Προς το περιεχόμενο

WIRELESS BRIDGE HELP

nnannos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα sagem 1500 και ενα Baudec Ασύρματο ρουτερ. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλω το sagem στην adsl και το Baudec να το χρησιμοποιήσω σαν ενδιάμεσο και όλες μου οι συσκευές να επικοινωνούν μέσω Baudec, αλλά πώς θα πάρω το ιντερνετ από το Sagem στο Baudec???Με λίγα λόγια θέλω να κάνω wireless bridge γίνεται?Το έχει κανει κανείς??

Δώστε τα φώτα σας!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

wireless bridge? Αλλο ειναι αυτο....μη μπερδευεσαι...

Συνδεεις το sagem με ethernet στο Baudec και απενεργοποιεις το DHCP στο Baudec. Απτο Baudec παιρνεις ασυρματα και ενσυρματα. Τσεκαρεις οι IP να ναι στο ιδιο range με το sagem.

Δημοσ.

Ναι αλλά εγώ θέλω να μην υπάρχει καθόλου καλώδιο μεταξύ των 2 ρουτερ δεν γίνεται?Απλα επέκταση σήματος θέλω να κάνω...

Δημοσ.

Με το τροπο που σου λεει ο φιλος πιο πανω μονο. Αν εχεις καρφωτες ip στα PC.... ουτε DHCP μη κλεισεις, απλα φροντισε τα δυο router να εχουν διαφορετικες IP

Δημοσ.
Ναι αλλά εγώ θέλω να μην υπάρχει καθόλου καλώδιο μεταξύ των 2 ρουτερ δεν γίνεται?Απλα επέκταση σήματος θέλω να κάνω...

Αφου το sagem δεν εχει ασυρματο....πως θα στειλει στο αλλο ασυρματα?

μονο με καλωδιο....

Δημοσ.

Εχω το sagem 1500wg το ασυρματο... θα μπορέσουν τα 2 ασυρματα router να δουν το ένα το αλλο με αυτό το τρόπο;Δε νομίζω κάποια ακόμη ρυθμιση πρέπει να λειπει..

Δημοσ.

Ναι αλλα τα ασυρματα ρουτερ εχουν την ιδιοτητα του client και οχι του server. Δηλαδη δεν ειναι access points. Μονο ενα 3com εχω συνδεσει με τον τροπο που λες αλλα ειχε αυτη την ιδιοτητα απο μονο του

Δημοσ.

Το baudec εχω δει πως εχει επιλογή για bridge mode πάντως αλλα δε ξερω να το ρυθμίσω λετε να ειναι αυτό που ψάχνω? Στο sagem δεν εχω δει τέτοια επιλογή αλλά στο site lλεει ότι και αυτό υποστηρίζει bridge μεσω ethernet ή 802.11

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...