Gorgio Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Καλησπέρα. Δυστυχώς έκανα μια βλακεία με την τροφοδοσία και τα κακάρωσε ο εξωτερικός σκληρός. Πιο συγκεκριμένα, κάηκε εώς τσουρουφλίστηκε ένα ολοκληρωμένο στο PCB του σκληρού. Η μόνη λύση που σκέφτηκα, είναι να αγοράσω το ίδιο μοντέλο και να κάνω τράμπα τα PCB. Και ερωτώ, μήπως ξέρετε κάποιο κατάστημα που να το διαθέτει γιατί όσο και να έψαξα (ιντερνετικά...) δεν βρήκα τίποτα Αθήνα, παρά μόνο στην Τουρκία!!!! Ορίστε και το link http://www.datakurtarma.com/EN/products/western_digital/wd2500bb_00rda0_caviar/ Αυτοί μάλιστα σου δίνουν μόνο το PCB αν θές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mkpk Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 κατασχην συλυπητηρια για τον σκληρο σου....ακομα και αν βρεις ιδια πλακετα ειναι δυσκολο να δουκεπψει και να παρεις τα αρχεια σου πισω!!εμπιρια γενικοτερα ηλεκτρονικων εχεις???εργαλεια εχεις?εχουν κατι βιδες αστερακια οι σκληροι που δεν λυνουν με τιποτα.... περα απο αυτα ομως....πρεπει η πλακετα που θα αλλαξεις να εχει το ιδιο ρομ-bios δηλαδη με αυτην που εκαψες....επομενος....ψαχνεις βελονα στα αχυρα.. ) παντος κανε μια προσπαθεια μηπως βρεις ακρη...εχω εναν 250αρι wd ide δεν χερω αν ειναι ο ιδιος αλλα δεν μπορω να τον δωσω ειναι επανω σε μηχανημα και βγαζει δουλεια....ακομα...
Gorgio Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Όντως είναι λίγο δύσκολο αλλά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν ελπίδες. Σκαμπάζω από ηλεκτρονικά (ηλεκτρονικός γαρ...). Οι βίδες αυτές είναι torx και έχω αποσυναρμολογήσει το PCB από τον σκληρό. Παραθέτω τα πλήρη στοιχεία του σκληρού μήπως και βοηθήσουν 250GB WD2500BB-00RDA0 06 Apr 2006 DCM: D8BHCTJAH PCB: 2060-701292-001 Rev. A
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.