Προς το περιεχόμενο

paypal ερωτήσεις!

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω κάποια υλικά από το διαδίκτυο και αναγκαστικά απότι γνωρίζω ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω του paypal! Επειδή είμαι άσχετος με αγορές τέτοιου είδους online κλπ. θα ήθελα βοήθεια. Ποιός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να βάλω χρήματα στο paypal?

Δημοσ.

Αν ψάξεις λίγο υπάρχουν πάρα πολλά topics που αναφέρονται σε αγορές μέσω Internet, τι γίνεται με τους τραπεζικούς λογαριασμούς, με την Paypal κ.τλ.

Διάβασέ τα και πιθανότατα θα βγάλεις άκρη.Χοντρικά, βγάζεις μια προπληρωμένη κάρτα απο μια τράπεζα,βάζεις όσα χρήματα θέλεις, γράφεσαι στην

Paypal και αν αγοράσεις π.χ. απο ebay(και ο πωλητής δέχεται Paypal που πιθανότατα θα ισχύει) η Paypal εγγυάται κατά κάποιο τρόπο οτι δεν θα

χάσεις τα λεφτά σου.

Αν αγοράσεις απο άλλο site δεν μπορώ να ξέρω αν παρέχουν αυτήν την option :-)

Δημοσ.

Από φίλους μου που χρησιμοποιούν αρκετά το ebay σε αγορές, καλές χρεωστικές Visa κάρτες είναι της Attica bank και της Eurobank.

Απλά νομίζω κάθε φορά που βάζεις λεφτά στην κάρτα σου κρατάει ένα ποσό της τάξης του 1?.

Επίσης να κοιτάξεις σε πόσο χρόνο φαίνονται τα λεφτά που κατάθεσες.Δλδ βάζεις λεφτά στον λογαριασμό της κάρτας αλλά σε πόσο χρονικό διάστημα φαίνεται και online αυτο.

Γενικά ψαξε το.

Δημοσ.

από την Πειραιώς δεν σου κρατάνε λεφτά σε κάθε γέμισμα της κάρτας σε αντίθεση με την Κύπρου και Eurobank. Με όλες τις visa συνεργάζεται το paypal. Και να προσέχεις να κάνεις γέμισμα όχι πολύ παραπάνω από τις αγορές που θέλεις να κάνεις για ασφάλεια.

Δημοσ.

Παντως με την προπληρωμενη της Κυπρου την οποια εχω εδω και αρκετο καιρο και την χρησιμοποιω μονο σε αγορες στο net(ebay κυριως) ποτε δεν υπηρξε ποτε προβλημα.

Δημοσ.

Τελείως nooboερώτηση αλλά πρώτη φορά που ασχολούμαι με πιστωτική για online αγορές.. οταν κάνω λογαριασμό στο paypal βάζω τα στοιχεία με greeklish όπως τα έχει πάνω στην κάρτα ή κανονικά με ελληνικούς χαρακτήρες??

ty in advance...

• Super Moderators
Δημοσ.
Τελείως nooboερώτηση αλλά πρώτη φορά που ασχολούμαι με πιστωτική για online αγορές.. οταν κάνω λογαριασμό στο paypal βάζω τα στοιχεία με greeklish όπως τα έχει πάνω στην κάρτα ή κανονικά με ελληνικούς χαρακτήρες??

ty in advance...

Με λατινικούς χαρακτήρες, όπως ακριβώς τα γράφει η κάρτα.

Δημοσ.
Με λατινικούς χαρακτήρες, όπως ακριβώς τα γράφει η κάρτα.

Ευχαριστώ paredwse και κάτι τελευταίο που έμεινε για το account, μου λεει το εξής: Enter the 4-digit code to confirm your card. Πως παίρνω τον τετραψήφιο κωδικό που ζητάει??

Κάτι αναφέρει να περιμένω δυο με τρεις εργάσιμες ημέρες αλλά επειδή και τα αγγλικά μου ειναι τελείως ελεϊνά θα ήθελα κάποιον να βοηθήσει. :-)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

πας σε ατμ κ παιρνεις αποδειξη κινησης λογατιασμου κ κει θα λεει για paypal ενα νουμερο...χρησιμοποιεις τα πρωτα 4 ψηφια αλλιως περιμενεις λογαριασμο ή μιλας με customer service

Δημοσ.

Ευχαριστώ kage:-)

Δηλαδή τώρα που προσπάθησα να πάρω g για το wow και δείχνει πως έγινε η αγορά τι γίνεται??? θα λάβουν τα λεφτά και θα πάρω εγώ τα g μετά από αυτό που είπες.??

EDIT: Δεν πιστεύω να έκανα καμιά μ@λ@κl@ ...

Όλα ok τώρα παίδες με την αγορά... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...