clandestino Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε μητρική και επεξεργαστή. Και ένα καλό κουτί! Τώρα έχω έναν Athlon 3400+ 2.41 Ghz, μητρική GA-K8NS Pro gigabyte και ένα κουτί Thermaltake XaserIII. Θέλω να κρατήσω αυτά: 3 μνήμες DDR (2 X512 + μία 1024) , κάρτα γραφικών Sapphire X1950 PRO (ΑGP είναι ) Επίσης ο σκληρός μου είναι ATA, το παλιό καλώδιο δηλαδή. Και έχω και τα υπόλοιπα, dvd κλπ. Σε intel 2πύρινο θέλω να πάω γιατί τo Athlon με ταλαιπώρησε τόσα χρόνια με τις θερμοκρασίες.. Το μπάτζετ είναι περίπου 350. Δεν το θέλω για κάποια φοβερή χρήση. Απλά κάτι καλό που να κρατήσει αρκετά χρόνια όπως κράτησε και αυτό που έχω τώρα.
Vatos_locos Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 μνήμες δεν κρατάς αν αλλάξεις πλατφόρμα τώρα και γενικά είναι παλιές vga το ίδιο δυστυχώς οπότε πας για ολική αναβάθμιση και τα 350 δεν φτάνουν πούλα αυτά που έχεις και όσα καταφέρεις να βγάλεις τα προσθέτεις στα 350 να ανέβει το μπάτζετ και μετά μιλάμε
clandestino Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Φίλε δεν υπάρχει καμία μητρική να υποστηρίζει δλδ και παλιότερες τεχνολογίες; όπως αυτή π.χ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528410
Vatos_locos Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 αυτή που λες παίρνει DDR2 και DDR1 που έχεις εσύ το θέμα όμως είναι να πάρεις κάτι αν όχι τόσο καλό τουλάχιστον κάτι με ποιότητα υβριδικά board και Asrock εγώ δεν θα σου προτείνω προτιμώ να σου έφτιαχνα σύνθεση και να έκοβα μαρούλια από το cpu για να διάλεγα καλύτερο Board εκτός αν βολεύεσαι σε 2 μήνες να κάνεις thread με τίτλο πρόβλημα με asrock και πέρα από όλο αυτό αν πάρεις σήμερα C2D και το βάλεις να δουλεύει με ddr1 είναι κρίμα από την στιγμή που τα 2Gb DDR2 κάνουν 30-40 ? απλά δεν αξίζει αν νομίζεις εσύ οτι κάποιο από αυτά τα board είναι σοβαρό τότε εγώ πρέπει να κόψω τις φλέβες μου με τόσα που έχω δώσει σε hardware http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%C7%D4%D1%C9%CA%C7+%CA%C1%D1%D4%C1&category2=SOCKET%20775&sp1=DDR-1
Vatos_locos Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Cpu 50? Ram x 2 31? Board 59? Vga 125? Psu 58? του πούστη 325 πρέπει να ήρθε αυτό που θα πετάει σε σχέση με το σκεπτικό το δικό σου...
clandestino Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Επειδή την έχω αγοράσει πρόσφατα την κάρτα και είχα δώσει αρκετά, δε θέλω να τη χάσω. Τις μνήμες οκ τις αλλάζω, είναι φθηνές. ΤΙ θα έλεγες για αυτό? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528398 . Με amd επεξεργαστή. Και να αλλάξω και τις μνήμες.
Vatos_locos Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 πούλα την καρτούλα εδώ μέσα και πάρε αυτήν που σου λέω είναι πολύ πιο γρήγορη και αν βάλεις και τα extra από αυτά που θα πουλήσεις σου βγάζω καλύτερο board και cpu μην πας σε amd τώρα καταλαβαίνω πως είναι που την αγόρασες τώρα αλλά έκανες πατάτα και τέσπα δεν πειράζει ξέρω πως είναι αλλά μην κάνεις και δεύτερη στην σειρά
clandestino Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Αν δεν βρω άλλα μητρική να έχει AGP , θα το σκεφτώ να την πουλήσω. Θα κοιτάξω πρώτα τις επιλογές μου και θα δω. Πάντως θα κάνω τα πάντα για να την κρατήσω. Που να κάθομαι να την πουλάω τώρα...
Mac4all Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 εχει δικιο ο vatos locos,αν παλι δεν θελεις με τιποτα να την πουλησεις μπορεις να παρεις αυτην με αυτον τον επεξεργαστη ή αυτον κ δεν προκειται να δεις θερμοκρασιες.Προσεξε να σου πουν τι bios version εχει η μητρικη κ να στο πανε στο 1,20 αν ειναι στο 1,10 για να ανγνωριστει ο επεξεργαστης
clandestino Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Ναι είχε δίκιο ο φίλος. Προχώρησα σε ριζικές αλλαγές. Άντε να βρούμε να την πουλήσουμε τώρα την κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.