Xvipes Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Καλησπέρα. Ψάχνω να βρω το spell checking που είναι όμως και για Ελληνικά αλλά και για Αγγλικά ταυτόχρονα χωρίς να πρέπει να αλλάζω από το δεξί κλικ menu κάθε φορά την γλώσσα που θέλω να κάνει spell check. Το https://addons.mozilla.org/el/firefox/browse/type:3 το ξέρω απλά δεν κάνει ταυτόχρονα αυτόματη διόρθωση και για Αγγλικά και για Ελληνικά και ας έχω εγκαταστήσει και τα 2. Any help?
kastel Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ταυτόχρονα σε δύο γλώσσες είναι αδύνατο να κάνει ορθογραφικό έλεγχο.
Xvipes Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 εμμ στο δικό μου p.c κάνει αυτόματο έλεγχο ταυτόχρονα και στις 2 γλώσσες. Μόνο που πλέον δεν υπάρχει αυτό το αρχείο στα add ons του firefox και έχει για 2 διαφορετικές γλώσσες. Το add on που έχω στο p.c μου μπορώ να το κάνω export κάπως?
parsifal Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 To δίγλωσσο dictionary για τον Firefox δυστυχώς έχει αφαιρεθεί από την επίσημη λίστα των Firefox dictionaries, υπάρχει μόνο το κλασσικό Greek. Ο pkst συνεχίζει να το αναπτύσσει απ' ο,τι κατάλαβα, όμως η νέα έκδοση 0.5.3 είναι σε experimental status, γι' αυτό και όσοι έχουν εγκατεστημένη παλαιότερη έκδοση δε βλέπουν updates διαθέσιμα. Επειδή δε βρίσκεις πλέον και την παλιά έκδοση 0.4 εύκολα online, επί τη ευκαιρία μόλις δημιούργησα ένα MediaFire account (χωρίς CAPTCHA «γατάκια» και λοιπές μπούρδες του RapidShare) και την ανέβασα εδώ: >http://www.mediafire.com/?mztimamp3my
Xvipes Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 To δίγλωσσο dictionary για τον Firefox δυστυχώς έχει αφαιρεθεί από την επίσημη λίστα των Firefox dictionaries, υπάρχει μόνο το κλασσικό Greek. Ο pkst συνεχίζει να το αναπτύσσει απ' ο,τι κατάλαβα, όμως η νέα έκδοση 0.5.3 είναι σε experimental status, γι' αυτό και όσοι έχουν εγκατεστημένη παλαιότερη έκδοση δε βλέπουν updates διαθέσιμα. Επειδή δε βρίσκεις πλέον και την παλιά έκδοση 0.4 εύκολα online, επί τη ευκαιρία μόλις δημιούργησα ένα MediaFire account (χωρίς CAPTCHA «γατάκια» και λοιπές μπούρδες του RapidShare) και την ανέβασα εδώ: >http://www.mediafire.com/?mztimamp3my Thanks για τα info:) αλλά πως ακριβώς γίνετε install το αρχείο αυτό?
parsifal Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Κανονικά θα έμπαινε όπως όλα τα add-ons του Mozilla Firefox: Με το που το κατεβάζεις από ένα site, μόλις ο Firefox δει ότι έχει κατάληξη XPI σε ρωτάει αν θέλεις να το εγκαταστήσεις ως add-on. Όμως, το link που έδωσα δεν είναι hotlink, οπότε πρέπει να το κατεβάσεις πρώτα τοπικά στο δίσκο σου και μετά αρκεί να το κάνεις drag-and-drop σε ένα ανοιχτό παράθυρο του Firefox (ή να το ανοίξεις από File --> Open File...).
parsifal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 To en_el dictionary βγήκε από το experimental status. Θα το καταλάβατε όσοι είχατε το παλιό, γιατί θα σας ζήτησε λογικά update...
GiannisMetal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 To en_el dictionary βγήκε από το experimental status. Θα το καταλάβατε όσοι είχατε το παλιό, γιατί θα σας ζήτησε λογικά update... ναι.μου ήρθε με update.
lunatic89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Πριν καμιά βδομάδα χρειάστηκε να κάνω φορμάτ κ δυστυχώς το έχασα κ δεν μπορώ να το βρω πουθενά τώρα. Το έχει κανείς?
parsifal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Το link που έδωσα πιο πάνω: Ο pkst συνεχίζει να το αναπτύσσει απ' ο,τι κατάλαβα, όμως η νέα έκδοση 0.5.3 είναι σε experimental status... δουλεύει κανονικά και η έκδοση 0.5.4 δεν είναι πλέον μαρκαρισμένη ως experimental οπότε θα μπαίνει σε όλες τις εκδόσεις Firefox τις οποίες διαφημίζει (Firefox 2.0b1 - 3.7a5pre). Τί πρόβλημα συνάντησες... ;
lunatic89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Χθες το βράδυ δεν μου άνοιγε το λινκ κ απογοητεύτηκα. Κ το λινκ για το mediafire το ίδιο. Ήταν κ πριν απο 2 χρόνια το τελευταίο ποστ... Τώρα όλα οκ θενκς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.