antreas18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Πωωω ποιος περιμενει μεχρι τοτε....γιατι μας βασανιζουν εεεετσιιιιιιιιιιι?
soturin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Για να γίνουν τα 48 επεισόδια δύο σαιζον (από 24), τρεις σαιζον από 16. Με τη λογική, εκτός της παράτασης του προιόντος*, του αντί να κόβεται ξανα και ξανά η σειρά σε χριστούγεννα κτλ, θα είναι 16 σερι εβδομάδες γενάρη-μάη. Τώρα άλλαξε λίγο το πράγμα με την απεργία των σεναριογράφων και είχαμε, με διακοπή κιόλας, 14 επεισόδια. Αν θυμάμαι καλά διάβασα πως για αυτό οι δύο επόμενες θα έχουν από 17 * πάντως καλύτερα αυτό παρά να προσθέσουν σαιζον έτσι όπως στο prison break και να μην έχει νόημα, το σύνολο επεισοδίων μένει ίδιο
abbath Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Λοιπόν ας πω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη μετά από αρκετές σελίδες υποθέσεων... Το ότι είμαστε ακόμα στα μισά ίσως το τελευταίο που χρειάζεται να κάνουμε είναι υποθέσεις...Έχουν να δουν τόσα τα μάτια μας που ίσως βγούμε λάθος όλοι...Είναι σαν τις υποθέσεις όταν βλέπαμε τον 1ο κύκλο...Ωραίες για κουβεντούλα για εμάς τους φανατικούς αλλά...Πχ για τη μεταφορά στο χρόνο οι περισσότεροι μετά τον 2ο κύκλο άρχισαν να υποψιάζονται κάτι(και είναι αυτό τελικά)...Θέλω να πω ότι κάθε κύκλος δημιουργεί και άλλες απορίες(εκτός απ'το να "λύνει" άλλες).. Το μόνο σίγουρο κατά τη γνώμη μου(που δε ξέρω αν ειπώθηκε) είναι ότι μέχρι να φτάσουμε στην τελευταία σκηνή του 4ου κύκλου(χωρίς flash backs & forwards) Ο Λοκ στο φέρετρο... πολύ πιθανόν να μεσολαβήσουν άλλοι 2 κύκλοι... Τα σέβη μου...
bj.eirini Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Λοιπόν ας πω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη μετά από αρκετές σελίδες υποθέσεων... Το ότι είμαστε ακόμα στα μισά ίσως το τελευταίο που χρειάζεται να κάνουμε είναι υποθέσεις...Έχουν να δουν τόσα τα μάτια μας που ίσως βγούμε λάθος όλοι...Είναι σαν τις υποθέσεις όταν βλέπαμε τον 1ο κύκλο...Ωραίες για κουβεντούλα για εμάς τους φανατικούς αλλά...Πχ για τη μεταφορά στο χρόνο οι περισσότεροι μετά τον 2ο κύκλο άρχισαν να υποψιάζονται κάτι(και είναι αυτό τελικά)...Θέλω να πω ότι κάθε κύκλος δημιουργεί και άλλες απορίες(εκτός απ'το να "λύνει" άλλες).. Το μόνο σίγουρο κατά τη γνώμη μου(που δε ξέρω αν ειπώθηκε) είναι ότι μέχρι να φτάσουμε στην τελευταία σκηνή του 4ου κύκλου(χωρίς flash backs & forwards) Ο Λοκ στο φέρετρο... πολύ πιθανόν να μεσολαβήσουν άλλοι 2 κύκλοι... Τα σέβη μου... πιστεύω πως έχεισ δίκιο....άλλοι δυο κύκλου έλεος....κάτι άσχετο πιστεύω πως ο τζιν δεν πέθανε γιατι δεν τον είδαμε ποτέ να πεθαίνει σε αντίθεση με το μικλ που είτανε μέσα στο δωμάτιο όταν έγινε το μεγάλο ΜΠΟΥΜ!!!!
abbath Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 πιστεύω πως έχεισ δίκιο....άλλοι δυο κύκλου έλεος....κάτι άσχετο πιστεύω πως ο τζιν δεν πέθανε γιατι δεν τον είδαμε ποτέ να πεθαίνει σε αντίθεση με το μικλ που είτανε μέσα στο δωμάτιο όταν έγινε το μεγάλο ΜΠΟΥΜ!!!! Xμ,χρονικά στο δείχνει να γίνεται αμέσως αλλά μετά μπορεί να σου δείξει ότι πέρασε κανα τέταρτο...Να πιάσανε και κουβέντα με τον τυπά.....Γι'αυτό λέω ότι ποτέ δε ξέρεις...Και αυτό είναι το ωραίο με τη σειρά... Και για να διορθώσω κάτι που έγραψα σε μια παρένθεση πιο πάνω..(και ΑΝ είναι αυτό τελικά..)..Για τη μεταφορά στο χρόνο....)
polakis21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Έγινε χθες το βράδυ μια καταπληκτική εκπομπή του Αντώνη Καρπετόπουλου στον sport-fm, το βράδυ αφιερωμένη στο Lost! Ειπώθηκαν πάρα πολλά και ενδιαφέροντα και πορώθηκα... Εγώ πιστεύω ότι θα γυρίσουν τον Λοκ πίσω γιατί κάτι παίζει με τον χωροχρόνο στο νησί. Παίζει να είναι διαφορετικός χρόνος στο νησί, παλαιότερη χρονολογία όχι 2004 κλπ δηλαδή...
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Ωραία η χθεσινή εκπομπή, απλώς μερικοί λέγαν μερικές ανακρίβειες. Κατα τ'άλλα όμως εντυπωσιάστηκα από την απήχηση της σειράς και της αφιέρωσης χρόνου των ακροατών στην σειρά και στις συνεντεύξεις/θεωρίες κ.τ.λ. Άντε πάλι του χρόνου τώρα.
Watt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους! Είδα τον τελευταίο εξάμηνο όλα τα Lost και έχω να πω τα εξής για τον 5ο Κύκλο: Ο Λοκ προφανώς πέθανε όταν γύρισε από το νησί για να πείσει τους άλλους να γυρίσουν πίσω. Πώς πέθανε και από ποιον θα το μάθουμε στον 5ο κύκλο (μάλλον). Βέβαια, μπορει ο Λοκ να είναι ζωντανός και αυτό απλά να είναι ένα κόλπο. Επίσης το νησί δεν αφήνει κάποιον να πεθάνει, παρά μόνο όσους έχουν τελειώσει ή πρέπει να πεθάνουν. O Boone ήταν μία θυσία για το νησί, για να βρουν τον υπόγειο σταθμό, η Anna Lucia και η Libby πέθαναν ώστε ο Μάικλ να έχει τύψεις και να κάνει αυτά που έκανε, ο οποίος πέθανε και αφού τελείωσε την απόστολή του. Ο Jin πέθανε εκτός νησιού και όσο και αν θέλω και εγώ να είναι ζωντανός δεν το νομίζω... Πάντως σίγουρα θα ξαναεμφανιστεί.... 3 χαρακτήρες που κατά τη γνώμη μου θα παίξουν ΠΑΡΑ πολύ σημαντικό ρόλο είναι οι: Desmond, Walt, Juliette. Επίσης οι Faraday, κοκκινομάλλα, κινέζος θα έχουν πολύ σημαντικό ρόλο. Προφανώς και οι 6+Ben,Sawyer (που παιδιά δεν πέθανε ο άνθρωπος, απλά δεν είναι στα flash forwards γιατί όσοι έμειναν στο νησί δεν είναι επίτηδες στα flash forwards, για ποιο λόγο άλλωστε) θα έχουν πολύ σηματνικό ρόλο στην ιστορία. Και κάτι τελευταίο: το νησί δεν ξέρουμε αν μεταφέρθηκε και στο χρόνο. Δεν είναι σίγουρο ότι ο Ben μεταφέρθηκε και στο μέλλον, απλά από τη Σαχάρα πάει στην Τυνησία εκείνη την εποχή που έδειξε. Και αν ο Βen μεταφέρθηκε στο μέλλον, το λογικό είναι το νησί να μεταφέρθηκε στο παρελθόν.... Αυτά είχα να πω, αν έχω και άλλες διαφωνίες με όσα έχετε γράψει θα επανέλθω... ;-p
papahlamidas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Και αν ο Βen μεταφέρθηκε στο μέλλον, το λογικό είναι το νησί να μεταφέρθηκε στο παρελθόν.... Έχεις δει πολλά λογικά πράγματα σε αυτή την σειρά για είναι και αυτό λογικό? Ότι να ναι...
Watt Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Ίσως και όχι, ίσως το λογικό θα είναι κάτι διαφορετικό και από τις δύο εκδοχές. Ούτως ή άλλως έχουν πει ότι θα τα δικαιολογήσουν όλα, το ελπίζω, αλλιώς η σειρά θα καταντήσει πολύ μεγάλη π@τ@τ@@@@
bj.eirini Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ίσως και όχι, ίσως το λογικό θα είναι κάτι διαφορετικό και από τις δύο εκδοχές. Ούτως ή άλλως έχουν πει ότι θα τα δικαιολογήσουν όλα, το ελπίζω, αλλιώς η σειρά θα καταντήσει πολύ μεγάλη π@τ@τ@@@@ δν υπάρχει περίπτωση να μν τα δικαιολογίσουν όλα γιατι βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός αρχίζουν και αυξάνουν τα flash back κτλ....οπότε όλα στν ώρα τους θα τα μάθουμε....
kate23 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 δεν προλαβα να διαβασω ολες τις σελιδες (γιατι ειναι +πολλες)αρα δεν ξερω αν το χει πει κανεις αλλα το σιγουρο ειναι οτι ο 5ος κυκλος θα τελειωσει εξηγωντας γιατι πεθανε ο locke οπως εγινε +με τον προηγουμενο κυκλο με τον jack!
soturin Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 έχει ψιλοανακοινωθεί κιόλας, 5ος είναι τι συνέβη που έκανε τον Locke να γυρίσει και να τους λέει "δεν έπρεπε να φύγετε" και 6ος επιστροφή στο νησί ή οτιδήποτε άλλο συμβαίνει για κλείσιμο της ιστορίας
VagosM Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 από που μπορω να δω την 5 σεζών? η τέταρτη έχει 13 κομάτια, Ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.