kpartsi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δεν ξέρω πώς την έκανες την ισοτιμία αλλά το πρώτο 899$=575Ε και το δεύτερο 999$=640Ε. Όχι ότι δεν συμφέρει, συμφέρει πάρα πολύ και αξίζει αλλά το κόστος είναι σχεδόν διπλάσιο από τα ΕeePc και Msi.
johnnieB Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 καποιος που να εχει φερει σε χειραποσκευή πάνω από ένα laptop???
freespire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 μεχρι 1 μπορεις να φερεις....απο καθε ηλεκτρονικο ειδος...μετα αρχιζουν οι δασμοι...δυστυχως...
johnnieB Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 σε ευχαριστω freespire...μην εχουμε και προβληματα
ppschrs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Φίλε μου πάω και γω ΗΠΑ τον Αυγουστο και είχα ακριβώς τις ίδιες απορίες.Εγώ θέλω να φέρω κυρίως οθόνη για το αυτοκίμητο και κανά laptop,εξωτερικό σκληρό κτλ.Ξέρεις κάποιο site να δω τιμές?Περιμένω με ανυπομονησία να μου πεις τι έκανες με τις βαλίτσες-τελωνείο.Πότε επιστρέφεις?
johnnieB Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 τελος ιουνιου θα γυρισω.θα σε ενημερωσω.bestbuy amazon οταν παω κι εκει θα σου πω κι αλλα...
ppschrs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εγινε φίλε johnnieB.Περιμένω νέα σου.Δε μου λες?Πόσες βαλίτσες επιτρέπονται?Πριν καμια 10αρια χρόνια που είχα ξαναπάει έκανα το λάθος να πάρω γεμάτη βαλίτσα.Τώρα μόνο 2 σώβρακα και θα την γεμίσω εκεί.χαχαχα
arkon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εγινε φίλε johnnieB.Περιμένω νέα σου.Δε μου λες?Πόσες βαλίτσες επιτρέπονται?Πριν καμια 10αρια χρόνια που είχα ξαναπάει έκανα το λάθος να πάρω γεμάτη βαλίτσα.Τώρα μόνο 2 σώβρακα και θα την γεμίσω εκεί.χαχαχα Βαλιτσες παιρνεις οσες θες :-), το βαρος ειναι αυτο που μετραει...Απο καποιο οριο και πανω πρεπει να πληρωσεις ενα ποσο...:mad:
johnnieB Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 οχι φιλε.τουλαχιστον με alitalia που πηγαινω μου ειπαν 2 βαλιτσες των 23 κιλων η μια. οποτε εχω πολυ πραγμα να γεμισω.απλα πρεπει να ειμαι λιγακι τυχερος γιατι ακουσα οτι χανονται πολλες.θα δουμε...
sintalkas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μπορείς να μου πεις κάνα πολύκαταστημα αμερικάνικο γιατί ψήνομαι πολύ για το msi wind.Βάλε κάνα λίνκ για το λαπτόπι να το δω και πόσο έχει στο Αμέρικα.Ευχαριστώ..
ppschrs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Eνα λινκ που βρήκα είναι το http://www.compusa.com.Απλά απ'ότι κατάλαβα στην Αμερική η αρχική τους τιμή είναι μεγαλύτερη από τη δική μας αλλά όταν παλιώσει κάτι η τιμή του ξεφτυλίζεται τελείως.
ppschrs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 johnnieeeeeeeeee τι νέα από America?Πήγες και το ξεφτύλισες το δολάριο...χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.