nik-xat Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Ψαχνω ένα καλο και κατανοητο βιβλίο για C. Καμιά δοκιμασμένη πρόταση?
elis88 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Έχω ένα πάρα πολύ καλό βιβλίο σε C σε ηλεκτρονική μορφή. Το "The C Programming language" από "Brian W. KERNIGHAN DENNIS m. RITCHIE".
aGka8l Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 εγω εχω το C για αρχαριους το B Σεφεριδη!Την τριτη π δινω θα σε ενημεροσω αν περασα το μαθημα για να δουμε αν αξιζει τελικα χιχι
BadGuy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Πολύ καλό για αρχάριους είναι και το Οδηγός της C του Herbert Schildt!Εμένα με βοήθησε πολύ!
khykhy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ενα καταπληκτικό βιβλίο που εντόπισα είναι το "Η γλώσσα C σε βάθος" του Ν. Χατζηγιαννάκη από τον ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ. Το εχετε υπόψη?
gvarth Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ενα καταπληκτικό βιβλίο που εντόπισα είναι το "Η γλώσσα C σε βάθος" του Ν. Χατζηγιαννάκη από τον ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ. Το εχετε υπόψη? Πολύ καλό ! Περισσότερα γι' αυτό μπορείς να βρείς εδώ.
deker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 C how to program από τους αδερφούς Deitel.Κορυφαίο για εμένα βιβλίο.Σε αρχίζει από το 0 και φτάνει ως ένα αρκετά προχωρημένο στάδιο.Υπάρχει και στα Ελληνικά.
SocialNetUsr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 εμένα με βοήθησε πάρα πολύ το c για μηχανικούς
Apoll Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Για ANSI C όλα τα παραπάνω τα εγκρίνω. Όμως αν θες να μάθεις να γράφεις windows εφαρμογές, VC#.NET 2008.
khykhy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Αμα αρχίσεις από προγραμματισμό σε περιβάλλον Windows το έχασες το μπαλάκι! Ας μάθεις πρώτα τα βασικά σε console mode και τα υπόλοιπα είναι σε ένα επόμενο στάδιο.
darth_revan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Πολύ καλό για αρχάριους είναι και το Οδηγός της C του Herbert Schildt!Εμένα με βοήθησε πολύ! Κι εγώ από αυτό έμαθα C και ήμουν τελείως αρχάριος. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!! Υ.Γ.: Καλό είναι να μάθει κάποια πράγματα για console, αλλά δεν σημαίνει ότι θα χάσει την μπάλα αν δεν το κάνει. Μην υπερβάλλουμε. (άποψή μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.