hackertom Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Παιδιά πόσο είναι το σωστό πάχος που θα πρέπει να έχει το πλεξιγκλάς στο case; Και πια είναι η τιμή ενός πλεξιγκλάς μέσον αναλογιών για το case; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Σωστό πάχος... για ποία χρήση σε case; /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Για το πλαϊνό φίλε σκέφτομαι να ανοίξω ένα παραθυράκι και να φαίνονται τα εσωτερικά μηχανήματα του κουτιού… Η να κάνω όλο το πλαϊνό με πλεξιγκλάς δεν ξέρω ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 κανείς δεν ξέρει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Καλα χαλαρωσε, δε μπορεις να απαιτεις λυση και μαλιστα μεσα σε μια ωρα! Εδω αλλοι περιμενουν ΜΕΡΕΣ για να λαβουν μια σωστη απαντηση απο καποιον πραγματικα γνωση του αντικειμενου. Δε θα παθεις τιποτε, λιγη υπομονη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 καλώς φίλε μου απλα ο madsc μου απάντησε σχεδόν αμέσως γιαυτο.. Τεσπά ας περιμένω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Ο μοντεράτορας της hardware κατηγοριας του φορουμ ειναι αρκετα πολυασχολος. Μην καθεσαι πανω απο το pc να περιμενεις βλεποντας βασανιστικα τα δευτερολεπτα να περνουν (λολ τι ειπα παλι ), κανε κατι αλλο και περιμενε να δει το θεμα σου καποιος πιο σχετικος απο εμενα για Plexiglass. Απλα εχε το νου σου και κατα δω... That's all folk(s) και τελος το offtopic απο μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Γιατί έχεις την εντύπωση πως είμαι πάνω από το pc συνέχεια.... χαχαχχαα...καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ότι θέλεις βάλε δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 θα ήρελα κατι ποιο σίγουρο ρε συ Vatos_locos...μην σπάση με καμια απότομη κίνηση η στην τοποθέτηση...και αν ξέρει καποιος πάνω κάτω ποσο κοστίζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 πρακτικερ 7? 50χ50 νομίζω δεν είναι plexy είναι ακρυλικό αλλά το ίδιο είναι και δεν σπάει μην φοβάσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 thnxxx φίλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Πολυεστερίνη από Praktiker (φτηνή λύση) [στα είδη κήπου το έχουν απ' όσο θυμάμαι], ή Plexiglass (ακριβότερη λύση) από Σπακουρή, Πειραιά. Στα 4mm πάχος (max 6mm) είναι ότι πρέπει για side window. Αν θελήσεις να κάνεις ποτηρότρυπες για ανεμιστήρες προτίμησε κανονικό plexi. Δουλεύετε πολύ πιο εύκολα και αντέχει αρκετά περισσότερο σε μηχανικές καταπονήσεις από τις πολυεστερίνες. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiKBeAsT Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 πρακτικερ 7? 50χ50 νομίζω δεν είναι plexy είναι ακρυλικό αλλά το ίδιο είναι και δεν σπάει μην φοβάσαι Φανταζομαι εννοεις Πολυεστερίνη π ειπε ο φιλος mod. Ακρυλικο ειναι το plexi αν δν κανω λαθος..ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ναι αλλά οπτικά είναι το ίδιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.