Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διάθεση του Firefox 3 συνδυάζεται με την προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου ρεκόρ download από την ομάδα marketing της Mozilla. Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις από τις υποψήφιες για κυκλοφορία εκδόσεις του δημοφιλούς browser Firefox είναι θετικότατες.

Η ομάδα προγραμματισμού ετοιμάζεται, εκτός όλων των άλλων, να δημιουργήσει κι ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, όσον αφορά στο software που θα έχει «κατέβει» από το διαδίκτυο τις περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια ενός 24ώρου.

Η εταιρεία Mozilla ετοιμάζει μια ειδική Download Day, λίγο μετά την επίσημη διάθεση του προγράμματος στο κοινό, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ωθήσει τους χρήστες του Internet να το «κατεβάσουν», έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ.

Όσοι επισκεφθούν την ειδική σελίδα, http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/, μπορούν να εγγραφούν και να ορίσουν υπενθύμιση, έτσι ώστε να προχωρήσουν στο download μέσα στο εν λόγω χρονικό διάστημα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της προσπάθειας.

Source.png Πηγή: cosmo.gr

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε παιδιά , εγώ εδωσα υπόσχεση με την Ελλάδα, αν και χρησιμοποιώ konqueror πιστευω σε όλες τις πλατφορμες ο Firefox είναι η κορυφή των browsers.

Δημοσ.

αν έχει την ταχύτητα που έχει και ο opera στο περα δώθε στις σελίδες (την οποια δεν εχει ο firefox 2) θα το χρησιμοποιήσω...

Δημοσ.
Πολύ ευχαρίστως θα συμμετείχα και εγώ , αν είχε τα Σκόπια σωστά γραμμένα ....

ε καλα δε το ξερεις οτι για τους αμερικανους ειναι μακεδονια? :mad:

Δημοσ.

Να πετάξω ένα "μα... σωστά τα έχει γραμμένα" να κάνω το τόπικ που%$%να;

Για τον firefox 3 μιλάμε.

Δημοσ.

Ξεφεύγουμε από το θέμα νομίζω.

Το drop down που χρησιμοποιείται στο site είναι προφανώς μια έτοιμη λίστα που χρησιμοποιείται σε άπειρες ιστοσελίδες. FYROM λέμε μόνο στην Ελλάδα τη γείτονα χώρα. Όλος ο κόσμος την ξέρει έτσι όπως αναφέρεται είτε συμφωνούμε είτε όχι και με το να σνομπάρουμε το εν λόγω project για αυτόν τον λόγο δεν μου πολυστέκει.

Δε λέω ότι συμφωνώ με την ονομασία, για να μην παρεξηγηθώ.

Άσχετο αλλά τα περισσότερα Pledges στα Βαλκάνια τα χει η Αλβανία. Απλά μου κανε εντύπωση. Επίσης 4 χώρες έχουν από 9 (που είναι κι ο μικρότερος αριθμός συμμετοχών). Ναι, δεν την παλεύω.

Δημοσ.
Άσχετο αλλά τα περισσότερα Pledges στα Βαλκάνια τα χει η Αλβανία. Απλά μου κανε εντύπωση. Επίσης 4 χώρες έχουν από 9 (που είναι κι ο μικρότερος αριθμός συμμεχτών). Ναι, δεν την παλεύω.

Το είδα και εγώ αλλά υποθέτω ότι είναι λόγο του ότι είναι πρώτη στην αλφαβητική λίστα.

edit: άκυρο... δεν είναι. Βιασύνη.... βιασύνη!

Δημοσ.

Επιθυμω την διαδοση του firefox και γιαυτο γραφτηκα οσο για τα σκοπια παρακαλω ας μη τα μπλεξουμε δεν χρωσταει τιποτα ο firefox.

Δημοσ.

Μα καλά παντού συνωμοσίες βλέπετε? Νομίζετε ότι οι προγραμματιστές ασχολούνται με το πως λέγεται η κάθε χώρα και προωθούν την πολιτική της Αμερικής ή και γω δε ξέρω ποιανου? Εφόσον τα Σκόπια είναι γνωστά ως Μακεδονία έτσι θα τα βάλουν. Και εγώ στη θέση τους το ίδιο θα έκανα! Αμάν αυτές οι εθνικιστικές υστερίες σε κάθε ευκαιρία! Δε λέω, σοβαρό θέμα, αλλά εδώ μιλάμε για firefox 3!!! Τέλος!

Δημοσ.
Μα καλά παντού συνωμοσίες βλέπετε? Νομίζετε ότι οι προγραμματιστές ασχολούνται με το πως λέγεται η κάθε χώρα και προωθούν την πολιτική της Αμερικής ή και γω δε ξέρω ποιου? Εφόσον τα σκόπια είναι γνωστά ως Μακεδονία έτσι θα τα βάλουν. Και εγώ στη θέση τους το ίδιο θα έκανα! Τέλος με τις εθνικιστικές υστερίες με κάθε ευκαιρία! Δε λέω σοβαρό θέμα αλλά εδώ μιλάμε για firefox 3!!! Τέλος!

[offtopic]

Μακριά το πας... Τι εννοείς εθνικιστικές υστερίες; Δε βγήκε κανείς με πανό στους δρόμους, απλά, λέμε, δε μας αρέσει το πως λέτε την τάδε χώρα και δε σας βοηθάμε να τσιμπήσετε το ρεκόρ. Επειδή έτσι γουστάρουμε, απλά πράγματα, σα να λέμε δε μου αρέσει η φάτσα σου. Δε χρειαζόμαστε καν να εξηγήσουμε γιατί...

[/offtopic]

Δημοσ.

Ρε γμτ και γω οταν κοιταω καπου που εχει διαφορες χώρες, το μάτι μου πέφτει πάνω στα Σκόπια ΠΑΝΤΑ λες και χει μαγνητη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...