Wolfidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί που να πουλάει κάτι σαν αυτό? Ευχαριστώ
cassidy Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Σαν αυτά; Δεν έχω δει με δυο στεφάνια όπως αυτό που δείχνεις στη φωτό.
Wolfidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Όχι ακριβώς. Αυτά που ποστάρισες είναι επαγγελματικά με κερματοδέκτες κτλ, εγω ψάχνω κάτι απλό, με ένα ή δυο καλάθια, αλλά ωστόσο να έχει σένσορα για να κρατάει σκόρ! Βέβαια το παραπάνω που πόσταρα εγώ θα μου πέφτει λίγο κοντό! lol Λογικά πρέπει να υπάρχουν σε μεγάλα παιχνιδάδικα ίσως ή σε μαγαζιά τύπου καρφούρ ή πράκτικερ....δεν ξέρω (δεν έχω δει κάτι)
Mika Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 εχει στο alex pak με μια μπασκετα αλλα δεν νομιζω οτι εχει σενσορα για σκορ
Wolfidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Mika σε ευχαριστώ για την πληροφορία! Να σε ρωτήσω είναι σαν αυτό που πόσταρα πάνω δλδ με ύφασμα η "βάση" ή είναι πιο στιβαρό? Και σε τι μέγεθος περίπου? Σε ποιο αλεξ πακ το είδες? Αν υπάρχει και πουθενά αλλού κάντε έναν κόπο να μ' ενημερώσετε!
Mika Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 αν θυμαμαι καλα ειναι με υφασμα. ειναι στο αλεξ πακ παλληνης, στο ισογειο διπλα στο ποδηλατα. σε μεγεθος ειναι αρκετα καλο για να παιξει ενηλικας
Wolfidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 αν θυμαμαι καλα ειναι με υφασμα. ειναι στο αλεξ πακ παλληνης, στο ισογειο διπλα στο ποδηλατα. σε μεγεθος ειναι αρκετα καλο για να παιξει ενηλικας Και κάτι τελευταίο, και συγνώμη για την ζαλούρα, μήπως θυμάσαι στο περίπου τιμή?
Wolfidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Ok μάλλον θα πάω από εκεί όταν μπορέσω! Εκτός και αν προκύψει τίποτα πιο κοντά... Ευχαριστώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.