Προς το περιεχόμενο

έχω ευαίσθητα μάτια. Ποια οθόνη προτείνετε;;

minna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα μάτια μου είναι ευαίσθητα. Κουράζονται εύκολα. Τώρα έχω την οθόνη LG L1915S (tft 19ρα) και έχει αυξηθεί η υπερμετρωπία μου και γενικά όταν κάτσω βράδυ πάνω από μία ώρα αρχίζω και κουράζομαι πολύ.

Σκέφτηκα μπας και είναι θέμα οθόνης και μιας και προέκυψε και μία αναβάθμιση υλικού που έτσι κι αλλιώς θα γινότανε, είπα να παραγγείλω μία 22ρα 16προς9. Μου είπανε για μία Samsung από το eshop με 281 ευρώ.

Ξέρεις κανείς τι πρέπει να τσεκάρω στα χαρακτηριστικά όταν ψάχνω με κριτίριο να είναι η οθόνη ξεκούραστη; Το χρόνο απόκρισης; Ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ από τώρα όποιον απαντήσει!

Δημοσ.

Δεν ρωτας κανεναν γιατρο καλυτερα να σου πει για σωστες αποστασεις, φωτισμο κλπ. Εξ αλλου ο καθενας μας εχει διαφορετικες αντιδρασεις στην έκθεση σε οθονες

Δημοσ.

δε νομιζω οτι να πας σε μεγαλυτερο μεγεθος οθονης θα σε ξεκουρασει, επισης δε γνωριζω αν καποιο panel ειναι πιο ξεκουραστο αν ξερει καποιος ας πει. Λογικα θα παιζει ρολο και το ποσο contrast και φωτεινοτητα χρησιμοποιεις δοκιμασε να το ριξεις. Καλυτερα να ρωτησες το γιατρο σου επισης για καποια πραγματα οπως τι ειναι καλυτερο για την παθηση σου απο την οποια ειχα και εγω λιγο οταν ημουν μικρος

Ο μεγαλυτερος χρονος αποκρισης δεν επηρεαζει τα ματια σου (παντα δικη μου αποψη) και ειναι χρησιμος μονο για παιχνιδια, ειδικα σε εφαρμογες γραφειου και internet δε θα πρεπει να σε απασχολει

Δημοσ.

Μεγαλύτερη οθόνη δεν θα βοηθήσει, το αντίθετο μάλιστα. Κράτα αυτή που έχεις (αν δείχνει σωστά δηλαδή - αν είναι θολή άλλαξε την) και χαμήλωσε την φωτεινότητα. Επίσης να έχεις καλά φωτισμένο δωμάτιο (μην κάθεσαι στο σκοτάδι μόνο με την οθόνη) και να κάνεις διαλείμματα κάθε μισή ώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...