gfdimopo Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Καλησπέρα παιδια...έχω το παρακάτω σύστημα: CPU: Intel core duo E8400 Mobo: Gigabyte P35 DQ6 RAM: Teamgroup Xtream 1066 5-5-5-15 PSU: chieftec 850 W GPU: Asus 8800GTX Το πρόβλημα που αντιμετωπιζω είναι το εξής. Έκανα format πέρασα τα Windows XP SP2, και αφού έκανα κάποιες εγκαταστάσεις drivers και προγράμματα, μερικές ζητούσαν επανεκίνηση. Όταν έκανα επαννεκίνηση όμως είτε το PC δεν έμπαινε στα windows απλα καθόταν με μία μαύρη οθόνη αφού είχε βγάλει το logo των win είτε έμπαινε στα windows και μετά απο λίγο πέταγε μία μπλε οθόνη η οποία ανέφερε κάτι για physical memory is beging to dump και κάτι για Page file...Μόλις όμως έκανα restart το pc έμπαινε κανονικά και έγγραφε οτι the system has recover from a serious error. Τί μπορεί να φταίει ? Τα εξαρτήματα είναι όλα καινούργια εκτός απο την μητρική που την πήρα μεταχειρισμένη! Μπορεί να φταίει αυτή?
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Όλα τα εξαρτήματα αγγίζουν καλά;; κουνημένες/βγαλμένες ram;; πόσο μεταχειρισμένη πήρες την mobo;; Reinstall το σύστημα και σιγούρεψε οτι έχεις όλα τα σωστά drivers.. εναλλακτικά περίμενε ιδέες και απο άλλους.
gilardino Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 πριν το φορματ τι λειτουργικο ειχες;και γω οταν εβαλα xp και στη συνεχεια τους drivers μετα ηθελε 3-4 επανεκινησεις καθε φορα για να μπει κανονικα στα windows...εβαλα vista κι ολα δουλευαν κανονικα....
gfdimopo Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Είχα Vista και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Αλλα επειδή χρειάζομαι εφαρμογές που δεν είναι compatible Με Vista Και δεν έτρεχαν καλα έβαλα τα xp. Ένας φίλος την είχε πάρει απο stock house λόγω χαλασμένης συσκευασίας όπως έμαθα. Μήπως φταίνε οι drivers για τα xp? Τώρα το Pc δουλεύει κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα. Μήπως πρέπει να αλλάξω τίποτα απο το bios? έχω βάλει τις μνήμες να τρέχουν στα 1066! με 5-5-5-15 και voltage auto
Asskicker Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δεν νομίζω να είναι κάτι τόσο περίπλοκο... Μπες safe mode να δεις αν μπαίνει έτσι και κάνε και κανένα repair στα XP και θα είσαι ΟΚ. Αν δεν είσαι ΟΚ παίξε λίγο μέσα στο safe mode. Αν δεν βγάλεις άκρη στο s/m τότε ξανακάνε ένα formatάκι μήπως και απλά έτυχε και βάλε με άλλη σειρά τους drivers
gfdimopo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις θα ξανακάνω ενα format σύντομα και θα τους περάσω με άλλη σειρά τους Drivers να δώ αν θα υπάρξει πάλι πρόβλημα! Πάντως και στα vista με τους Drivers είχα κάποια προβληματάκια παρόμια...όμως παλι το Pc δουλευε κανονικά.Και τώρα είμαι στα XP σε κανονική λειτουργία χωρίς κανένα πρόβλημα... Το μόνο που με προβληματίζει είναι μήπως δεν είναι σταθερός σε λειτουργία ο υπολογιστής μου? πως μπορώ να το ελέγξω? να βάλω καποιο game? ΥΓ: Το μόνο που αναγκάστηκα προγραμμα να απεγκαταστήσω ήταν το PC doctor της Asus για την κάρτα γραφικών επειδή πέταγε κάποιο error για κάποια dll! όταν ξεκίναγε
gfdimopo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Tο pc δουλεύει κανονικά μήπως να το αφήσω όπως έχει? και οταν χρειαστεί να κανω format?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.