kavalinas Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 παιδια εχω το pc της υπογραφης μου και λεω να παω απο 8800GTS σε 9800GX2 αλλα δεν ξερω αν ο επεξεργαστης μου (E6600) ειναι οκ για να αποδοσει καλα η καρτα η να παω σε Ε8400????
Sadamiraq Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Εγω σου προτεινω να μην την παρεις καν γιατι δεν αξιζει τα λεφτα της και γιατι σε λιγο ερχονται οι νεες καρτες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 σε 3dmark θα κερδίσεις λογικά από τον Ε[email protected] σε σχέση με τον Ε[email protected] και ασφαλώς αν ανέβεις ακόμα πιο πάνω, ΑΛΛΑ σε παιχνίδια σε 1680χ1050 που θα τα τρέχεις, παίζει να μην κερδίζεις και τπτ αφού σε αυτή την ανάλυση (και στις πιο πάνω) παίζει ρόλο η κάρτα και όχι ο cpu τώρα για την 9800GX2 παίζει να μην υπάρχει χειρότερη επιλογή για αυτή την εποχή με τις νέες GTX 280/260 να βγαίνουν σε 2 βδομάδες...
Venisk Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Καλύτερα μην αγοράσεις κάρτα πριν κυκλοφορήσουν νέοι τίτλοι παιχνιδιών...άλλωστε ποιο το νόημα να βγάζεις 40+ fps σε κάθε παιχνίδι.ενώ με τις καινούριες κάρτες..σε αυτά τα παιχνίδια θα βγάζεις 50..δεν νομίζω πως έχει και τόση σημασία..αφού μετά τα 30fps όλα φαίνονται τέλεια.. Οπότε κάνε υπομονή να βγουν νέοι τίτλοι..κ μετά βλέπεις κ πως θα έχει πάει η αγορά των καρτών γραφικών..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Καλύτερα μην αγοράσεις κάρτα πριν κυκλοφορήσουν νέοι τίτλοι παιχνιδιών...άλλωστε ποιο το νόημα να βγάζεις 40+ fps σε κάθε παιχνίδι.ενώ με τις καινούριες κάρτες..σε αυτά τα παιχνίδια θα βγάζεις 50..δεν νομίζω πως έχει και τόση σημασία μεγαλύτερες αναλύσεις και φίλτρα...μια χαρά λόγοι για καλύτερη κάρτα γραφικών... αφού μετά τα 30fps όλα φαίνονται τέλεια.. μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.