zoranb Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Θέλω να αγοράσω κάποια υλικά από το διαδίκτυο και αναγκαστικά απότι γνωρίζω ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω του paypal! Επειδή είμαι άσχετος με αγορές τέτοιου είδους online κλπ. θα ήθελα βοήθεια. Ποιός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να βάλω χρήματα στο paypal?
Nauseas Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Αν ψάξεις λίγο υπάρχουν πάρα πολλά topics που αναφέρονται σε αγορές μέσω Internet, τι γίνεται με τους τραπεζικούς λογαριασμούς, με την Paypal κ.τλ. Διάβασέ τα και πιθανότατα θα βγάλεις άκρη.Χοντρικά, βγάζεις μια προπληρωμένη κάρτα απο μια τράπεζα,βάζεις όσα χρήματα θέλεις, γράφεσαι στην Paypal και αν αγοράσεις π.χ. απο ebay(και ο πωλητής δέχεται Paypal που πιθανότατα θα ισχύει) η Paypal εγγυάται κατά κάποιο τρόπο οτι δεν θα χάσεις τα λεφτά σου. Αν αγοράσεις απο άλλο site δεν μπορώ να ξέρω αν παρέχουν αυτήν την option
zoranb Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 απο προπληρωμένες κάρτες, ποιά να προτιμίσω? είναι όλες "συμβατές" με το Paypal?
zoranb Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Ανάμεσα στις 2 αυτές ποιά θα μου προτείνατε? Υπάρχουν πλεονεκτήματα μειονεκτήματα?
Hlapatsas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Από φίλους μου που χρησιμοποιούν αρκετά το ebay σε αγορές, καλές χρεωστικές Visa κάρτες είναι της Attica bank και της Eurobank. Απλά νομίζω κάθε φορά που βάζεις λεφτά στην κάρτα σου κρατάει ένα ποσό της τάξης του 1?. Επίσης να κοιτάξεις σε πόσο χρόνο φαίνονται τα λεφτά που κατάθεσες.Δλδ βάζεις λεφτά στον λογαριασμό της κάρτας αλλά σε πόσο χρονικό διάστημα φαίνεται και online αυτο. Γενικά ψαξε το.
zoranb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Υπάρχει κάποια με την οποία το paypal να μην συνεργάζεται ή να δυσκολεύεται να συνεργαστεί?
teo78 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 από την Πειραιώς δεν σου κρατάνε λεφτά σε κάθε γέμισμα της κάρτας σε αντίθεση με την Κύπρου και Eurobank. Με όλες τις visa συνεργάζεται το paypal. Και να προσέχεις να κάνεις γέμισμα όχι πολύ παραπάνω από τις αγορές που θέλεις να κάνεις για ασφάλεια.
arkon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Παντως με την προπληρωμενη της Κυπρου την οποια εχω εδω και αρκετο καιρο και την χρησιμοποιω μονο σε αγορες στο net(ebay κυριως) ποτε δεν υπηρξε ποτε προβλημα.
M3tal_G3ar Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Τελείως nooboερώτηση αλλά πρώτη φορά που ασχολούμαι με πιστωτική για online αγορές.. οταν κάνω λογαριασμό στο paypal βάζω τα στοιχεία με greeklish όπως τα έχει πάνω στην κάρτα ή κανονικά με ελληνικούς χαρακτήρες?? ty in advance...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Τελείως nooboερώτηση αλλά πρώτη φορά που ασχολούμαι με πιστωτική για online αγορές.. οταν κάνω λογαριασμό στο paypal βάζω τα στοιχεία με greeklish όπως τα έχει πάνω στην κάρτα ή κανονικά με ελληνικούς χαρακτήρες?? ty in advance... Με λατινικούς χαρακτήρες, όπως ακριβώς τα γράφει η κάρτα.
M3tal_G3ar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Με λατινικούς χαρακτήρες, όπως ακριβώς τα γράφει η κάρτα. Ευχαριστώ paredwse και κάτι τελευταίο που έμεινε για το account, μου λεει το εξής: Enter the 4-digit code to confirm your card. Πως παίρνω τον τετραψήφιο κωδικό που ζητάει?? Κάτι αναφέρει να περιμένω δυο με τρεις εργάσιμες ημέρες αλλά επειδή και τα αγγλικά μου ειναι τελείως ελεϊνά θα ήθελα κάποιον να βοηθήσει. Ευχαριστώ.
kage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 πας σε ατμ κ παιρνεις αποδειξη κινησης λογατιασμου κ κει θα λεει για paypal ενα νουμερο...χρησιμοποιεις τα πρωτα 4 ψηφια αλλιως περιμενεις λογαριασμο ή μιλας με customer service
M3tal_G3ar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ kage Δηλαδή τώρα που προσπάθησα να πάρω g για το wow και δείχνει πως έγινε η αγορά τι γίνεται??? θα λάβουν τα λεφτά και θα πάρω εγώ τα g μετά από αυτό που είπες.?? EDIT: Δεν πιστεύω να έκανα καμιά μ@λ@κl@ ... Όλα ok τώρα παίδες με την αγορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.