Προς το περιεχόμενο

Μπορει καποιος να ξαναεγκαταστησει τα αυθεντικα ΧΡ σε αλλο μηχανημα?

takis345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η απορια μου ειναι επειδη εχω τα αυθεντικα Windows XP τα οποια ηταν εγκατεστημενα καπου. Τωρα βεβαια το μηχανημα που ηταν εγκατεστημενα εφαγε Format.

Απλα επειδη θελει να τα αγορασει ενας γνωστος σαν αυθεντικα θα εχει προβλημα γνησιοτητας?

• Super Moderators
Δημοσ.

ταυτόχρονα σε 2 μηχανήματα υποτίθεται ότι δεν γίνεται :-)

άρα αν σε αυτό που έχει φάει format δεν του ξαναπέρασες τα windows τότε μπορείς να τα installάρεις σε άλλο pc

Δημοσ.

Aυτο που θελω να ξερω ειναι ,αν μετα την εγκατασταση σε αλλο μηχανημα φαει καμια πορτα στο activation ή στα updates, λογω του οτι πιθανως θα εχει ξαναενεργοποιηθει

• Super Moderators
Δημοσ.

με την ίδια λογική δεν μπορεί να γίνει αυτό όταν κάνεις format και ξαναπεράσεις τα windows στο ίδιο pc? :-)

αν δεν μπορείς να τα ενεργοποιήσεις παίρνεις ένα τηλέφωνο στο support και τελειώνει το θέμα

Δημοσ.
Η απορια μου ειναι επειδη εχω τα αυθεντικα Windows XP τα οποια ηταν εγκατεστημενα καπου. Τωρα βεβαια το μηχανημα που ηταν εγκατεστημενα εφαγε Format.

Απλα επειδη θελει να τα αγορασει ενας γνωστος σαν αυθεντικα θα εχει προβλημα γνησιοτητας?

Εγω πάντως παιδιά εχω βρει την ησυχία μου!! έχω μια version xp-prof με sp2 που εχει απεριόριστο αριθμό αδειών!! και ετσι κανένα πρόβλημα. ενοειτε οτι γίνετε ενεργοποίηση κανονικά και κατεβαίνουν και ολα τα update χωρείς κανένα πρόβλημα.ειδη είναι εγκαταστημένα σε 5 pc χώρια της φορές που εχει φαει format το δικό μου!

Δημοσ.
ναι αλλά η συγκεκριμένη έκδοση κοστίζει παραπάνω :-)

Μπωρει!!! αλλα ποιος σου ειπε οτι την αγορασα! απο το internet την κατεβασα φυσικα! σιγα να μην πληρωνουμε τωρα και τα xp που μας εχουν γ....ει με τα προβληματα τους και της μπλε οθονες τους

• Super Moderators
Δημοσ.

ε τότε τι το γράφεις? :P

προφανώς τον topic creator τον νοιάζει να είναι νόμιμος αλλιώς δεν θα άνοιγε topic για να ρωτήσει...

Δημοσ.
ε τότε τι το γράφεις? :P

προφανώς τον topic creator τον νοιάζει να είναι νόμιμος αλλιώς δεν θα άνοιγε topic για να ρωτήσει...

Γατι εγω δεν ειμαι δηλαδη? δεν το καταλαβα αυτο..

οσο για τον φιλο αν θυμαμαι καλα 4 με 5 φορες μπορουν να εγκατασταθουν.αλλα και πάλι ενα τηλ οπως ειπες και εσει και λυνετε το προβλημα.

Δημοσ.

δεν είσαι αυτό είναι το θέμα :P από την στιγμή που δεν είσαι κάτοχος του αυθεντικού Cd και δεν έχεις πληρώσει για το κλειδί που έχεις δεν είσαι νόμιμος...

Δημοσ.
δεν είσαι αυτό είναι το θέμα :P από την στιγμή που δεν είσαι κάτοχος του αυθεντικού Cd και δεν έχεις πληρώσει για το κλειδί που έχεις δεν είσαι νόμιμος...

Φυσικα και εχω αυθεντικο cd με τα xp αυτο που ειχε το laptop οταν το αγορασα.τα οποια μετα τα 5 format παπαλα..αλλα με το κλειδί που αναφερα τωρα μπορω να τα εγκαταστισω ωσες φορες θελω. ουτε και αυτο ειναι νομιμο???

Δημοσ.

nope δεν είναι νόμιμο και εγώ έχω 5 αυθεντικά κλειδιά αλλά ένα cp αντιγραμμένο αυτό είναι νόμιμο το κλειδί είναι όλη η ιστορία

• Super Moderators
Δημοσ.
Γατι εγω δεν ειμαι δηλαδη? δεν το καταλαβα αυτο..

όχι δεν έισαι όπως είπε και ο Vatos...

Δημοσ.

Απο την στιγμή που τα windows θα είναι εγκατεστημένα σε 1 PC τότε μπορείς νόμιμα να το κάνεις.

Απλά με το που περαστούν τα windows δεν θα μπορούν να ενεργοποιηθούν άμεσα και θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη.

Εκεί θα σε ρωτήσουν εαν έχεις κάνει hardware αλλαγές (προφανώς θα απαντήσεις ΝΑΙ αφου το PC του γνωστού σου έχει εντελώς άλλο configuration απο το δικό σου)

και νόμιμα θα ενεργοποιηθούν.

Tip: Πρόσεξε γιατί οι χρεώσεις για κλήση απο κινητό στη τεχνική υποστήριξη είναι "φαρμακείο" :P

Δημοσ.

υπάρχει αριθμός που έιναι χωρίς χρέωση αλλά και αυτός ο τρόπος δεν έιναι νόμιμος άσχετα αν ξέρεις να απαντήσεις σωστά λειτουργεί....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...