Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Σήμερα πήρα στα χέρια μου το βιβλιαράκι με τις οδηγίες για τη φορολογική δήλωση της χρήσης 2001. Σχετικά με τη δαπάνη για αγορά Η/Υ ,software και κόστος πρόσβασης στο internet λέει τα εξής Δαπάνη για αγορά Υ/Η αναγνωρίζεται αυτή για ολοκληρωμένο σύστημα Η/Υ με τα περιφερειακά του .Το κόστος αναβάθμισης δεν εκπίπτει από το εισόδημα. ʼντε τώρα τα σαΐνια της εφορίας να καταλάβουν τη διαφοράΩς προς το ποσοστό της έκπτωσης αυτό φτάνει το ιλιγγιώδες ποσό των 150.000 δρχ(όσο κάνει δηλ .ένας επεξεργαστής και μια motherboard ) και εκπίπτει ολόκληρο από το φορολογητέο εισόδημα .Δαπάνη που υπερβαίνει το προηγούμενο ποσό εκπίπτει κατά 40% χωρίς να μπορεί το ποσό που προκύπτει να είναι μεγαλύτερο του αστρονομικού ποσό των 250.000 .ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Johnnie Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δηλαδή εγώ που πήρα διάφορα κομμάτια και συναρμολόγησα μόνος μου ένα PC δεν κερδίζω τίποτα ? Εδώ όμως που τα λέμε τους λυπάμαι τους κακόμοιρους τους εφοριακούς γιατί με κάτι τέτοια αναγκάζονται να πέσουν στα βαθιά...άντε τώρα να μάθουν τι είναι ο υπολογιστής, ποια είναι τα βασικά (απαραίτητα) εξαρτήματα που χρειάζεται να δουλέψει, τι θεωρείται αναβάθμιση κλπ κλπ. Τι τραβάνε κι αυτοί οι εφοριακοί <p>Όσο για τα ποσά που εκπίπτουν δε νομίζω ότι πρέπει να έχεις παράπονο αν αναλογιστείς ότι πχ για αγορά καταναλωτικών αγαθών σου δικαιολογούν ετησίως το super αστρονομικό ποσό του 1.000.000 δρχ από το οποίο έχεις τελικά καθαρό κέρδος 45.000 (τρομεροοοοοοοοο ).<p>
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Βαλε τις αποδειξεις αγορας μεσα και σιγα μην καταλαβουν για το τι ειναι το καθενα.... Ουτε που θα τις κοιταξουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.