Προς το περιεχόμενο

Firefox EN - GR Dictionary

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω να βρω το spell checking που είναι όμως και για Ελληνικά αλλά και για Αγγλικά ταυτόχρονα χωρίς να πρέπει να αλλάζω από το δεξί κλικ menu κάθε φορά την γλώσσα που θέλω να κάνει spell check.

Το https://addons.mozilla.org/el/firefox/browse/type:3 το ξέρω απλά δεν κάνει ταυτόχρονα αυτόματη διόρθωση και για Αγγλικά και για Ελληνικά και ας έχω εγκαταστήσει και τα 2.

Any help? :-)

Δημοσ.

εμμ στο δικό μου p.c κάνει αυτόματο έλεγχο ταυτόχρονα και στις 2 γλώσσες.

Μόνο που πλέον δεν υπάρχει αυτό το αρχείο στα add ons του firefox και έχει για 2 διαφορετικές γλώσσες.

Το add on που έχω στο p.c μου μπορώ να το κάνω export κάπως?

Δημοσ.

To δίγλωσσο dictionary για τον Firefox δυστυχώς έχει αφαιρεθεί από την επίσημη λίστα των Firefox dictionaries, υπάρχει μόνο το κλασσικό Greek. Ο pkst συνεχίζει να το αναπτύσσει απ' ο,τι κατάλαβα, όμως η νέα έκδοση 0.5.3 είναι σε experimental status, γι' αυτό και όσοι έχουν εγκατεστημένη παλαιότερη έκδοση δε βλέπουν updates διαθέσιμα.

Επειδή δε βρίσκεις πλέον και την παλιά έκδοση 0.4 εύκολα online, επί τη ευκαιρία μόλις δημιούργησα ένα MediaFire account (χωρίς CAPTCHA «γατάκια» και λοιπές μπούρδες του RapidShare) και την ανέβασα εδώ:

>http://www.mediafire.com/?mztimamp3my

Δημοσ.
To δίγλωσσο dictionary για τον Firefox δυστυχώς έχει αφαιρεθεί από την επίσημη λίστα των Firefox dictionaries, υπάρχει μόνο το κλασσικό Greek. Ο pkst συνεχίζει να το αναπτύσσει απ' ο,τι κατάλαβα, όμως η νέα έκδοση 0.5.3 είναι σε experimental status, γι' αυτό και όσοι έχουν εγκατεστημένη παλαιότερη έκδοση δε βλέπουν updates διαθέσιμα.

Επειδή δε βρίσκεις πλέον και την παλιά έκδοση 0.4 εύκολα online, επί τη ευκαιρία μόλις δημιούργησα ένα MediaFire account (χωρίς CAPTCHA «γατάκια» και λοιπές μπούρδες του RapidShare) και την ανέβασα εδώ:

>http://www.mediafire.com/?mztimamp3my

Thanks για τα info:) αλλά πως ακριβώς γίνετε install το αρχείο αυτό?

Δημοσ.

Κανονικά θα έμπαινε όπως όλα τα add-ons του Mozilla Firefox: Με το που το κατεβάζεις από ένα site, μόλις ο Firefox δει ότι έχει κατάληξη XPI σε ρωτάει αν θέλεις να το εγκαταστήσεις ως add-on. Όμως, το link που έδωσα δεν είναι hotlink, οπότε πρέπει να το κατεβάσεις πρώτα τοπικά στο δίσκο σου και μετά αρκεί να το κάνεις drag-and-drop σε ένα ανοιχτό παράθυρο του Firefox (ή να το ανοίξεις από File --> Open File...).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To en_el dictionary βγήκε από το experimental status. Θα το καταλάβατε όσοι είχατε το παλιό, γιατί θα σας ζήτησε λογικά update...

Δημοσ.
To en_el dictionary βγήκε από το experimental status. Θα το καταλάβατε όσοι είχατε το παλιό, γιατί θα σας ζήτησε λογικά update...

ναι.μου ήρθε με update.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πριν καμιά βδομάδα χρειάστηκε να κάνω φορμάτ κ δυστυχώς το έχασα κ δεν μπορώ να το βρω πουθενά τώρα. Το έχει κανείς?

Δημοσ.

Το link που έδωσα πιο πάνω:

Ο pkst συνεχίζει να το αναπτύσσει απ' ο,τι κατάλαβα, όμως η νέα έκδοση 0.5.3 είναι σε experimental status...

δουλεύει κανονικά και η έκδοση 0.5.4 δεν είναι πλέον μαρκαρισμένη ως experimental οπότε θα μπαίνει σε όλες τις εκδόσεις Firefox τις οποίες διαφημίζει (Firefox 2.0b1 - 3.7a5pre).

Τί πρόβλημα συνάντησες... ;

Δημοσ.

Χθες το βράδυ δεν μου άνοιγε το λινκ κ απογοητεύτηκα. Κ το λινκ για το mediafire το ίδιο. Ήταν κ πριν απο 2 χρόνια το τελευταίο ποστ...

Τώρα όλα οκ θενκς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...