Προς το περιεχόμενο

Remote Desktop Connection Problem

kdiamant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Προσπαθώ εδώ και πόση ώρα να συνδεθώ απο τον υπολογιστή μου Windows Vista Home Premium σε έναν άλλο υπολογιστή με τα ίδια Windows και δεν μπορώ με τίποτα!!!!Διαβάζω το Help και γράφει:

"You cannot use Remote Desktop Connection to connect to computers running Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic N, or Windows Vista Home Premium. You can, however, connect from those editions of Windows Vista to computers running other versions of Windows."

Μιλάνε σοβαρά??? Τι κουφά είναι αυτά?? Βοηθήστε με ρε παιδιά τι να κάνω?? Α ρε @3(&$ίες!!! Apple for ever!!!!

Δημοσ.
Φιλε βάλε το radmin και θα ησυχάσεις. αρκετά περισσότερες επιλογές από αυτό που έχουν τα windows.

Σε ευχαριστώ αλλά με αυτόν τον τρόπο πρέπει να εγκαταστήσω και στους 2 υπολογιστές το πρόγραμμα.Κάποιος άλλος τρόπος που να μην χρειάζεται ο άλλος να βάλει πρόγραμμα? Επίσης αν εγώ βάλω XP-PRO ή Vista Ultimate θα μπορώ να σενδεθώ σε υπολογιστές με τις παραπάνω εκδόσεις όπου υπάρχει πρόβλημα?

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ αλλά με αυτόν τον τρόπο πρέπει να εγκαταστήσω και στους 2 υπολογιστές το πρόγραμμα.Κάποιος άλλος τρόπος που να μην χρειάζεται ο άλλος να βάλει πρόγραμμα? Επίσης αν εγώ βάλω XP-PRO ή Vista Ultimate θα μπορώ να σενδεθώ σε υπολογιστές με τις παραπάνω εκδόσεις όπου υπάρχει πρόβλημα?

Οχι δεν εχεις κανενα προβλημα.δουλευει σε ολα τα windows. στο pc pou θελεις να μπαινεις τρεχεις τον server του προγραματος και απ το pc pou θα συνδεεσαι τον viewer.

Διαφορετικα κοιτα μηπως το firewall σε εμποδιζει επισεις αν ειναι ενεργοποιημένη η επιλογη για απομακρυσμένη προσβαση στο pc που θες να μπεις.

Μιλάμε για pc εκτος δυκτιου? η εντος?

Δημοσ.
Οχι δεν εχεις κανενα προβλημα.δουλευει σε ολα τα windows. στο pc pou θελεις να μπαινεις τρεχεις τον server του προγραματος και απ το pc pou θα συνδεεσαι τον viewer.

Διαφορετικα κοιτα μηπως το firewall σε εμποδιζει επισεις αν ειναι ενεργοποιημένη η επιλογη για απομακρυσμένη προσβαση στο pc που θες να μπεις.

Μιλάμε για pc εκτος δυκτιου? η εντος?

Άλλος υπολογιστής είναι εντός και άλλος εκτός δικτύου.Κανένα πρόγραμμα που να μην χρειάζεται να περάσω και στους 2 πρόγραμμα extra υπάρχει?

Δημοσ.

κοιτα μπορεις να κατεβασεις το team viewer που απλα μολις τρεχεις το .exe του σου εχει και να το κανεις εγκατασταση και να το τρεξεις κατευθειαν....το τρεχεις κατευθειαν και τελος βαζεις το id και το pass του pc που θες να συνδεθεις και τελος συνδεθικες κανεις και τις αναλογες ρυθμισεις για την ταχιτιτα της απικονισης και τελος.... υποψιν καθε φορα που ανοιγεις και κλεινεις το προγραμμα (μονο στην επιλογη run)αλαζει το pass

post-62385-129062968452_thumb.jpg

post-62385-129062968454_thumb.jpg

Δημοσ.

Πάντως οτι πρόγραμμα και να βάλεις αν υπάρχει ASDL και router να ξέρεις οτι χρειάζεται να ανοίξεις και της ανάλογες πόρτες.διαφορετικά δεν θα μπορείς να συνδεθεις.

Δημοσ.

εγω που το χρησιμοποιω σε 2 pc με διαφορετικα router δεν εχω ανοιξει κανενα port.... ουτε και οταν χρειαζετε κανενας φιλος μου βοηθεια και μπενω στο pc του....

Δημοσ.
εγω που το χρησιμοποιω σε 2 pc με διαφορετικα router δεν εχω ανοιξει κανενα port.... ουτε και οταν χρειαζετε κανενας φιλος μου βοηθεια και μπενω στο pc του....

Κατεβασα το πρόγραμμα για τεστ. αλλα εκει που βαζεις ID - Pass εχει κατι γραμενα αλλα δεν μπορώ να τα αλλάξω και να βάλω αυτά που θέλω.. κανω κατι λαθος φιλε?

Δημοσ.

στα μπλε κουτακια ειναι τα στοιχια του υπολογιστη αυτου....περνεις το id απο το μπλε κουτακι και το βαζεις στο αλλο pc εκει πανω απο το remote suport και τα αλλα που λεει μετα θα κανει connect και θα σου ζητισει και το pass....βαζεις και το pass και οκ.... σου εκανα add και στο msn αν θες και αλλη βοηθεια πες μου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...