλα με τον Μπεν...του ζητα ακριβως 3,2 εκ.$ και μαλιστα ο ιδιος ο Μπεν του λεει"γιατι οχι 3,3 ή 3,4.."... ??

απλα μου φαινεται λιγο περιεργο..

και επισης

Ρωτησα γιατι ο Τσαρλς Γουίντμορ να στειλει καποιον που μιλα με νεκρους για να βρει τον ΜΠΕΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ισως δεν ξερει αν ειναι νεκρος η οχι ..και θελει να παρει πληροφοριες ετσι κι αλλιως γι'αυτο να στελνει τον Μαιλς..

2.Απλα ειπα οτι ενα στοιχειο οτι το νησι μετακινηθηκε στο χρονο ειναι οτι εξαφανιστηκε...οπως αντιστοιχα εγινε με το κουνελι στο Video...

τωρα το οτι ο τροχος ειναι κοντα στο σταθμο ορχιδεα.. και πολυ κοντα στο θαλαμο των κουνελιων ουτε και αυτο πρεπει να ειναι τυχαιο ..Μπορει οπως ειπες οι Ιδιοτητες του θαλαμου να βασιζονται στον τροχο.. ή να εχουν σχεση με την γυρο περιοχη ..δεν ξερω

3.Μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι ρωτησα ..δεν ειπα οτι ο Ντεσμοντ ειναι στον σταθμο ορχιδεα ...απλα πηρα καποια στοιχεια απο εκεινο το επεισοδιο για να τα συνδεσω με το επεισοδιο με την καταπακτη και το κλειδι τιποτα αλλο !!:-):-D

α)ασπριζουν τα παντα

β)ο Ντεσμοντ εχει γνωση για το μέλλον (πχ οπως το ποντικι του επιστημονα που ξερει τον λαβυρινθο)

γ)ειναι χωρις ρουχα..Μπορει κατα το "ταξιδι" ..η ανοργανη υλη να καταστρεφεται δεν ξερω...

απο την Αλλη οταν διχνει τον μπεν στην ερημο...(μετα τον τροχο) τα ρουχα του τα φοραει(ουφ δεν ξερω ...παραιτουμαι....)

4.Μαλιστα αρα ο Τζακ δεν ξερει οτι ο Ααρον ειναι ανηψιος του ,οκ..

ευχαριστω ...για την απαντηση ..

Δημοσ.
Οχ, ναι.. Δίκιο έχεις.. Πως μου ξέφυγε αυτό το Flashback ρε μάγκες?

Με τον χαμό που γίνεται στην 4η σεζόν που να τα θυμάσαι όλα; :-)

• Moderators
Δημοσ.
Ο ΑΝΤ1 έχει την 1η, η ΕΤ1 την 3η, και κάπου αλλού έχει την 2η.. Καλά, το έχουνε ξεσκίσει..

Βασικά η ΕΤ1 έπαιξε τον 2ο κύκλο μέσα στο καλοκαίρι. Τώρα ακούγεται ότι τον πήρε ο Ant1 και θα τον προβάλει το φθινόπωρο (ίσως και απο Σεπτεμβρη; ).

Δημοσ.
Ο Τζακ ξέρει ότι η Κλαιρ ήταν αδερφή του και ο Άαρων ανιψιός του (Σεζόν 4, Επεισόδιο 12, 34ο λεπτό).

ok ..ευχαριστω..δεν το θυμομουν καθολου αυτο το σκηνικο.

τωρα ξανα -βλεπω την season 4 ειμαι στο 10ο επεισοδιο...

Δημοσ.

Όσοι έχουν nova δεν χρειάζεται να βλέπουνε ANT1 και ΕΤ1 γιατί στη nova δείχνουν τις τελευταίες σεζόν που βγήκανε.

Δημοσ.

Ψαχνοντας σχετικα με EASTER EGGS στα διαφορα επεισοδια του lost..

δηλαδη εκπληξεις ..κρυφα στοιχεια ή στοιχεια που δεν προσεχεις ευκολα..

ενα link ειναι αυτο http://www.humpys.net/eegallery.php?season=1

Υπαρχουν φωτο και για τις 4 season, που δειχνουν που και ποσες φορες εμφανιζονται τα "νουμερα" σε διαφορες σκηνες ή και το σημα της Νταρμα ,σκηνοθετικα λαθη κτλ

αλλα τα περισοτερα ειναι απλες φωτογραφιες που απλα ξανα λενε κοματια της υποθεσης .

ξερει κανεις κανενα παρομοιο site ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...