Προς το περιεχόμενο

laptop και άλλα... από ΗΠΑ

johnnieB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω πώς την έκανες την ισοτιμία αλλά το πρώτο 899$=575Ε και το δεύτερο 999$=640Ε. Όχι ότι δεν συμφέρει, συμφέρει πάρα πολύ και αξίζει αλλά το κόστος είναι σχεδόν διπλάσιο από τα ΕeePc και Msi.

Δημοσ.

Φίλε μου πάω και γω ΗΠΑ τον Αυγουστο και είχα ακριβώς τις ίδιες απορίες.Εγώ θέλω να φέρω κυρίως οθόνη για το αυτοκίμητο και κανά laptop,εξωτερικό σκληρό κτλ.Ξέρεις κάποιο site να δω τιμές?Περιμένω με ανυπομονησία να μου πεις τι έκανες με τις βαλίτσες-τελωνείο.Πότε επιστρέφεις?

Δημοσ.

Εγινε φίλε johnnieB.Περιμένω νέα σου.Δε μου λες?Πόσες βαλίτσες επιτρέπονται?Πριν καμια 10αρια χρόνια που είχα ξαναπάει έκανα το λάθος να πάρω γεμάτη βαλίτσα.Τώρα μόνο 2 σώβρακα και θα την γεμίσω εκεί.χαχαχα

Δημοσ.
Εγινε φίλε johnnieB.Περιμένω νέα σου.Δε μου λες?Πόσες βαλίτσες επιτρέπονται?Πριν καμια 10αρια χρόνια που είχα ξαναπάει έκανα το λάθος να πάρω γεμάτη βαλίτσα.Τώρα μόνο 2 σώβρακα και θα την γεμίσω εκεί.χαχαχα

Βαλιτσες παιρνεις οσες θες :-):-), το βαρος ειναι αυτο που μετραει...Απο καποιο οριο και πανω πρεπει να πληρωσεις ενα ποσο...:mad::mad:

Δημοσ.

οχι φιλε.τουλαχιστον με alitalia που πηγαινω μου ειπαν 2 βαλιτσες των 23 κιλων η μια. οποτε εχω πολυ πραγμα να γεμισω.απλα πρεπει να ειμαι λιγακι τυχερος γιατι ακουσα οτι χανονται πολλες.θα δουμε...

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις κάνα πολύκαταστημα αμερικάνικο γιατί ψήνομαι πολύ για το msi wind.Βάλε κάνα λίνκ για το λαπτόπι να το δω και πόσο έχει στο Αμέρικα.Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Eνα λινκ που βρήκα είναι το http://www.compusa.com.Απλά απ'ότι κατάλαβα στην Αμερική η αρχική τους τιμή είναι μεγαλύτερη από τη δική μας αλλά όταν παλιώσει κάτι η τιμή του ξεφτυλίζεται τελείως.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...