Προς το περιεχόμενο

1tb recommendations?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα εφοσον τον θελεις για εξωτερικο ΟΣΟ προσωρινη και να εχει και οτι τεχνολογια κτλ....δεν τα εκμεταλευεσαι.Τωρα ειδα οτι πας για εξωτερικο .Εγω θα επαιρνα κατι με 5 χρν εγγυηση. Ο samsung ειναι πολυ καλος και ναι υπαρχει εκδοση samsung με 3 platters νεας τεχνολογιας .Παιζει να ειναι αυτος. Οσο για επιδοσεις....μονο σε e-sata θα δεις μικρες διαφορες .Ελπιζω να παρεις καλο κουτι φιλε.Και ελπιζω να ειναι αθορυβος!!!

Παντως ο 640 ειναι πολυ και ποιο πολυ ειναι κατι αλλοι της wd οι οποιοι ριχνουν τις στροφες τους κιολας! Καλη αγορα

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα ρε παιδια,ποιος πηγε και πηρε τον δισκο μου!Τωρα τον εχουν εξαντλημενο και αντε να ξαναρθει και τον ηθελα ετοιμοπαραδοτο.

Το σκρουτζ βρισκει κατι pixmania και κατι αλλα που δεν δινουν καν διυθυνσεις για να περναγα να τον επαιρνα.

Δημοσ.
Καλα ρε παιδια,ποιος πηγε και πηρε τον δισκο μου!Τωρα τον εχουν εξαντλημενο και αντε να ξαναρθει και τον ηθελα ετοιμοπαραδοτο.

Το σκρουτζ βρισκει κατι pixmania και κατι αλλα που δεν δινουν καν διυθυνσεις για να περναγα να τον επαιρνα.

Kαι εγώ που ειμαι ανάμεσα στον Samsung και στον Seagate και σκέφτομαι να πάρω αυτες τις μέρες τι τιμημένο 1 tb παρατηρώ οτι ειναι παντου εξαντλημένο.

Τείνω προς τον seagate...Εχω έναν 200αρη εδω και 3,5 χρονια και δεν έχει πάθει τίποτα, ειναι καθαρά θέμα τι θα κάτσει του καθενος.

Ξέρετε μήπως πότε θα ξαναφέρουν samsung;

Δημοσ.

Ε ισως αργισουν.Εγω οσες φορες εχω χρειαστει κατι που ειναι αξαντλημενο εχω αργησει να το πετυχει παλι σε διαθεσιμο και απο την στιγμη που το βιαζομαι μαλλον θα παω για τον western.Ελπιζω να εχει τα κανιουρια πλαττερ αυτος που λετε,και να μην με προβληματισουν τα 16mb οταν τον "ριξω" στον server που θα φτιαξω στον μελλον.

Απο κει και περα φιλε ThReSh που φαινεται πως εχεις υποψιν σου τα reviews μεταξυ του 640 και του ενος τερρα sam εχεις υποφ=ψιν σου κατι συγκριτικο?

Εγω το μονο που τσεκαρα ειναι τα mtbf που ο 640 ειναι 2χ στα 1.2million σε σχεση με τον σμ που αναφερει 600κ.

Για πειτε ρε παιδια για να προβω σε αγορα.Χτες βραδυ μπηκα εσοπ να παρω σαμ και τον βρηκα τελειωμενο και σπαστηκα γιατι θελω αμεσα τον δισκο.

• Super Moderators
Δημοσ.

κάπου είχα δει αλλά δεν θυμάμαι που γμτ :-(

ίσως να ήταν σε review του VelociRaptor 300gb το οποίο είχε τους 640gb WD και Samsung 1TB απεναντί του

Δημοσ.

Δεν θυμασαι bottom line?

Καλως ριχνω και γω μια ματια,γιατι πρεπει να ειμαι σιγουρος για την αποφαση μου.

Δημοσ.

Ok no sweat.Κατι τελευτεο.Εχει κανεις ακουσει για τον αντισοιχο samsung των 750gb (νεα πλαττερ+αποδοσεις σε σχεση με το 1tb αδερφακι του)?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305494

Αμα ειναι να μην παω για 1tb ας παω τουλαχιστον για 750 αντι 640...

Δημοσ.

Βασικα στο thelab αναφερουν οτι φοραει τα παλια πλαττερ+ οι υπολογισμοι μου βρισκουν καλυτερη σχεση τιμης/ογκοδεδομενων στον wd,αλλα αυτα τα 16mb buffer με τρομοκρατουν.Κανουν την διαφορα πιστευετε?

Δημοσ.

OXI OXI OXI Δεν κανουν καμια διαφορα .Εχω στο ιδιο συστημα 500 αρη με 32 και τον καινουριο της wd .Τον 32 μβ 500gb σημερα τον εστειλα για παντα. Με ειχε πρηξει με τα bad sectors του.ο WD τον ξεφτυληζε στην ταχυτητα.

Επισης ρε φιλε καλα...βλεπεις οτι ο ενας εχει 600κ και ο αλλος 1,2 Μ και θες να παρεις τον σαμ ? Προσεχε γιατι θα πληρωνεις τα σπασμενα μετα.Εγω αυτο διδαχτηκα. Εαν πχ εχεις πολλα gb δικα σου video αλλα και fοτο δεν θα σου προτεινα κατι λιγοτερο απο τον abys re 2 της wd ,μοναδικα αξιοπιστος δισκος. Αν ειναι να κατεβαζεις ταινιες κτλ κτλ παω πασο.

Σκεψου επισης οτι με 2 δισκους θα περιορισεις την περιπτσωη να χασεις ολα τα δεδομενα. Εχθες ενος φιλου μου ο samsung 1τ περσινος απλα σταματησε να λειτουργει.... την προηγουμενη μερα ειχε κανει backup 359 gb fotos.... σε εναν καινουριο εξωτερικο. Φαντασου τι ψυχικη ζημια θα ειχε παθει....

• Super Moderators
Δημοσ.
Εχθες ενος φιλου μου ο samsung 1τ περσινος απλα σταματησε να λειτουργει.... την προηγουμενη μερα ειχε κανει backup 359 gb fotos.... σε εναν καινουριο εξωτερικο. Φαντασου τι ψυχικη ζημια θα ειχε παθει....

αυτό μπορεί να συμβεί σε ΟΛΟΥΣ τους δίσκους! δεν υφίσταται καν ως επιχείρημα...

Δημοσ.

Εν παση περιπτωση απο το βραδακι κιολας κατεθεσα την παραγγελια και πηρα οντως τελικα 2χ640.Απλως ηθελα σαν τελικη διευκρινηση την σημαντικοτητα του buffer.

Ναι οντως τα σφαλματα αναγνωσης δικσων μπορουν να συμβουν anywhere και δεν μπορεις να το προβλεψεις.

Δημοσ.

Προσωπικα πιστευω οτι λαμβανοντας τα 5 τελευταια χρονια ολα αυτα που εχω δει αλλα και εχω ακουσει οι wd ειναι οι πλεον αξιοπιστοι ολοι οι αλλοι ακολουθουν και με διαφορα.Καλοι ειναι οι samsung ΑΛΛΑ ειναι προκλητικο να αγοραζεις δικο ο οποιος εχει mtbf600.οοο ωρες και ο αλλος να εχει 1,2 εκ ωρες και να επιλεγεις τον 600.000 .

Μηπως θες να σου πω για τα plato που μαζικα χαλουσαν οι δικσοι οι samsung που εβαζαν ? πριν 4 χρονια αυτα αλλα εχει καποια σημασια.

Τελος παντων απροβληματιστα φιλε μου σου ευχομαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...