prantzos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δε νομίζω να μιλάνε μόνο για τα Σκόπια για να γράψουν σε άλλο θέμα... Το αναφέρουν σε συνδυασμό με τον Firefox. Σκέφτομαι κι εγώ να μην βοηθήσω στο ρεκόρ και θα τον κατεβάσω μια άλλη μέρα τον Firefox 3... Ας προσέχανε οι αμερικάνοι να μην λέγανε τα Σκόπια, Μακεδονία... (από τώρα τουλάχιστον...)
andreaseto Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Αν και γενικά σωστό το link σου Chemical (το οποίο αν το ήξερα πιο πριν θα σου απαντούσα με αυτό ενδεχομένως - παρεπιπτόντως θα ήθελα να ξέρω που ήμουν παράφρονας σε αυτά που σου είπα, θα ειχε εξαιρετικό ενδιαφέρον), θα μπω στο πειρασμό και θα απαντήσω στο φίλο prantzos. Το θέμα είναι σχετικά με ένα ρεκόρ που προσπαθεί η ομάδα marketing του firefox να καταρίψει και όχι "Ελληνάρες του κόσμου ενωθείτε, μην συνεισφέρετε στη κατάρριψη του ρεκόρ του firefox 3 επειδή υπάρχε δόλος και τα Σκόπια αναφέρονται ως Μακεδονία!". Δε φταίει η Mozilla για το τι κάνουν οι Αμερικανοί, εκτός και αν αναλαμβάνεις πλήρως την ευθύνη των πεπραγμένων κάθε ελληνικής κυβέρνησης... Μετά και από αυτό θα ακολουθήσω τις προτροπές του link του φίλτατου Chemical...
Spyros7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Αν και γενικά σωστό το link σου Chemical (το οποίο αν το ήξερα πιο πριν θα σου απαντούσα με αυτό ενδεχομένως - παρεπιπτόντως θα ήθελα να ξέρω που ήμουν παράφρονας σε αυτά που σου είπα, θα ειχε εξαιρετικό ενδιαφέρον), θα μπω στο πειρασμό και θα απαντήσω στο φίλο prantzos. Το θέμα είναι σχετικά με ένα ρεκόρ που προσπαθεί η ομάδα marketing του firefox να καταρίψει και όχι "Ελληνάρες του κόσμου ενωθείτε, μην συνεισφέρετε στη κατάρριψη του ρεκόρ του firefox 3 επειδή υπάρχε δόλος και τα Σκόπια αναφέρονται ως Μακεδονία!". Δε φταίει η Mozilla για το τι κάνουν οι Αμερικανοί, εκτός και αν αναλαμβάνεις πλήρως την ευθύνη των πεπραγμένων κάθε ελληνικής κυβέρνησης... Μετά και από αυτό θα ακολουθήσω τις προτροπές του link του φίλτατου Chemical... Άσε, η μόνη λογική σύνδεση αυτού του link με το παρόν thread είναι οτι ο Chemical κάνει την αυτοκριτική του
alerasta Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 [offtopic] Ξεκολλάτε παληκάρια, το ότι κάποιοι δε θέλουμε να βοηθήσουμε σε ένα ρεκόρ επειδή κάτι μας χαλάει, χωρίς να σχολιάσουμε όσους έχουν αντίθετη γνώμη, έχει κάνει όλους τους "ευρωπαίους" του φορουμ να ξεσηκωθούν και να βάζουν ταμπέλες. Ενα γνώρισμα του ελληνάρα λοιπόν, για να μαθαίνετε, είναι να κράζει όσους έχουν διαφορετική άποψη. Αυτό το αναφέρω για όσους έσχισαν τα ιμάτιά τους και χαρακτήρισαν και όχι γι' αυτούς που είπαν τη γνώμη τους (συμφωνώντας η διαφωνώντας) η οποία είναι απολύτως σεβαστή. Καλή σας νύχτα ...ευρωπαίοι. [/offtopic] Κατά τα άλλα, ο firefox είναι κορυφή. Θα τον κατεβάσω κάποια άλλη μέρα.
michael92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δε νομίζω να μιλάνε μόνο για τα Σκόπια για να γράψουν σε άλλο θέμα... Το αναφέρουν σε συνδυασμό με τον Firefox. Σκέφτομαι κι εγώ να μην βοηθήσω στο ρεκόρ και θα τον κατεβάσω μια άλλη μέρα τον Firefox 3...Ας προσέχανε οι αμερικάνοι να μην λέγανε τα Σκόπια, Μακεδονία... (από τώρα τουλάχιστον...) Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι οι Αμερικάνοι και η πλειοψηφία τους δεν ξέρει καν για το θέμα των Σκοπίων; Άλλη όρεξη να ασχολούνται όλη την ώρα με την Ελλάδα είχαν (για τους μη πολιτικούς πάντα). Στην Αμερική τουλάχιστον όλα αυτά τα θέματα παραμένουν κρυφά από τα Media, και αν όχι τελείως, δεν τα επισημαίνουν. Για παράδειγμα, ξέρεις εσύ τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει η Ιαπωνία ως χώρα; ΌΧΙ, ούτε και εγώ, γιατί οι Αμερικάνοι πολίτες που έχουν και την χάρη να είναι και ολίγον τούβλα να ξέρουν για εμάς δηλαδή... Εγώ έκανα pledge σήμερα πάντως, γιατί όπως πάμε με μόνο 4000 pledges θα μας περάσει και το Turkmenistan...
antonl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Τελικά έξυπνη ιδέα να βάλουν έναν παγκόσμιο χάρτη που να δείχνει τον αριθμό των pledges από κάθε χώρα. Δείχνει να έπιασε εν μέρει το σκεπτικό ότι θα το κάνουμε εθνικό ζήτημα
michael92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Τελικά έξυπνη ιδέα να βάλουν έναν παγκόσμιο χάρτη που να δείχνει τον αριθμό των pledges από κάθε χώρα. Δείχνει να έπιασε εν μέρει το σκεπτικό ότι θα το κάνουμε εθνικό ζήτημα Ναι είναι ένα θέμα και αυτό! Το αστείο είναι ότι η Κίνα έχει μόλις 10.000 pledges, ας το αναλογίσει κανείς ανάλογα με τον πληθυσμό της :lol:
andreaseto Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Τελικα έκανα και εγώ pledge! Άλλαξα γνώμη, αφού συνολικά με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο απο την beta 4 κιόλας, ε και είπα ας τους κάνω την τιμή (εμένα περιμένανε ).
geovard Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά δεν γεννάται θέμα.Δεν έχει να κάνει με κανένα βαθύ φιλοσοφικό προβληματισμό γιά να το ζαλίσουμε τόσο.Βάλανε ένα στοίχημα εκεί οι άνθρωποι να κάνουν ένα ρεκόρ.Πειράζει κανένα αυτό?Όποιος θέλει συμμετέχει όποιος δεν θέλει ας αφήσει τις ιστορίες με κατασκόπους, Σκόπια καί τα λοιπά.Ξέρετε έχουν μιά σκασίλα γιά τη διαμάχη μας με τούς γείτονες καί αμφιβάλω αν ξέρουν κατά πού πέφτει αυτή η περιοχή.
Chemical Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Φίλτατοι Calma Vacanca!,το οτι έχω αγανακτήσει με τον firefox δεν έχει ουδεμία σχέση με την εξωτερική πολιτική επικαιρότητα,είναι καθαρά θέμα λειτουργικότητας.Είμαι χρήστης Linux ,και αντιμετωπίζω προβλήματα με τον συγκεκριμένο browser,(p.x προβληματικότατο scrolling,αστάθεια ,διαλήψεις κατα την λειτουργία του,κατάχρηση της cpu) ,ο Οpera για μένα είναι η μόνη λύση αλλλα δυστyχώς δεν υπάρχει support (installer ουσιαστικά)για flash player σε ubuntu-linux ,τουλαχιστον όχι ακόμη. Θα είσαι πολύ πατριώτης που θα πετάξεις στον trash τον Firefox (και γενικότερα απευθύνομαι σε όσους έχουν ίδιες βλέψες για τους ίδιους λόγους). Θα είναι μία πράξη που θα γίνει παγκόσμια γνωστή και θα οδηγήσει σε μία σειρά αλυσιδυτών γεγονότων όπου στο τέλος το καλό θα θριαμβέυσει και τα Σκόπια δε θα είναι γνωστά ως Μακεδονία αλλά με ένα όνομα που θα θέλει η Ελλάδα. *** και στο βάθος ακούγεται μία επική/δραματική μουσική ή ο εθνικός ύμνος, εσείς επιλέγετε *** Ποιός ήρθε? :whistle:"...Σε γνωρίζω απο την κόψη..." http://to-adifago-kitos.com (αυτό όντως είναι για μένα )
lef50 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Τον ff beta 5 τον δοκιμασα σε ubuntu kubuntu και kde4 τωρα σε xubuntu παντου πηγαινε σφαιρα o konqueror τον δοκιμασες? σου κανει τα ιδια?
andreaseto Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Φίλτατοι Calma Vacanca!,το οτι έχω αγανακτήσει με τον firefox δεν έχει ουδεμία σχέση με την εξωτερική πολιτική επικαιρότητα,είναι καθαρά θέμα λειτουργικότητας.Είμαι χρήστης Linux ,και αντιμετωπίζω προβλήματα με τον συγκεκριμένο browser,(p.x προβληματικότατο scrolling,αστάθεια ,διαλήψεις κατα την λειτουργία του,κατάχρηση της cpu) ,ο Οpera για μένα είναι η μόνη λύση αλλλα δυστyχώς δεν υπάρχει support (installer ουσιαστικά)για flash player σε ubuntu-linux ,τουλαχιστον όχι ακόμη. Ποιός ήρθε? :whistle:"...Σε γνωρίζω απο την κόψη..." http://to-adifago-kitos.com (αυτό όντως είναι για μένα ) Τότε Chemical σου ζητώ συγνώμη αλλα διαβάζοντας το post σου έβγαινε άλλο νόημα και έτσι πήρες την απάντηση που σου άξιζε. Τελικά εννοούσες άλλο. Λάθος μου.
Chemical Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Kανενα πρόβλημα andreaseto αν και εκ του αποτελέσματος ίσως θα έπρεπε να είμουν πιο σαφής . Πάντως πάντα θα ελπίζω σε έναν non-stress cool mozilla firefox:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα