PCrUiseR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 παιδια εχω forthnet.Για μένα όπως καταλαβαίνω είναι μπάχαλο τα πράγματα σήμερα μολις 3 φορες έκανα reboot το modem για να μπορώ να ξαναμπώ στην ιστοσελίδα.Η ταχύτητά μου κυμαίνόταν μεταξυ 3-4Μbps και η γραμμή μου υποστηρίζει 24.Πήρα τηλ την εταιρία και μου είπε οτι φταίει το μάκρος του καλοδείου.Όντως ήταν μεγάλο...Το άλλαξα έβαλα ένα 2-3 μέτρα (το πρωτο ήταν 6+). Η διαφορά?Έφτασε τα 8-9Μbps.Ήθελα και άλλη μεγαλύτερη ταχύτητα.Ρώτησα και έμαθα οτι θα μπορούσα να πάρω καλόδιο Ethernet και να βάλω κλιπάκια κανονικής μπρίζας τηλεφώνου..Ομαγαζάτορας μου είπε:"Φίλε, δεν λέει, το είδιο πραάγμα είναι με το κανονικό καλοδιο".Εκείνη την στιγμη σκεφτηκα να "τραβήξω" το modem δίπλα στη τηλ.γραμμή και έτσι έκανα. Διστυχώς τα πράγματα δεν άλλαξαν.Άλλοι μου είπαν οτι φταίει η κακιά ποιότητα του τηλεφωνικού καλοδίου που συνδέει την πολυκατοικία με τον τηλεφωνικό κόμβο και ότι μπορούσα να πάρω τον ΟΤΕ τηλ και να του πώ να έρθει να με βοηθήσει να τις βελτιώσω αλλα πλέον αυτή η περίπτωση είναι ενα ονειρο για μένα αφου "ανοίκω" στη forthnet..Πλεόν μπορώ να πώ ότι είμαι σε δυσάρεστη θέση..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 gherudos φέρε τεχνικό να κάνει έλεγχο στο σπίτι και στον κατανεμητή αν δεν το έχεις κάνει ήδη... PCruiser το router σου πόσο downstream line attenuation λέει?
gherudos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Με ενημέρωσαν ότι γίνονται έργα στην περιοχή μου και γι αυτό έχω τις σκατοταχύτητες. Δεν ξέρουν πότε θα σταματήσουν τα έργα,περιμένουν να τους πληρώσω όμως;
alexiou92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 αυτο ειναι χειροτερο απο οποιοδηποτε αλλο προβλημα εγω παιδια ειμαι στον οτε κοντα 8 μηνες και δν εχω παραπονο α και οπως διαβασα σε καποιο post otenet δεν υπαρχει τωρα μονο connex
arkon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Με ενημέρωσαν ότι γίνονται έργα στην περιοχή μου και γι αυτό έχω τις σκατοταχύτητες.Δεν ξέρουν πότε θα σταματήσουν τα έργα,περιμένουν να τους πληρώσω όμως; Αναγκαστικα θα τους πληρωσεις:mad: και να ελπιζεις τα εργα να βοηθησουν στην ποιοτητα του σηματος σου γιατι εχω δει και το αντιθετο μετα απο εργα...:cry:
mpimpas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Λοιπον δεν φταιει το ρουτερ ουτε η φορθνετ φταιει ο οτε επειδη εχεις αλλη εταιρεια παντως εγω εχω κοννεχ και ρουτερ φιλιπς ασηρματο μου το εδωσαν απο των οτε. νομιζω οτι το κανουν εσκεμενα για να πληρωνουμε τον οτε ο οποιος χρεωνει πολλα για αυτο που πουλαει.εχω ακουσει περιπου τα ιδεια παραπονα απο συναδελφους με διαφορες εταιριες .και απο συζητησεις με υπαλληλους του οτε εβγαλα το συμπερασμα οτι το κανουν εσκεμενα. περαστικα μας!!!!
pth76 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δεν νομιζω οτι μπορει ο οτε να επεμβει και να επανεκκινει τις συνδεσεις αλλων παροχων. Πιστευω οτι οι εταιρεις οι αλλες δεν ειναι σε θεση να διαχειριστουν τα δικτυα τους λογω υποδομης ακομα. Τωρα, το οτι κατι αλλο τους κανει και τα παιζουν ολοι αλλοι εκτος το κοννεχ ναι αυτο το πιστευω(λιγο). Εγω παντως με οτε στα γιαννενα δεν μου εχει πεσει η γραμμη για 6 μηνες τωρα.
nick#18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 εγω εχω να δω το router μου συγχρονισμενο στα 20mbps 3 εβδομαδες....ολο 12-15 ειναι σκ@τα αυριο περνω για παραπονα....
polakis21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εγώ παιδιά συγχρονίζω στα 16mbit από τον Νοέμβρη που έχω forthnet. Και τώρα μπαίνουν και τα 60' δωρεάν κινητά και είμαστε κομπλέ! Μια χαρά! Και περιμένουμε και την προσφορά με nova μαζί από Σεπτέμβρη...
nick#18 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 να ειναι τυχαιο που μετα το τηλεφωνιμα που πειρα και τους τα ειπα το router να συγχρονιζετε παλι στα 20-22?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 όχου γκρίνια... έπαθες κάτι που τους πήρες?
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 να ειναι τυχαιο που μετα το τηλεφωνιμα που πειρα και τους τα ειπα το router να συγχρονιζετε παλι στα 20-22? να το ξαναπω μια φορα .ενα τηλεφωνο δεν κανει κακο.τους παιρνεις ενα τηλ και μπαινει βλαβη στον οτε .αν τωρα ο οτε το βρει πραγματι σαν προβλημα που αυτο εξαρτατε απο παρα πολλα πραγματα εκει ναι θα σου αλλαξει ζευγαρι αν συντρεχουν πολλοι λογοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.