johnnieB Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 φεύγω για αμερική την άλλη εβδομάδα και θέλω να φέρω διάφορα. τα σίγουρα είναι 2 msi wind και 2 i-phones .2 άτομα θα είμαστε. αν βρω και κάτι άλλο εκεί μπορώ να έχω χειραποσκευή πάνω από 1 laptop? κάποιος που έχει ταξιδέψει πρόσφατα ξέρει αν στη βαλίτσα μπορείς να βάλεις ότι θες και πόσο ασφαλές είναι?? τα περνάνε από τελωνείο, κοιτάνε τι έχω μέσα?? τέλος eee pc ή msi wind???
ihthiologos Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 φιλε θα σου προτεινα eeepc γιατι το εχω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και γιατι η πλοιοψηφια αυτο εχει και μπορεις να βρεις οποιαδηποτε πληροφορια για οτιδηποτε θελησεις να κανεις. υπαρχουν φορουμς που σου λενε τα παντα για οποιοδηποτε λειτουργικο. ειναι πολυ ευελικτο και με τις παραμετροποιησεις που σηκωνει μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα!!!
johnnieB Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 το άλλο ειναι ο επεξεργαστης που με πριζωνει να το παρω...
michalis2610 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 φεύγω για αμερική την άλλη εβδομάδα και θέλω να φέρω διάφορα... Δεν μας φέρνεις και εμάς κάτι λέω εγώ... eee pc ή msi wind??? MSI δαγκωτό. Απλά καμία σχέση με Eee Pc. LED οθόνη και στην έκδοση με τα ΧΡ που μπορεί να κοστίζει περισσότερο έχεις 5ώρες αυτονομία...
Vatos_locos Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 σοβαρά τώρα αν πας φέρε και σε μένα ένα... γιατί Ελλάδα το βλέπω δύσκολα σύντομα πόσο κοστίζει έξω ?
kpartsi Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δεν υπάρχει σύγκριση. Το MSI φυσικά για την 10άρα οθόνη (και το πληκτρολόγιο διαστάσεων 10άρας) και τον Atom επεξεργαστή. Για μένα η 10άρα οθόνη (και των αναλόγων διαστάσεων πληκτρολόγιό της) είναι ο τέλειος συνδυασμός μεταξύ φορητότητας και χρηστικότητας εκτός σπιτιού/γραφείου. Η 9άρα είναι πολύ μικρή, η 7άρα μοιάζει και κοιτάς σε μικροσκόπιο. Μην ξεχνάμε και το πληκτρολόγιο λίγο πιο μεγάλο και πιο χρηστικό. Μιά φορά δοκίμασα να γράψω στο 7άρι ΕeePc και ήταν πάρα πολύ δύσκολο.... Και βέβαια ο επεξεργαστής του EeePc είναι πάααααρα πολύ αργός. Φαίνεται πώς και εγώ το λιγουρεύομαι;;; :p
arkon Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Παντως οτιδηποτε παρεις αν το βαλεις στην βαλιτσα κινδυνευει να σπασει με τον τροπο που διαχειριζονται τις βαλλιτσες καλυτερα πανω σου σε σακιδιο και ανοιχτο χωρις κουτια κλπ σε περιπτωση που σε ψαξουν στο τελωνειο....)
ihthiologos Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 επειδη σε πρωτη φαση σε ενδιαφερει φανταζομαι η φορητοτητα το eee pc διαθετει ssd που το καθιστα πολυ μπροστα οσο για θεμα οθονης υπαρχει το 900 με 9 ιντσες οθονη. καπου παραπανω αναφερθηκε το θεμα της μπαταριας το οποιο σε διαβεβαιωνω οτι το eee pc εξαιτιας μικροτερου επεξεργαστη ο οποιος ειναι υποχρονισμενος και υπερχρονιζεται με 2 κλικ και της τεχνολογιας του σκληρου του ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο ενεργοβορος. το μοναδικο μειονέκτημα τηα χαρακτήριζα το μικρο σκληρο που εχει. το οποιο με ενα sd high capacity η με ενα flashaki σκαρφαλωνεις ανετα σε χωριτηκοτητες τις ταξεως των 60γιγα. τελος αν δεν σε καλύπτουν 60γιγα υπαρχουν 2,5 ιντσων εξωτερικοι με αξιοπρεπεστατες χωρητικοτητες. τελος μην βιαστουν καποιοι να πουν για το wind οτι κραταει περισσοτερο η μπαταρια αυτα που βλεπουν μαλλον ειναι στην εκδοση που εχει και αυτη ssd της οποια η τιμη εινα πολυ πιο πανω απο αυτη του eeepc. για να μην χαρακτηριστω και κολλημενος αναφερω οτι το wind εχει τα εξεις πλεονεκτηματα καλυτερη καμερα 1,3 αντι για 0,3mpx , εχει bluetooth που ειναι αρκετα σημαντικο σε φορητο μηχάνημα και το σημαντικότερο ολων κατα την γνωμη μου ειναι η καλυτερη αναλυση της οθονης 1024χ768 που στο eeepc με πολυ χαμηλότερη αναλυση (τουλαχιστον στην αρχικη ρυθμιση) σε σερφαρισμα βλεπεις τις ιστοσελιδες στο μισο τους πλατος και πρεπει να παιζεις με το scroll bar .
Vatos_locos Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ihthiologos recall όλα αυτά που λες το wind είναι απλά καλύτερο από τα eee τα τωρινά σε όλους τους τομείς.... και για την μπαταρία τι να πω αν δεν σου φτάνουν οι 5.5 ώρες που σου δίνει ο κατασκευαστής του ε του πούστη εσύ δεν θες φορητό μετά... πόση αυτονομία έχει το eee ? προτιμώ atom @ 1.6Ghz παρά Celeron M @ 900mhz να μπορώ να βάλω ram να βλέπω σαν άνθρωπος και όχι σε 7'' ( ναι το έχω δει από κοντά μια μαλακία είναι ) στο δίσκο ακόμα και σατα δεν με χαλάνε 80Gb από τα 4-6 δεν θυμάμαι πόσα έχει το eee φορητό θα είναι δεν θα κουβαλάω την μουσική μου και τις ταινίες μου προτιμώ να μπορώ να παίξω κανένα παιχνίδι ( C.S κλπ κλπ και ας σέρνεται από το τίποτα του eee ) προτιμώ bluetooth Wifi σοβαρή μπαταρία σε σχέση με τηνurka του eee
ihthiologos Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 φιλε μου σεβομαι αυτα που παραθετεις αλλα θα σε παροτρύνω να διαβασεις κανενα νεώτερο άρθρο σχετικα με το θεμα. σου δινω μια πιο προσφατη σελιδα που γραφει τα εξεις : Αναμένεται να ενσωματώνει επεξεργαστή 1,0GHz έως 1,6GHz (Intel Atom) και 1GB μνήμης. Η αυτονομία του μετρήθηκε ότι είναι κοντά στις 2,5 ώρες (3-cell battery) - αν και η εταιρεία αρχικά έκανε λόγω για αυτονομία 7 ωρών - σχετικά καλό “νούμερο” αλλά όχι τόσο ικανοποιητικό όσο του μικρού eeePC της ASUS. Φήμες λένε πως η εταιρεία μπορεί να το προσφέρει και με 6-cell μπαταρία ανεβάζοντας την αυτονομία στις 5 περίπου ώρες. η σελιδα που μπορεις και μονος σου να επιβεβαιωσεις ειναι η εξεις! http://digitalbot.wordpress.com/2008/04/23/msi-wind-notebook/ ειπα στον φιλο για το 900αρι το οποιο εχει 9 ιντσες και οχι 7, η ram ειναι αναβαθμισημη βγαζοντας 2 βιδες, για το σκληρο που αναφερεις αν δοκιμασεις να δεις καμια ταινια εν ωρα ταξιδιου (εν κινηση γενικοτερα) σε κανενα εξαμινο θα εχει βγει out of order... ssd you know!!!! http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=167014 • Chipset -Intel • CPU - 900MHz Intel Mobile • Display - 8.9" (1024 X 600) • Memory(1 slot only) - 1024MB • Storage (Solid State, on board) - 20GB • Card Reader - SD/MMC • Connection - 802.11 b/g, 10/100 Ethernet, 3 USB • Expansion - VGA Port, Headphone/Mic-in • Camera - YES (1.3M) • Battery - 4 cell • Color and Paint Type - White • OS - Linux • AC Adapter - Output: 9.5V, 22W; Input: 100-240V AC, 50/60Hz universal • Accessory - Protection bag • Warranty - 2 year UK C&R
Vatos_locos Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 εσύ όμως μιλάς για το wind με novell 3-cell battery και εγώ σου περιγράφω για το wind με Xp δες λίγο τον πίνακα
johnnieB Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 μην το κανουμε συγκριτικο το topic μεταξυ eeepc και wind ... θα τα δω κι απο κοντά αυτά και θα αποφασίσω... το θέμα είναι στο χέρι - χειραποσκευή μπορώ να πάρω πάνω από 1 laptop και 1 τηλέφωνο ή θα έχω πρόβλημα??? κάποιος που έχει φέρει πάνω από ένα???? έχουν αυτά τα 2 λαπτοπ παγκόσμια εγγύηση??? η msi νομιζω ειναι oktabit αλλά θα τα καλύπτει αυτά???
koprodogis Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 σορρυ ρε παιδια εχει βγει στα καταστηματα το msi? ειπαν για ιουνιο αλλα δε νομιζω να εχει βγει απο τωρα σε καταστηματα
johnnieB Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 μεχρι τελος ιουνιου εκει θα ειμαι οποτε σιγουρα θα το προλαβω.
drdedus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 με 500 ευρο απο αμερικη αν κατάλαβα καλά παίρνεις 12.1 ίντσες, περιστρεφόμενη οθόνη,touch screen,amd δυπιρινο ,dvi http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Category&v1=Mobility&series_name=tx2000z_series και πάτα δεξιά customize and buy, εγώ το μόνο που θα πρόσθετα είναι και την μεγάλη μπαταριά το εχει και το πλαισιο στα καταστηματα με intel δυπιρινο και ιντελ καρτα γραφικων χωρις dvi 1900 ευρο Η και αυτο με 50 ευρο παραπανω!!!! http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/product_detail.do?storeName=storefronts&landing=rts_notebook&category=rts_notebook&orderflow=1&a1=Display&v1=12.1%26quot%3B&product_code=KC468UA%23ABA&catLevel=2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.