meliosman Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 καλησπέρα ειμαί ενα νεο μέλος και θλέω λιγη βοήθεια.... Καταρχάς εχω ενα υπολογιστη της αδερφης μου με επεξεργαστη intel pentium 3 στα 800 και θέλω να βρω άλλο καλύτερο επξεργαστη συμβατο με την μητρική πλακέτα μου .... κατα πόσο αυτό είναι ευφικτό????
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται Καλως ηλθες, αλλα κανε μας τη χαρη να γραφεις με ελληνικα.. Κανενας επεξεργαστης δεν ειναι συμβατος με τη μητρικη σου γιατι πολυ απλα συμβατοι επεξεργαστες εποχης Pentium 3 εχουν καταργηθει εδω και 5 χρονια και βααααααααλε...
meliosman Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Αν και δεν ειναι ακριβώς υπολογιστής .... Τουλαχιστον μήπως ξέρετε πως μπορώ να δώ το μοντέλο της μητρικής μου και κατά πόσο ειναι ευφικτο να αλλάξω μονος μου την μητρική μου....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Στο ξαναλεω, συμβατοτητα με μοντελα εποχης Pentium3 εχει περασει προ πολλουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Θα απογοητευτεις.. Για να δεις τη μητρικη σου βαλε το προγραμμα Everest της Lavalys. Κανε edit το πρωτο ποστ σε ελληνικα θα σβησουν το θεμα.
meliosman Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Τουλάχιστον είναι εύκολο να αλλάξεισ την μητρική πλακέτα μονοσ σου??
meliosman Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 τέλος πάντων ποιο είναι αυτο το πρόγραμμα everest και τι κανει ???
washcloud Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 το everest το ψάχνεις στο google Aυτό που κάνει, είναι σου δίνει στοιχεία για το μηχάνημά σου (πχ μοντέλο μητρικής). Εγώ προτείνω αντί του everest, το cpuz (είναι πιο "απλό") . Από κει και πέρα, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ επεξεργαστές, στο εμπόριο δύσκολο να βρεις (δεν κατασκευάζονται πλέον, ούτε μητρικές με slot-1 ή ppga/fcpga slot κατασκευάζονται), εκτός κι αν βρεις σε κάποιο συνοικιακό μαγαζί κανέναν/καμμία "ξεχασμένο"/ξεχασμένη (μιλάμε για πράγματα που κατασκευάστηκαν προ 10ετίας). Κι αν είσαι Αθήνα, στο κέντρο (Σόλωνος νομίζω) θα βρεις μεταχειρισμένα, και ίσως και στο μοναστηράκι. Και φυσικά, υπάρχει πάντα και το e-bay. Πολλά εξαρτώνται από το μοντέλλο της μητρικής σου και του επεξεργαστή. Δώσε μας στοιχεία από cpuz (ή everest- ό,τι αγαπάς ). [ Η δε μητρική αλλάζει "εύκολα"...αρκεί να σου "κόβει" και να "πιάνουν" τα χέρια σου...] [επίσης το θέμα είναι "τί θέλεις να κάνεις" με το μηχάνημα, γιατί σε γενικές γραμμές, ούτε πολύ πάνω σε επεξεργαστική ισχύ είχανε πάει οι P3, σε σχέση με τον 800άρη σου, άρα και άλλον να βρεις, δεν θα δεις τρομερές διαφορές, εκτός κι αν μπορέσει να γίνει κάτι με τις μνήμες κλπ κλπ....γι' αυτό θέλουμε μοντέλο μητρικής κι επεξεργαστή. Εξαρτάται πού είσαι διατεθειμένος να "φτάσεις", προσωπικό κόπο, έξοδα κλπ. Κι επειδή έχω "ψώρα" με τα παλιά, αν θες κλίκαρε το εικονίδιο του msn μου κάτω απ΄το avatar, να τα πούμε εκεί πιο "ουσιαστικά" ] ...Τώρα ΑΥΤΟ τί σημαίνει.... Αν και δεν ειναι ακριβώς υπολογιστής ... [..και κάνε και στον ΤΙΤΛΟ ένα edit...Όπως ακριβώς έκανες με το μήνυμα, απλά λίγο παρακάτω είναι ΚΑΙ ο τίτλος]
djpanic Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε μου αυτο που ψαχνεις ειναι εδω...κανε με αντ στο μσν [email protected] να τα πουμε ποιο αναλυτικα.εχω σπιτι μου ενα μικρο πλαισιο απο μητρικες-επεξεργαστες-και ραμ για παλιους υπολογιστες........τα λεμε λοιπον...
liopyr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε μου αυτο που ψαχνεις ειναι εδω...κανε με αντ στο μσν [email protected] να τα πουμε ποιο αναλυτικα.εχω σπιτι μου ενα μικρο πλαισιο απο μητρικες-επεξεργαστες-και ραμ για παλιους υπολογιστες........τα λεμε λοιπον... Ναι. Μετά από ενάμιση χρόνο θα τα πείτε σίγουρα...
onty Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Αν τα πουνε please ας τα μαθουμε και μεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.