Προς το περιεχόμενο

100hz ή FULL HD; (λεφτά και για τα δύο δεν παίζουν)

dimkar2405

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι να επιλεξω βρε παιδια κοντα στα 1000 ευρω? Με ενδιαφερει να βλεπω ποδοσφαιρο, μπασκετ, καμμια ταινια σε bluray ή γενικα σε high definition απο το pc ή το ps3, να παιζω κανενα παιχνιδακι απο το ps3, ε αυτα κυριως!!Δηλαδη οι γρηγορες σκηνες θα υπαρχουν σιγουρα!!Τι προτεινετε απο την εμπειρια σας?Παιζουν ρολο τα 100hz ή να παω για FULL HD?Παντως ο συνδιασμος και των δυο ειναι πανω απο τα λεφτα που διαθετω, τα οποια ειναι 850=<χ>=1100. Τι λετε εσεις?

• Moderators
Δημοσ.

Eαν θες full HD, ΠΡΕΠΕΙ να υποστηριζεται σαρωση Progressive απο την τηλεοραση. Δηλαδη 1080p. Αλλιως θα βλεπεις σπασιματα. Νομιζω οτι τα Hz δεν εχουν τοσο να κανουν με TFT τηλεορασεις...

Δημοσ.

Θελω δεν θελω πιστευω πως μετα απο λιγο καιρο θα ειναι αναγκαιο για ταινιες και παιχνιδια το full hd!!Δηλαδη τα 100hz δεν μειωνουν το ghosting σε εναν ποδοσφαιρικο αγωνα σε μια TFT?

Δημοσ.

Και εγώ υπερ των 100ΗZ ειμαι,εχω fullhd 100Hz τηλεόραση και πιστεύω οτι πολύ σημαντικοτερο ,ειδικα αυτη την στιγμη με το ελάχιστο υλικο πλήρους υχηλης ευκρίνειας, ειναι τα 100ΗΖ και η φυσικότητα στην κίνηση που δίνουν

Δημοσ.

100Hz προσφέρουν εμφανέστατη βελτίωση στην απεικόνηση των TFT και λύνουν το μεγαλύτερο ποσοστό του προβλήματος που δημιουργείται στις γρήγορες σκηνές.

Μην το συζητάς, μια χαρά ανάλυση έχει και το απλό HD, τα 100Hz ψηφίζω.

Αχ, πότε θα βγούν και οθόνες 100Hz...

Δημοσ.
Eαν θες full HD, ΠΡΕΠΕΙ να υποστηριζεται σαρωση Progressive απο την τηλεοραση. Δηλαδη 1080p. Αλλιως θα βλεπεις σπασιματα. Νομιζω οτι τα Hz δεν εχουν τοσο να κανουν με TFT τηλεορασεις...

Σε DVD νομιζεις οτι βλεπεις αλλη ταινια πραγματικα σε 100Hz τηλεοραση. Τωρα ειναι θεμα δικο σου τι θα επιλεξεις. Σιγουρα σε τηλεοπτικο σημα θα εχεις πολυ καλυτερη εικονα.

Full HD παρε μονο αν εχεις σκοπο να παρεις τωρα blu-ray ή αν εχεις πολυ μεγαλο σαλονι, αφου υποψιαζομαι οτι η 100Hz θα ειναι 32 ιντσες

Δημοσ.

H αληθεια ειναι πως δεν μπορω να θυσιασω τα 100hz στον βωμο του full hd....Ισως μετα απο λιγο καιρο να το μετανιωσω που θα εχουν πεσει οι τιμες των full hd 100hz αλλα με αυτη τη λογικη δεν θα αγοραζαμε τιποτα...Οποτε θα επιλεξω αναμεσα σε sony και samsung!!Εαν εχετε και καποια προταση εσεις ειμαι ολος αυτια:-)

Δημοσ.

Το fullHD, όταν είσαι πάνω από ένα μέτρο απόσταση δε το διακρίνεις, ακόμη και αν βλέπεις blue ray η οτι αλλο ΗD.

Βρές τη δύναμη να θυσιάσεις το full HD για τα 100ΗΖ :-)

Δημοσ.
Το fullHD, όταν είσαι πάνω από ένα μέτρο απόσταση δε το διακρίνεις, ακόμη και αν βλέπεις blue ray η οτι αλλο ΗD.

Βρές τη δύναμη να θυσιάσεις το full HD για τα 100ΜΗΖ :-)

ενα μετρο? Ποιος βλεπει τηλεοραση απο το ενα μετρο? Το MHz φανταζομαι το εγραψες κατα λαθος;)

Δημοσ.
ενα μετρο? Ποιος βλεπει τηλεοραση απο το ενα μετρο? Το MHz φανταζομαι το εγραψες κατα λαθος;)

Αυτό λέω, αφού κανένας δε βλέπει κάτω από ένα μέτρο, δε μπορεί να δει και διαφορά μεταξύ full HD και ΗD ready. Το ποστ στο avclub που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι πολύ ενδιαφέρον.

Ε ναι, HZ ήθελα να πώ :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...